Bisex date neuken met schoonvader

bisex date neuken met schoonvader

Hij ging weer zitten stond weer op en pakte zijn lul beet en legde hem goed: Ik keek hem aan en antwoordde: Ik schrok van mijn uitlating maar keek hem recht in de ogen. Hij keek mij aan en zei: Hij keek mij aan ik antwoordde: Ik ben er toch. Ja jij bent er, geeft hij met een geile blik als antwoord, maar ik weet niet of jij dat zou doen.

Dat zou jij dat eens moeten uitproberen dan kom je er van zelf achter, antwoordde ik. Wij stonden op ik ging weer aan het werk en had niet gemerkt dat hij zijn broek had uitgetrokken, op een gegeven moment stond hij achter mij en zei: Wat een kanon, echt fantastisch. In mijn broek vloog iets omhoog, ik bukte mij en gaf er een kus op. Ik voelde gelijk dat hij zijn lul iets tegen mijn lippen aandrukte, ik liet mijn lippen iets van elkaar gaan, gelijk voelde ik dat hij hem verder naar binnen drukte.

Ik gaf mij gewonnen en wilde deze paal even pijpen, ik opende mijn mond helemaal en nam hem zover als ik kon in mijn mond. Ik hoorde hem kreunen boven mij: Ik likte langs zijn paal en trok het vel wat terug, likte over de kop en zei: Hij pakte mijn hoofd beet en begon mij te neuken in mijn mond, ik likte langs zijn lul van boven naar onder en een voor een nam ik zijn ballen in mijn mond.

Hij begon aardig te kreunen en nam zijn lul in zijn hand en drukte die in mijn mond, en neukte me aardig hard ik moest hem iets afremmen want hij drukte zijn lul tot bijna aan het eind in mijn keel. Ik deed mijn best om zoveel mogelijk binnen te krijgen en ineens riep hij: Hij begon hevig te schokken ik pakte hem bij zijn billen beet en stopte een vinger in zijn gaatje, hij gromde en spoot een hele grote lading zaad in mijn mond, ik dacht dat er geen eind aan kwam.

Het koste de grootste moeite om alles in te slikken, het smaakte heerlijk, anders dan mijn eigen zaad wat ik ook al vaak uit het poesje van Petra had gelikt, ik likte mijn lippen af en keek naar boven. Ik zag dat hij heel erg had genoten, zijn ogen waren gesloten die gingen weer langzaam open. Zijn paal gleed uit mijn mond maar verslapte niet echt, ik likte hem schoon. Hij pakte mij beet en zei: Normaal gesproken doe ik na een pijpbeurt gelijk even een neukbeurt, dus ik denk dat jij na het ontvangen van mijn zaad in je mond nu ook even voorover moet bukken zodat ik jou kan neuken.

Iemand die zo heerlijk kan pijpen kan ook zeker mijn paal ontvangen in zijn kontje. Hij trok mij omhoog en gaf me een tongzoen. Ik hoop dat u het wel rustig aan doet en een beetje voorzichtig. Dus nu kan jij nog zeggen wat je wilt, ik neuk je of je laat mij nog een keer of wat klaarkomen in je mond vandaag? Hij keek mij aan, ik moest even denken maar ik wilde zo graag eens lekker geneukt worden.

Ik nam de beslissing en zei: Hij gaf mij een zoen en draaide mij om, trok mijn broek van mijn lijf en gooide mij bijna over een tafel heen. Hij kwam voor mij staan en stopte zijn harde paal in mijn mond: Hij bukte zich voorover zijn harde stuk vlees schoof gelijk mijn mond in, ik voelde dat hij mijn kontgaatje nat maakte met zijn speeksel. Hij haalde zijn lul uit mijn mond en ging achter mij staan, hij maakte mijn kontje met zijn tong en vingers erg soepel, ik had er al eens met een vibrator van Petra in zitten spelen dus helemaal maagd was ik niet meer.

Ik voelde dat hij er twee vingers in schoof, die haalde hij er weer uit, langzaam schoof hij ze weer terug even later voelde ik er een derde bij komen. Ik ontspande mij zoveel mogelijk waardoor de pijn niet erg was. Hij trok zijn vingers terug en ik voelde dat hij zijn lul tegen mijn gaatje aanzette, langzaam zette hij een beetje druk zijn eikel voelde ik naar binnen glippen, ik kneep mijn billen dicht gelijk zei hij: Terwijl hij dit zij voelde ik zijn boomstam paal langzaam naar binnen schuiven.

Ik probeerde mij zo goed mogelijk te ontspannen het deed zeer, ik liet hem begaan hij deed het rustig aan. Ik ontspande mij nog meer en ineens drukte hij zijn paal helemaal in mijn kontje dat deed heel erg pijn de tranen schoten in mijn ogen maar ik liet het niet merken.

Even liet hij hem stil zitten de pijn trok ook weg, hij begon mij te neuken. Eerst deed het nog wel wat pijn maar dat veranderde in een hoop genot, langzaam begon ik te kreunen en te draaien met mijn kontje dat was een teken voor hem om het tempo te verhogen, hij begon mij met lange halen te neuken. Hij trok zijn paal er bijna helemaal uit en ramde hem toen weer met veel kracht terug, onder tussen pakte hij mijn harde lul beet en begon er aan te trekken, ik had het gevoel dat ik gelijk zou klaarkomen, ik kneep mijn billen samen net toen hij er helemaal in zat en dat gaf hem een zeer aangenaam gevoel.

Ik merkte dat hij niet lang meer zou uit houden voor hij klaar zou komen. Hij trok snel aan mijn lul en zei: Hij neukte mij met harde stoten ik voelde dat ik ging klaarkomen en zei: Ria knipoogde naar Els en zei, vind je het niet erg dat ik hem ook maar een beetje aan stuur? Els hoefde er niet over na te denken, nee ma nee, je mag met hem doen wat je wilt?

Hoewel Els bedoelde qua opdrachten reageerde Ria direct, o mag ik er alles mee doen wat ik wil? Els dacht nog steeds dat Ria qua zeg maar huishoudelijke opdrachten bedoelde en zei, ja natuurlijk ma. Dit is nieuw voor ons dus wij kunnen nog veel van je leren. Ria keek geil naar Els en zei, dan laat ik me nu even gaan. Op het zelfde moment stond Ria op, ze opende haar rok heel handig en voor iemand wist wat er gebeurde lag de rok op de grond, Ria had alleen nylon kousen aan en geen slip.

Ze ging weer zitten en zei, zoon kom jij eens hier, Karel die nu toch al 42 jaar was wist even niet wat te doen, met gebogen hoofd kwam hij aangelopen. Toen hij voor zijn moeder stond zei die, knielen zoontje, met de nadruk op het verklein woord tje.

Kijk zei Ria, als jij stiekem pervers denk te mogen zijn dan zal je moeder je leren wat echt pervers is. Ria opende haar benen nog verder en zei tegen Karel, likken zoontje. Karel keek schuchter om, wat moest zijn vrouw hier wel niet van denken, hij kon toch zijn moeder niet gaan likken.

Els zag het wel zitten en zei, luister naar je moeder slaafje. Karel was nu even de weg kwijt, hij knielde voor zijn moeder, hij zag tot zijn grote schrik dat zijn moeder helemaal kaal geschoren was, nu was hij dat van Els wel gewend, maar zijn bloed eigen moeder?

Karel zat nu passief tussen de benen van zijn 62 jarige moeder, zijn moeder was echter ervaren genoeg in Dominant zijn, ze greep haar zoon bij de haren en zei, ben je doof? Karel begon voorzichtig de schaamlippen van zijn moeder te likken, als snel kreeg hij een tik over zijn hoofd met de woorden, zoontje denk je dat een vrouw daar genoeg aan heeft?

Lik je moeder zoals je dat behoort te doen, laat je moeder fatsoenlijk klaar komen en wel NU. Karel begon nu zo goed als hij kon de kale kut van zijn moeder te likken, al snel voelde Ria zich lekker geil worden. Ze vond het een extreem geil idee dat haar zoon haar likte, zonder nadenken opende ze al snel haar blouse en deed ze haar BH los, alle twee lagen ze al snel op de grond.

Ria keek geil naar John, ze had nog nooit een zwarte paal in haar kut gehad nu was haar kans. Ze keek ook geil naar Els die met openmond toe keek hoe haar man de kut van zijn moeder aan het likken was. Ria hijgde tegen Els, schatje mag ik de telefoon even? In een trance stond Els op, pakte de telefoon en gaf die aan haar schoonmoeder. Ze wilde al weer omdraaien om weer te gaan zitten, maar Ria zei, nee schatje kom even wil je even bedanken. Op het zelfde moment greep ze Els haar hoofd en voor dat Els het wist kreeg ze een natte tongzoen van haar schoonmoeder.

Dit voelde beter aan dan verwacht, hoe verwarrend de situatie ook was. Ria keek Els geil aan en zei, schatje moet jij niet lekker spelen met je lover? Zonder af te wachten belde Ria, haar enige woorden waren, jij komt nu naar Els en Karel, vervolgens hing ze op.

Ria gleed meer onderuit al kijkend naar Els en John met de woorden, sorry schatjes ik moet even snel klaar komen. Daarna stoorde ze zich nergens meer aan, ze sloot haar ogen, gaf Karel nog korte opdrachten als hoger, lager, dieper, harder, zachter maar al snel zagen John en Els dat Ria ging klaar komen. Ria drukte het hoofd van Karel vast tegen haar kut en riep, zo zoontje slikken, want je moeder gaat spuitend klaar komen. Op het zelfde moment kwam Ria luid schreeuwend klaar ze opende haar ogen keek Els strak aan en riep, schatje mijn zoontje likt me klaaaaaaaaaaaaaar.

John en Els vonden het alle twee een geil gezicht hoe een vrouw van 62 zo geil kon klaar komen, geen enkele schaamte, net of het de normaalste zaak van de wereld is dat ze zich door haar zoon laat klaar likken. Toen Ria was klaar gekomen tikte ze Karel op zijn hoofd met de woorden, oke ik ben klaar gekomen, jij kunt terug naar je hoek, direct ging ze weer rechtop zitten.

Ze keek naar Els en vroeg, vind je het niet erg? Els keek geil naar haar schoonmoeder en zei, mam het was een super geil gezicht, wel bizar en pervers maar ook super geil mijn kut is zeik nat. Ria stond op, liep naar Els en kuste haar opnieuw, ook deze keer verdween haar tong bij Els in haar mond, nu streelde ze ook de grote tieten van Els met de woorden, die van jouw zijn steviger als die van mij. Els kuste terug en zei, ja maar die van jouw zijn groter, welke maat BH heb je?

Ria antwoorde Cup H en jij? Els kon even niet antwoorden haar mond was vol even later toen ze de kans kreeg mompelde ze, Cup E. Ria stopte met tongen en zei, is hij exclusief voor je? Els begreep wat Ria bedoelde en mompelde, voor mij niet moet je hem vragen. In zichzelf moest Els wel lachen, ze kende haar schoonmoeder nu 20 jaar dit had ze nooit verwacht.

Ria keek naar John en zei, jij ziet er heerlijk uit, mag deze oude teef jouw wel even pijpen? John wist zich met de situatie geen raad en haalde zijn schouders op. Voor Ria een teken dat het ja was. Ze gaf Els nog even een zoen en zei, schatje ben zo bij jouw terug, even je vent lenen. Toen nam ze tussen de benen van John plaats en begon zijn paal en ballen te likken, al snel had dit zijn uitwerking bij John en stond zijn paal hard.

Ria stopte even met pijpen en zei tegen Els, denk je dat ik dit formaat in mijn reet kan krijgen? Mijn oude kut kan hem wel hebben maar mijn reet? Els moest wel lachen, Ria was heel ontspannen en noemde de dingen bij zijn naam en was zoals altijd erg direct.

Ze hoorde de keuken deur open gaan, Ria keek geil naar Els en zei jij beslist, je kunt hem aan het werk zetten, je kunt hem ook parkeren, ik speel even verder. Zonder af te wachten zoog ze de zwarte paal van John weer helemaal naar binnen. Els hoefde niet lang na te denken, Jan sta niet zo stom te kijken, kleed je uit en kniel voor me neer. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was, Jan kleede zich al snel uit, afgericht als hij was knielde hij als snel voor zijn schoondochter neer.

Els keek naar Jan en vroeg, moet ik het voor je uittekenen of ga jij eindelijk de kut van je schoondochter klaar likken. Direct begon Jan aan zijn opdracht, Els voelde zich heerlijk, ze had nu van Dominantie en vernederen geproefd, ze wist dat dit was waar ze van genoot. Al kijkend naar haar schoonmoeder die vol overgave John aan het pijpen was, genoot ze van de tong van haar schoonvader. Ondanks dat ze al meerdere keren was klaar gekomen wist ze dat ze ook nu snel klaar zou komen.

Ze kreunde al snel, Ria John kan heerlijk neuken, probeer het eens. Ria sprong op, keek naar John en zei, schatje wil jij deze oude teef neuken? John was door alles nu ook vrijer en zei, wel gat wil je oude slet?

Ria ging op zijn hondjes zitten, achterover kijkend zei ze, neuk eerst die oude hoerenkut maar even, dan kun je daarna voorzichtig proberen mijn reet te neuken. John nam achter Ria plaats en was al snel in haar natte kut aan het neuken. Ria keek opzij naar Els en zag dat Els bijna klaar kwam, ze lachte en zei, jij bent net zo geil als ik. Daarna keek ze achterom en zei tegen John, probeer mijn reet eens?

John die anaal geil was trok zich terug en zette zijn eikel tegen de ster van Ria, die voelde de eikel langzaam naar binnen gaan, toen de eikel helemaal in haar geile kont was wilde Ria niet meer wachten. Met haar volledige gewicht drukte ze zichzelf naar achteren, hierdoor kwam de grote zwarte paal van John tot de wortel in haar.

Alle twee een kreet slakend voelde het voor alle twee ook perfect aan. John genoot van dit geile spel, Ria was trots dat ze met haar 62 jaar nog steeds in staat was een zwarte god van midden 30 zo ver te krijgen om haar zo geil te neuken. Ria keek opzij en zag dat Els met gesloten ogen lag te genieten van de bef beurt die haar schoonvader haar gaf.

Els schrok op toen ze Ria hoorde roepen, Jan eindelijk word ik weer eens geneukt zoals het moet. Eindelijk kan ik me weer een vrouw voelen, ik word door een echte man in mijn reet geneukt en niet dat half slappe dingetje van jouw.

Ria was duidelijk woordgeil, ze wond zichzelf maar zeker ook John en Els met haar woorden op. Ria kon zien dat Jan het kutje van Els likte, ze riep, schatje laat je kontje lekker likken door hem, hij is gewend kontjes te likken. Els vond het een geweldig idee, ze genoot van rimmen, dus draaide ze meer naar boven zodat haar schoonvader haar sterretje kon likken. Ze keek opzij toen ze Ria hoorde schreeuwen, ja neuk deze oude slet, deze oude hoer, neuk haar verrot, kom op met je zwarte paal, schuur me in tweeen.

Neuk je klaar in mijn reeeeeeeeeeet en toen kwam Ria duidelijk klaar. Ria was zo geil geworden, ze keek naar Els en riep schatje jouw zwarte prins neukt me klaar, dit is geweldig. Els zag de grote tieten van Ria als gekken heen en weer slingeren bij elke stoot, dat was een super geil gezicht. Toen Ria was klaar gekomen stopte John even om haar op adem te laten komen, Ria keek om en zei, schatje wil je niet meer? John zei, jawel maar ik ben al twee keer klaar gekomen, heb even iets meer tijd nodig.

Ria zei lachend, schatje je mag me net zo lang neuken tot je klaar komt, of wil je mijn schoondochter even neuken? Ze zag aan John dat hij daar wel zin in had, Ria keek vragend naar Els en vroeg, schatje kun jij hem anaal hebben? Els zei, mam ik weet het niet, ik heb hem nog niet gehad maar wil het graag proberen.

Ria kwam naar voren en zei, kom schatjes dan help ik jullie even. Ze greep Els vast en zette haar op zijn hondjes, daarbij haar man aan de kant drukkend om ruimte te maken.

John ging achter Els zitten, Ria leunde over de billen van Els en pijpte John nog snel even. Ze spuugde nog even op Els haar sterretje en zei toen, schatje alleen als de eikel naar binnen gaat doet even zeer, daarna is het geweldig. John had zijn eikel tegen haar sterretje gezet, Ria keek John aan en zei, voorzichtig met mijn schatje dat je haar geen pijn doet.

Voorzichtig drukte John zijn eikel naar binnen, gezien de schrik reactie van Els bleef hij even helemaal stil, toen Els aan de grote eikel gewend was kreunde ze, toe maar, probeer maar.

Stapje voor stapje begon de grote zwarte paal bezit van haar te nemen, na enkele minuten zat John helemaal in Els haar sterretje. Ria ging naar het gezicht van Els en zoende haar, schatje je zwarte god zit helemaal in je lekkere reet, laat je lekker gaan.

Ondertussen streelde Ria de grote tepels van Els. Ria wilde meer, voorzichtig streelde ze de buik van haar schoondochter om uiteindelijk zachtjes met haar kutje te spelen. Ze liet een vinger tussen de grote schaamlippen gaan, zo af en toe streelde ze langs de clit van haar schoondochter.

Die werd inmiddels bloed geil en genoot van de pompende zwarte paal in haar kontje.

Vette kut gratis amateur

bisex date neuken met schoonvader

Hij ging weer zitten stond weer op en pakte zijn lul beet en legde hem goed: Ik keek hem aan en antwoordde: Ik schrok van mijn uitlating maar keek hem recht in de ogen. Hij keek mij aan en zei: Hij keek mij aan ik antwoordde: Ik ben er toch.

Ja jij bent er, geeft hij met een geile blik als antwoord, maar ik weet niet of jij dat zou doen. Dat zou jij dat eens moeten uitproberen dan kom je er van zelf achter, antwoordde ik. Wij stonden op ik ging weer aan het werk en had niet gemerkt dat hij zijn broek had uitgetrokken, op een gegeven moment stond hij achter mij en zei: Wat een kanon, echt fantastisch.

In mijn broek vloog iets omhoog, ik bukte mij en gaf er een kus op. Ik voelde gelijk dat hij zijn lul iets tegen mijn lippen aandrukte, ik liet mijn lippen iets van elkaar gaan, gelijk voelde ik dat hij hem verder naar binnen drukte. Ik gaf mij gewonnen en wilde deze paal even pijpen, ik opende mijn mond helemaal en nam hem zover als ik kon in mijn mond.

Ik hoorde hem kreunen boven mij: Ik likte langs zijn paal en trok het vel wat terug, likte over de kop en zei: Hij pakte mijn hoofd beet en begon mij te neuken in mijn mond, ik likte langs zijn lul van boven naar onder en een voor een nam ik zijn ballen in mijn mond. Hij begon aardig te kreunen en nam zijn lul in zijn hand en drukte die in mijn mond, en neukte me aardig hard ik moest hem iets afremmen want hij drukte zijn lul tot bijna aan het eind in mijn keel.

Ik deed mijn best om zoveel mogelijk binnen te krijgen en ineens riep hij: Hij begon hevig te schokken ik pakte hem bij zijn billen beet en stopte een vinger in zijn gaatje, hij gromde en spoot een hele grote lading zaad in mijn mond, ik dacht dat er geen eind aan kwam.

Het koste de grootste moeite om alles in te slikken, het smaakte heerlijk, anders dan mijn eigen zaad wat ik ook al vaak uit het poesje van Petra had gelikt, ik likte mijn lippen af en keek naar boven.

Ik zag dat hij heel erg had genoten, zijn ogen waren gesloten die gingen weer langzaam open. Zijn paal gleed uit mijn mond maar verslapte niet echt, ik likte hem schoon. Hij pakte mij beet en zei: Normaal gesproken doe ik na een pijpbeurt gelijk even een neukbeurt, dus ik denk dat jij na het ontvangen van mijn zaad in je mond nu ook even voorover moet bukken zodat ik jou kan neuken.

Iemand die zo heerlijk kan pijpen kan ook zeker mijn paal ontvangen in zijn kontje. Hij trok mij omhoog en gaf me een tongzoen. Ik hoop dat u het wel rustig aan doet en een beetje voorzichtig. Dus nu kan jij nog zeggen wat je wilt, ik neuk je of je laat mij nog een keer of wat klaarkomen in je mond vandaag?

Hij keek mij aan, ik moest even denken maar ik wilde zo graag eens lekker geneukt worden. Ik nam de beslissing en zei: Hij gaf mij een zoen en draaide mij om, trok mijn broek van mijn lijf en gooide mij bijna over een tafel heen.

Hij kwam voor mij staan en stopte zijn harde paal in mijn mond: Hij bukte zich voorover zijn harde stuk vlees schoof gelijk mijn mond in, ik voelde dat hij mijn kontgaatje nat maakte met zijn speeksel. Hij haalde zijn lul uit mijn mond en ging achter mij staan, hij maakte mijn kontje met zijn tong en vingers erg soepel, ik had er al eens met een vibrator van Petra in zitten spelen dus helemaal maagd was ik niet meer. Ik voelde dat hij er twee vingers in schoof, die haalde hij er weer uit, langzaam schoof hij ze weer terug even later voelde ik er een derde bij komen.

Ik ontspande mij zoveel mogelijk waardoor de pijn niet erg was. Hij trok zijn vingers terug en ik voelde dat hij zijn lul tegen mijn gaatje aanzette, langzaam zette hij een beetje druk zijn eikel voelde ik naar binnen glippen, ik kneep mijn billen dicht gelijk zei hij: Terwijl hij dit zij voelde ik zijn boomstam paal langzaam naar binnen schuiven. Ik probeerde mij zo goed mogelijk te ontspannen het deed zeer, ik liet hem begaan hij deed het rustig aan.

Ik ontspande mij nog meer en ineens drukte hij zijn paal helemaal in mijn kontje dat deed heel erg pijn de tranen schoten in mijn ogen maar ik liet het niet merken.

Even liet hij hem stil zitten de pijn trok ook weg, hij begon mij te neuken. Eerst deed het nog wel wat pijn maar dat veranderde in een hoop genot, langzaam begon ik te kreunen en te draaien met mijn kontje dat was een teken voor hem om het tempo te verhogen, hij begon mij met lange halen te neuken. Hij trok zijn paal er bijna helemaal uit en ramde hem toen weer met veel kracht terug, onder tussen pakte hij mijn harde lul beet en begon er aan te trekken, ik had het gevoel dat ik gelijk zou klaarkomen, ik kneep mijn billen samen net toen hij er helemaal in zat en dat gaf hem een zeer aangenaam gevoel.

Ik merkte dat hij niet lang meer zou uit houden voor hij klaar zou komen. Hij trok snel aan mijn lul en zei: Hij neukte mij met harde stoten ik voelde dat ik ging klaarkomen en zei: Ria knipoogde naar Els en zei, vind je het niet erg dat ik hem ook maar een beetje aan stuur?

Els hoefde er niet over na te denken, nee ma nee, je mag met hem doen wat je wilt? Hoewel Els bedoelde qua opdrachten reageerde Ria direct, o mag ik er alles mee doen wat ik wil? Els dacht nog steeds dat Ria qua zeg maar huishoudelijke opdrachten bedoelde en zei, ja natuurlijk ma. Dit is nieuw voor ons dus wij kunnen nog veel van je leren. Ria keek geil naar Els en zei, dan laat ik me nu even gaan.

Op het zelfde moment stond Ria op, ze opende haar rok heel handig en voor iemand wist wat er gebeurde lag de rok op de grond, Ria had alleen nylon kousen aan en geen slip.

Ze ging weer zitten en zei, zoon kom jij eens hier, Karel die nu toch al 42 jaar was wist even niet wat te doen, met gebogen hoofd kwam hij aangelopen. Toen hij voor zijn moeder stond zei die, knielen zoontje, met de nadruk op het verklein woord tje. Kijk zei Ria, als jij stiekem pervers denk te mogen zijn dan zal je moeder je leren wat echt pervers is. Ria opende haar benen nog verder en zei tegen Karel, likken zoontje.

Karel keek schuchter om, wat moest zijn vrouw hier wel niet van denken, hij kon toch zijn moeder niet gaan likken. Els zag het wel zitten en zei, luister naar je moeder slaafje. Karel was nu even de weg kwijt, hij knielde voor zijn moeder, hij zag tot zijn grote schrik dat zijn moeder helemaal kaal geschoren was, nu was hij dat van Els wel gewend, maar zijn bloed eigen moeder?

Karel zat nu passief tussen de benen van zijn 62 jarige moeder, zijn moeder was echter ervaren genoeg in Dominant zijn, ze greep haar zoon bij de haren en zei, ben je doof? Karel begon voorzichtig de schaamlippen van zijn moeder te likken, als snel kreeg hij een tik over zijn hoofd met de woorden, zoontje denk je dat een vrouw daar genoeg aan heeft? Lik je moeder zoals je dat behoort te doen, laat je moeder fatsoenlijk klaar komen en wel NU. Karel begon nu zo goed als hij kon de kale kut van zijn moeder te likken, al snel voelde Ria zich lekker geil worden.

Ze vond het een extreem geil idee dat haar zoon haar likte, zonder nadenken opende ze al snel haar blouse en deed ze haar BH los, alle twee lagen ze al snel op de grond. Ria keek geil naar John, ze had nog nooit een zwarte paal in haar kut gehad nu was haar kans. Ze keek ook geil naar Els die met openmond toe keek hoe haar man de kut van zijn moeder aan het likken was. Ria hijgde tegen Els, schatje mag ik de telefoon even?

In een trance stond Els op, pakte de telefoon en gaf die aan haar schoonmoeder. Ze wilde al weer omdraaien om weer te gaan zitten, maar Ria zei, nee schatje kom even wil je even bedanken. Op het zelfde moment greep ze Els haar hoofd en voor dat Els het wist kreeg ze een natte tongzoen van haar schoonmoeder. Dit voelde beter aan dan verwacht, hoe verwarrend de situatie ook was.

Ria keek Els geil aan en zei, schatje moet jij niet lekker spelen met je lover? Zonder af te wachten belde Ria, haar enige woorden waren, jij komt nu naar Els en Karel, vervolgens hing ze op.

Ria gleed meer onderuit al kijkend naar Els en John met de woorden, sorry schatjes ik moet even snel klaar komen. Daarna stoorde ze zich nergens meer aan, ze sloot haar ogen, gaf Karel nog korte opdrachten als hoger, lager, dieper, harder, zachter maar al snel zagen John en Els dat Ria ging klaar komen. Ria drukte het hoofd van Karel vast tegen haar kut en riep, zo zoontje slikken, want je moeder gaat spuitend klaar komen. Op het zelfde moment kwam Ria luid schreeuwend klaar ze opende haar ogen keek Els strak aan en riep, schatje mijn zoontje likt me klaaaaaaaaaaaaaar.

John en Els vonden het alle twee een geil gezicht hoe een vrouw van 62 zo geil kon klaar komen, geen enkele schaamte, net of het de normaalste zaak van de wereld is dat ze zich door haar zoon laat klaar likken. Toen Ria was klaar gekomen tikte ze Karel op zijn hoofd met de woorden, oke ik ben klaar gekomen, jij kunt terug naar je hoek, direct ging ze weer rechtop zitten.

Ze keek naar Els en vroeg, vind je het niet erg? Els keek geil naar haar schoonmoeder en zei, mam het was een super geil gezicht, wel bizar en pervers maar ook super geil mijn kut is zeik nat. Ria stond op, liep naar Els en kuste haar opnieuw, ook deze keer verdween haar tong bij Els in haar mond, nu streelde ze ook de grote tieten van Els met de woorden, die van jouw zijn steviger als die van mij.

Els kuste terug en zei, ja maar die van jouw zijn groter, welke maat BH heb je? Ria antwoorde Cup H en jij?

Els kon even niet antwoorden haar mond was vol even later toen ze de kans kreeg mompelde ze, Cup E. Ria stopte met tongen en zei, is hij exclusief voor je? Els begreep wat Ria bedoelde en mompelde, voor mij niet moet je hem vragen. In zichzelf moest Els wel lachen, ze kende haar schoonmoeder nu 20 jaar dit had ze nooit verwacht.

Ria keek naar John en zei, jij ziet er heerlijk uit, mag deze oude teef jouw wel even pijpen? John wist zich met de situatie geen raad en haalde zijn schouders op. Voor Ria een teken dat het ja was. Ze gaf Els nog even een zoen en zei, schatje ben zo bij jouw terug, even je vent lenen. Toen nam ze tussen de benen van John plaats en begon zijn paal en ballen te likken, al snel had dit zijn uitwerking bij John en stond zijn paal hard.

Ria stopte even met pijpen en zei tegen Els, denk je dat ik dit formaat in mijn reet kan krijgen? Mijn oude kut kan hem wel hebben maar mijn reet? Els moest wel lachen, Ria was heel ontspannen en noemde de dingen bij zijn naam en was zoals altijd erg direct. Ze hoorde de keuken deur open gaan, Ria keek geil naar Els en zei jij beslist, je kunt hem aan het werk zetten, je kunt hem ook parkeren, ik speel even verder. Zonder af te wachten zoog ze de zwarte paal van John weer helemaal naar binnen.

Els hoefde niet lang na te denken, Jan sta niet zo stom te kijken, kleed je uit en kniel voor me neer. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was, Jan kleede zich al snel uit, afgericht als hij was knielde hij als snel voor zijn schoondochter neer. Els keek naar Jan en vroeg, moet ik het voor je uittekenen of ga jij eindelijk de kut van je schoondochter klaar likken.

Direct begon Jan aan zijn opdracht, Els voelde zich heerlijk, ze had nu van Dominantie en vernederen geproefd, ze wist dat dit was waar ze van genoot. Al kijkend naar haar schoonmoeder die vol overgave John aan het pijpen was, genoot ze van de tong van haar schoonvader. Ondanks dat ze al meerdere keren was klaar gekomen wist ze dat ze ook nu snel klaar zou komen.

Ze kreunde al snel, Ria John kan heerlijk neuken, probeer het eens. Ria sprong op, keek naar John en zei, schatje wil jij deze oude teef neuken? John was door alles nu ook vrijer en zei, wel gat wil je oude slet? Ria ging op zijn hondjes zitten, achterover kijkend zei ze, neuk eerst die oude hoerenkut maar even, dan kun je daarna voorzichtig proberen mijn reet te neuken. John nam achter Ria plaats en was al snel in haar natte kut aan het neuken.

Ria keek opzij naar Els en zag dat Els bijna klaar kwam, ze lachte en zei, jij bent net zo geil als ik.

Daarna keek ze achterom en zei tegen John, probeer mijn reet eens? John die anaal geil was trok zich terug en zette zijn eikel tegen de ster van Ria, die voelde de eikel langzaam naar binnen gaan, toen de eikel helemaal in haar geile kont was wilde Ria niet meer wachten.

Met haar volledige gewicht drukte ze zichzelf naar achteren, hierdoor kwam de grote zwarte paal van John tot de wortel in haar. Alle twee een kreet slakend voelde het voor alle twee ook perfect aan. John genoot van dit geile spel, Ria was trots dat ze met haar 62 jaar nog steeds in staat was een zwarte god van midden 30 zo ver te krijgen om haar zo geil te neuken.

Ria keek opzij en zag dat Els met gesloten ogen lag te genieten van de bef beurt die haar schoonvader haar gaf. Els schrok op toen ze Ria hoorde roepen, Jan eindelijk word ik weer eens geneukt zoals het moet. Eindelijk kan ik me weer een vrouw voelen, ik word door een echte man in mijn reet geneukt en niet dat half slappe dingetje van jouw.

Ria was duidelijk woordgeil, ze wond zichzelf maar zeker ook John en Els met haar woorden op. Ria kon zien dat Jan het kutje van Els likte, ze riep, schatje laat je kontje lekker likken door hem, hij is gewend kontjes te likken. Els vond het een geweldig idee, ze genoot van rimmen, dus draaide ze meer naar boven zodat haar schoonvader haar sterretje kon likken. Ze keek opzij toen ze Ria hoorde schreeuwen, ja neuk deze oude slet, deze oude hoer, neuk haar verrot, kom op met je zwarte paal, schuur me in tweeen.

Neuk je klaar in mijn reeeeeeeeeeet en toen kwam Ria duidelijk klaar. Ria was zo geil geworden, ze keek naar Els en riep schatje jouw zwarte prins neukt me klaar, dit is geweldig. Els zag de grote tieten van Ria als gekken heen en weer slingeren bij elke stoot, dat was een super geil gezicht.

Toen Ria was klaar gekomen stopte John even om haar op adem te laten komen, Ria keek om en zei, schatje wil je niet meer? John zei, jawel maar ik ben al twee keer klaar gekomen, heb even iets meer tijd nodig.

Ria zei lachend, schatje je mag me net zo lang neuken tot je klaar komt, of wil je mijn schoondochter even neuken? Ze zag aan John dat hij daar wel zin in had, Ria keek vragend naar Els en vroeg, schatje kun jij hem anaal hebben? Els zei, mam ik weet het niet, ik heb hem nog niet gehad maar wil het graag proberen. Ria kwam naar voren en zei, kom schatjes dan help ik jullie even. Ze greep Els vast en zette haar op zijn hondjes, daarbij haar man aan de kant drukkend om ruimte te maken.

John ging achter Els zitten, Ria leunde over de billen van Els en pijpte John nog snel even. Ze spuugde nog even op Els haar sterretje en zei toen, schatje alleen als de eikel naar binnen gaat doet even zeer, daarna is het geweldig. John had zijn eikel tegen haar sterretje gezet, Ria keek John aan en zei, voorzichtig met mijn schatje dat je haar geen pijn doet.

Voorzichtig drukte John zijn eikel naar binnen, gezien de schrik reactie van Els bleef hij even helemaal stil, toen Els aan de grote eikel gewend was kreunde ze, toe maar, probeer maar. Stapje voor stapje begon de grote zwarte paal bezit van haar te nemen, na enkele minuten zat John helemaal in Els haar sterretje. Ria ging naar het gezicht van Els en zoende haar, schatje je zwarte god zit helemaal in je lekkere reet, laat je lekker gaan. Ondertussen streelde Ria de grote tepels van Els.

Ria wilde meer, voorzichtig streelde ze de buik van haar schoondochter om uiteindelijk zachtjes met haar kutje te spelen. Ze liet een vinger tussen de grote schaamlippen gaan, zo af en toe streelde ze langs de clit van haar schoondochter. Die werd inmiddels bloed geil en genoot van de pompende zwarte paal in haar kontje.

Beffen geschoren poesjes


Een trio met vader en zoon. De dikke penis neukt mijn kont en de dunne neem ik in mij Ze is wel in voor een trio met twee jonge mannen. Ze pijpt en laat zich neuken door haar vriend en zijn vader. Zijn vrouw geeft haar man en de tranny een pijpbeurt. Een orgy met geile jonge mannen en meiden. Hoor haar schreeuwen als de twee lullen haar tegelijk neuken.

Een trio met haar vriend en zijn vader. Samen met zijn vader neukt hij zijn vriendin. De twee vrienden geven een Thaise hoer een dubbel penetratie. Ik had het idee dat de bult groter was dan dat ik tot nu toe had gezien. Ik lette er even niet op en ging door met het werk en we vlotte aardig. Op een gegeven moment zei pa: Mijn paal begon te groeien toen ik die ene foto bekeek en zachtjes over mijn kruis wreef werd mijn paal aardig hard.

Ik werd zo geil als wat ondanks dat ik de vorige avond nog heel lekker had liggen spelen met Petra. Ik voelde een tik op mijn kont en er werd gezegd: Ik stopte met werken en draaide mij om. Ik zag dat pa zich had verkleed, hij droeg nu ook geen shirt en had een andere korte broek aan gedaan waarin je iets minder zijn zaakje zag het was wat ruimer. Wij gingen zitten hij schonk de koffie in, wij praten even over de voorgang van het werk en besloten dat het misschien vandaag wel heel erg ver zou afkomen.

Ik draaide mij richting hem en zag dat de korte broek iets open stond rond zijn benen daardoor kon ik een aardig stukje naar binnen kijken, ik dacht de kop van zijn lul te zien en schrok een beetje van de grote die ik zag.

Ik ben zelf ook niet echt klein bedeeld, die van mij is ongeveer 18x5. Wat ik bij hem zag zitten daar had ik het idee van dat die best eens een stukje groter kon zijn dan die van mij. Ik werd er aardig opgewonden van en merkte dat er iets in mijn broek begon te bewegen. Ja, dat is goed hij smaakt goed dus laten wij er nog maar een nemen, antwoordde ik. Hij stond op en pakte de thermoskan en schonk nog een kopje koffie in voor ons beide.

Hij ging weer zitten stond weer op en pakte zijn lul beet en legde hem goed: Ik keek hem aan en antwoordde: Ik schrok van mijn uitlating maar keek hem recht in de ogen. Hij keek mij aan en zei: Hij keek mij aan ik antwoordde: Ik ben er toch. Ja jij bent er, geeft hij met een geile blik als antwoord, maar ik weet niet of jij dat zou doen. Dat zou jij dat eens moeten uitproberen dan kom je er van zelf achter, antwoordde ik. Wij stonden op ik ging weer aan het werk en had niet gemerkt dat hij zijn broek had uitgetrokken, op een gegeven moment stond hij achter mij en zei: Wat een kanon, echt fantastisch.

In mijn broek vloog iets omhoog, ik bukte mij en gaf er een kus op. Ik voelde gelijk dat hij zijn lul iets tegen mijn lippen aandrukte, ik liet mijn lippen iets van elkaar gaan, gelijk voelde ik dat hij hem verder naar binnen drukte. Ik gaf mij gewonnen en wilde deze paal even pijpen, ik opende mijn mond helemaal en nam hem zover als ik kon in mijn mond. Ik hoorde hem kreunen boven mij: Ik likte langs zijn paal en trok het vel wat terug, likte over de kop en zei: Vernederd worden door zijn vrouw en haar lover was voor Karel het ultieme genot.

Hij likte dan ook fanatiek de verslappende paal van John schoon. In hun haast hadden ze vergeten de keukendeur te sluiten, de ouders van Karel kwamen altijd achterom, nu was de moeder van Karel alleen, ze hadden geen idee hoe lang ze er al stond. Ze waren alle drie zo geschrokken dat ze ook niet wisten wat ze moesten zeggen. De moeder van Karel, Ria, was een vrouw van 62 jaar, groot maar niet dik, het eerste wat iedereen zag als ze Ria zagen waren haar extreem grote tieten.

Maar daar hadden ze nu alle drie geen oog voor, ze wisten echt niet wat te zeggen. Ria voelde het aan en zei, Karel ik denk jij moet maar even opstaan en voor ons alle drie iets te drinken in doen. Het viel op dat moment door de schrik niemand direct op, maar ze zei toch echt voor ons alle drie. Karel stond op en liep beschaamd langs zijn moeder, hij wilde zijn kleren pakken toen hij zijn moeder hoorde zeggen, nee nee blijf maar net zo naakt als je nu bent.

En je mag zelf in de keuken een glas water drinken. Ria keek Els en John aan en zei, blijven jullie daar staan of zullen we gaan zitten? Zonder een woord te zeggen gingen Els en John op de bank zitten, ze waren zo geschrokken dat ze niet wisten wat ze met deze situatie aan moesten.

Ria ging tegenover John en Els zitten en keek ze alle twee doordringend aan. Zo zo, dus mijn zoon is jullie slaafje? Hoe is dat tot stand gekomen? Els wist even niet waar te beginnen. Ze besloot nu ze betrapt was gewoon weg de waarheid te vertellen, ze vertelde dat ze Karel betrapt had met zijn paal in zijn handen Cuckold verhalen lezend op Colani.

En wat er daarna allemaal gebeurt was. Ria begon te lachen, ha ha de appel is niet ver van de boom gevallen. John en Els keken eerst vragend naar elkaar, daarna vragend naar Ria.

Ria knipoogde naar Els en zei, Els je schoonvader is het zelfde als Karel, dus ik weet waar je het over hebt. Je schoonvader is al 20 jaar mijn slaafje, Oom Wim is al meer dan 10 jaar mijn vaste liefje. Els keek met grote ogen naar Ria, dit had ze nooit achter haar schoonmoeder gezocht, Ria zag het gezicht van Els en lachte, wat is er?

Had je dit niet van ons verwacht? Els moest er nu ook wel om lachen en zei, nee ma dit had ik niet achter jullie gezocht. Nu was de spanning gebroken, op dat moment kwam Karel binnen met drinken, hij zette alles netjes neer en wist even niet wat hij moest doen. Zijn moeder was ervaren genoeg, ze zei, slaafje jij gaat netjes in de hoek staan, gezicht naar de muur, handen op de rug, als wij je nodig hebben roepen we je wel.

Els vond het geweldig hoe haar schoonmoeder reageerde. Ria knipoogde naar Els en zei, vind je het niet erg dat ik hem ook maar een beetje aan stuur? Els hoefde er niet over na te denken, nee ma nee, je mag met hem doen wat je wilt?

Hoewel Els bedoelde qua opdrachten reageerde Ria direct, o mag ik er alles mee doen wat ik wil? Els dacht nog steeds dat Ria qua zeg maar huishoudelijke opdrachten bedoelde en zei, ja natuurlijk ma.

Dit is nieuw voor ons dus wij kunnen nog veel van je leren. Ria keek geil naar Els en zei, dan laat ik me nu even gaan. Op het zelfde moment stond Ria op, ze opende haar rok heel handig en voor iemand wist wat er gebeurde lag de rok op de grond, Ria had alleen nylon kousen aan en geen slip.

Ze ging weer zitten en zei, zoon kom jij eens hier, Karel die nu toch al 42 jaar was wist even niet wat te doen, met gebogen hoofd kwam hij aangelopen. Toen hij voor zijn moeder stond zei die, knielen zoontje, met de nadruk op het verklein woord tje. Kijk zei Ria, als jij stiekem pervers denk te mogen zijn dan zal je moeder je leren wat echt pervers is.

Ria opende haar benen nog verder en zei tegen Karel, likken zoontje. Karel keek schuchter om, wat moest zijn vrouw hier wel niet van denken, hij kon toch zijn moeder niet gaan likken. Els zag het wel zitten en zei, luister naar je moeder slaafje. Karel was nu even de weg kwijt, hij knielde voor zijn moeder, hij zag tot zijn grote schrik dat zijn moeder helemaal kaal geschoren was, nu was hij dat van Els wel gewend, maar zijn bloed eigen moeder?

Karel zat nu passief tussen de benen van zijn 62 jarige moeder, zijn moeder was echter ervaren genoeg in Dominant zijn, ze greep haar zoon bij de haren en zei, ben je doof? Karel begon voorzichtig de schaamlippen van zijn moeder te likken, als snel kreeg hij een tik over zijn hoofd met de woorden, zoontje denk je dat een vrouw daar genoeg aan heeft?

Lik je moeder zoals je dat behoort te doen, laat je moeder fatsoenlijk klaar komen en wel NU. Karel begon nu zo goed als hij kon de kale kut van zijn moeder te likken, al snel voelde Ria zich lekker geil worden. Ze vond het een extreem geil idee dat haar zoon haar likte, zonder nadenken opende ze al snel haar blouse en deed ze haar BH los, alle twee lagen ze al snel op de grond.

Ria keek geil naar John, ze had nog nooit een zwarte paal in haar kut gehad nu was haar kans. Ze keek ook geil naar Els die met openmond toe keek hoe haar man de kut van zijn moeder aan het likken was. Ria hijgde tegen Els, schatje mag ik de telefoon even? In een trance stond Els op, pakte de telefoon en gaf die aan haar schoonmoeder.

Ze wilde al weer omdraaien om weer te gaan zitten, maar Ria zei, nee schatje kom even wil je even bedanken. Op het zelfde moment greep ze Els haar hoofd en voor dat Els het wist kreeg ze een natte tongzoen van haar schoonmoeder. Dit voelde beter aan dan verwacht, hoe verwarrend de situatie ook was. Ria keek Els geil aan en zei, schatje moet jij niet lekker spelen met je lover? Zonder af te wachten belde Ria, haar enige woorden waren, jij komt nu naar Els en Karel, vervolgens hing ze op. Ria gleed meer onderuit al kijkend naar Els en John met de woorden, sorry schatjes ik moet even snel klaar komen.

Daarna stoorde ze zich nergens meer aan, ze sloot haar ogen, gaf Karel nog korte opdrachten als hoger, lager, dieper, harder, zachter maar al snel zagen John en Els dat Ria ging klaar komen.

Ria drukte het hoofd van Karel vast tegen haar kut en riep, zo zoontje slikken, want je moeder gaat spuitend klaar komen. Op het zelfde moment kwam Ria luid schreeuwend klaar ze opende haar ogen keek Els strak aan en riep, schatje mijn zoontje likt me klaaaaaaaaaaaaaar. John en Els vonden het alle twee een geil gezicht hoe een vrouw van 62 zo geil kon klaar komen, geen enkele schaamte, net of het de normaalste zaak van de wereld is dat ze zich door haar zoon laat klaar likken.

Toen Ria was klaar gekomen tikte ze Karel op zijn hoofd met de woorden, oke ik ben klaar gekomen, jij kunt terug naar je hoek, direct ging ze weer rechtop zitten. Ze keek naar Els en vroeg, vind je het niet erg? Els keek geil naar haar schoonmoeder en zei, mam het was een super geil gezicht, wel bizar en pervers maar ook super geil mijn kut is zeik nat.

Lekkere geile meisjes stel zoekt bi man


Mijn paal begon te groeien toen ik die ene foto bekeek en zachtjes over mijn kruis wreef werd mijn paal aardig hard. Ik werd zo geil als wat ondanks dat ik de vorige avond nog heel lekker had liggen spelen met Petra. Ik voelde een tik op mijn kont en er werd gezegd: Ik stopte met werken en draaide mij om.

Ik zag dat pa zich had verkleed, hij droeg nu ook geen shirt en had een andere korte broek aan gedaan waarin je iets minder zijn zaakje zag het was wat ruimer. Wij gingen zitten hij schonk de koffie in, wij praten even over de voorgang van het werk en besloten dat het misschien vandaag wel heel erg ver zou afkomen.

Ik draaide mij richting hem en zag dat de korte broek iets open stond rond zijn benen daardoor kon ik een aardig stukje naar binnen kijken, ik dacht de kop van zijn lul te zien en schrok een beetje van de grote die ik zag. Ik ben zelf ook niet echt klein bedeeld, die van mij is ongeveer 18x5. Wat ik bij hem zag zitten daar had ik het idee van dat die best eens een stukje groter kon zijn dan die van mij.

Ik werd er aardig opgewonden van en merkte dat er iets in mijn broek begon te bewegen. Ja, dat is goed hij smaakt goed dus laten wij er nog maar een nemen, antwoordde ik.

Hij stond op en pakte de thermoskan en schonk nog een kopje koffie in voor ons beide. Hij ging weer zitten stond weer op en pakte zijn lul beet en legde hem goed: Ik keek hem aan en antwoordde: Ik schrok van mijn uitlating maar keek hem recht in de ogen.

Hij keek mij aan en zei: Hij keek mij aan ik antwoordde: Ik ben er toch. Ja jij bent er, geeft hij met een geile blik als antwoord, maar ik weet niet of jij dat zou doen. Dat zou jij dat eens moeten uitproberen dan kom je er van zelf achter, antwoordde ik.

Wij stonden op ik ging weer aan het werk en had niet gemerkt dat hij zijn broek had uitgetrokken, op een gegeven moment stond hij achter mij en zei: Wat een kanon, echt fantastisch. In mijn broek vloog iets omhoog, ik bukte mij en gaf er een kus op. Ik voelde gelijk dat hij zijn lul iets tegen mijn lippen aandrukte, ik liet mijn lippen iets van elkaar gaan, gelijk voelde ik dat hij hem verder naar binnen drukte.

Ik gaf mij gewonnen en wilde deze paal even pijpen, ik opende mijn mond helemaal en nam hem zover als ik kon in mijn mond. Ik hoorde hem kreunen boven mij: Ik likte langs zijn paal en trok het vel wat terug, likte over de kop en zei: Hij pakte mijn hoofd beet en begon mij te neuken in mijn mond, ik likte langs zijn lul van boven naar onder en een voor een nam ik zijn ballen in mijn mond.

Hij begon aardig te kreunen en nam zijn lul in zijn hand en drukte die in mijn mond, en neukte me aardig hard ik moest hem iets afremmen want hij drukte zijn lul tot bijna aan het eind in mijn keel. Ik deed mijn best om zoveel mogelijk binnen te krijgen en ineens riep hij: Hij begon hevig te schokken ik pakte hem bij zijn billen beet en stopte een vinger in zijn gaatje, hij gromde en spoot een hele grote lading zaad in mijn mond, ik dacht dat er geen eind aan kwam.

Het koste de grootste moeite om alles in te slikken, het smaakte heerlijk, anders dan mijn eigen zaad wat ik ook al vaak uit het poesje van Petra had gelikt, ik likte mijn lippen af en keek naar boven. Ik zag dat hij heel erg had genoten, zijn ogen waren gesloten die gingen weer langzaam open. Zijn paal gleed uit mijn mond maar verslapte niet echt, ik likte hem schoon.

Hij pakte mij beet en zei: Normaal gesproken doe ik na een pijpbeurt gelijk even een neukbeurt, dus ik denk dat jij na het ontvangen van mijn zaad in je mond nu ook even voorover moet bukken zodat ik jou kan neuken. Iemand die zo heerlijk kan pijpen kan ook zeker mijn paal ontvangen in zijn kontje. Hij trok mij omhoog en gaf me een tongzoen. Ik hoop dat u het wel rustig aan doet en een beetje voorzichtig.

Dus nu kan jij nog zeggen wat je wilt, ik neuk je of je laat mij nog een keer of wat klaarkomen in je mond vandaag? Hij keek mij aan, ik moest even denken maar ik wilde zo graag eens lekker geneukt worden. Ik nam de beslissing en zei: Hij gaf mij een zoen en draaide mij om, trok mijn broek van mijn lijf en gooide mij bijna over een tafel heen. Hij kwam voor mij staan en stopte zijn harde paal in mijn mond: Hij bukte zich voorover zijn harde stuk vlees schoof gelijk mijn mond in, ik voelde dat hij mijn kontgaatje nat maakte met zijn speeksel.

Hij haalde zijn lul uit mijn mond en ging achter mij staan, hij maakte mijn kontje met zijn tong en vingers erg soepel, ik had er al eens met een vibrator van Petra in zitten spelen dus helemaal maagd was ik niet meer. Met een duim in haar kut neukt de schoonvader haar anal, terwijl ze de stijve penis van haar vriend een pijpbeurt geeft. Anal geneukt door haar schoonvader terwijl ze haar vriend pijpt. Meer geile filmpjes uit categorie Groepsex.

Een trio met de vriend van haar man. Het zweet staat op haar tieten als de twee mannen haar ne Een trio met vader en zoon. De dikke penis neukt mijn kont en de dunne neem ik in mij Ze is wel in voor een trio met twee jonge mannen. Ze pijpt en laat zich neuken door haar vriend en zijn vader. Zijn vrouw geeft haar man en de tranny een pijpbeurt. Een orgy met geile jonge mannen en meiden. Hoor haar schreeuwen als de twee lullen haar tegelijk neuken. Een trio met haar vriend en zijn vader.

Samen met zijn vader neukt hij zijn vriendin. De twee vrienden geven een Thaise hoer een dubbel penetratie.