Dikke lul klein kutje lik me kut

Als ze mijn hand loslaat, geeft ze mij het initiatief en schuif ik mijn hand over de stof naar beneden tot ik tussen haar benen haar gleufje voel. Ik druk mijn vingertoppen zachtjes tegen haar wat bollende schaamlippen en ze kreunt zacht, “wil je mij vingeren Pap, je bent de eerste”.

Ik sla mijn andere arm om haar heen, pak haar borst en draai met mijn vingertoppen over haar broekje en kutje. Vol genot over wat me overkomt schuif ik mijn hand iets omhoog en onder het elastiek van haar slipje. Ik laat hem weer zakken en voel nu haar blote kutje. Haar schaamlippen zijn behoorlijk vochtig als ik met twee vingers rustig tussen haar lipjes wrijf en wat van haar kutvocht naar buiten haal.

Ik blijf mijn vingers langs en tussen haar kutlipjes wrijven om heel subtiel even haar klitje aan te raken. Met een schok beweegt mijn lieve dochter haar warme onderlijf, “Ja Pap, daar, dat is lekker”, zucht ze. Mijn vingers maken een soppend geluidje als ik in en uit haar natte gleufje ga, “ik ben wel heel nat hè Pap, ’t is ook veel lekkerder, andere vingers tussen mijn natte lipjes”.

Terwijl ik haar stijve tepel teder tussen duim en wijsvinger rol, wrijf ik met mijn vingerende hand over haar klitje. Met een diepe zucht spreidt de schat haar benen zo wijd ze kan en begint met haar kontje op mijn schoot te wippen. Oohh zo veel lekkerder, ooohhh mijn buik voelt raar, lekker raar, ooohhh”, hijgt ze.

Zou ze voor het eerst een orgasme krijgen? Ik hoop eigenlijk van wel. Dat zou wel mooi zijn haar eerste orgasme door mij, haar Paps. Ik begin in haar nek te zoenen, “je komt klaar denk ik schatje, toe maar kom maar lekker”, fluister ik in haar oor.

De lieverd slaat haar armen achterwaarts om mijn nek, “ik krijg een heel warm gevoel in mijn kutje en mijn buik, ooohh je vingert zo fijn Pappa, harder, wrijf maar harder tussen mijn kutlipjes, oohhhh zo lekker”, kreunt mijn lieve dochter. Ik duw mijn vingers iets verder in haar hunkerende kutje en in een beweging beroer ik nu haar klitje en G-spot. Uitgeput zakt ze tegen me aan, “Jezus Paps wat dééd je met mijn kutje, ooeewwff het was zo lekker, ik dacht eerst dat ik moest plassen, zo nat werd ik geloof ik.

Mijn hand ligt drijfnat tussen haar benen, “je hebt een soort spuitkutje schatje, net als ik, spuit je van genot, kijk maar”, ik doe mijn hand omhoog zodat ze ziet hoe nat deze is. Ze pakt mijn hand en likt aan mijn vinger, “ook lekker, wil je proeven?

Ik omarm haar warme lijf, “ik proef liever aan je kutje zelf, als jij dat ook wilt natuurlijk”, antwoord ik. Ze draait zich zover ze kan om en kijkt me aan, “zou je aan mijn kutje willen likken, dat heb ik wel eens op een pornokanaal op TV gezien”.

Ik kus haar vluchtig op haar halfgeopende lippen, “natuurlijk wil ik je kutje likken”, zeg ik. Ze legt haar hand tegen mijn wang, draait mijn hoofd naar haar toe en naar mijn mond kijkend komt ze met haar gezicht naar me toe en drukt haar lippen op de mijne. We drijven weg in een lange natte zoen waarbij mijn eigen dochter op mijn tong zuigt. Ze stopt even, “wil je me nu likken, m’n kutje voelt nog zo dik”, lispelt ze, om dan snel weer haar zachte mond op de mijne te drukken.

Met dikke vochtige lippen kijkt ze me daarna aan, “wil je het in mijn bed doen, lijkt me zo lekker. Ik voel mijn lul kloppen en zeg zacht, “weet je het zeker schatje van me, wil je het niet voor je vriendje bewaren”. Ze staat op, bukt zich en kust me terwijl ik haar handen op mijn lul voel liggen, “Paps, ik heb geen vriendje en nu heb ik door jou een heel lekker gevoel tussen mijn benen, kom ik wil je mond op mijn kutje voelen”, zegt ze met een voor mij nieuwe stem, terwijl ze zacht mijn lul kneedt.

Ik sta ook op en in een automatische beweging sla ik mijn ochtendjas om me heen. Lachend trekt ze hem van me af, “voor het eerst zie ik m’n Paps in z’n blootje, je hebt nog best een lekker lijf voor jouw leeftijd”, giert ze.

Ik loop achter haar aan naar boven en heb even de gelegenheid naar haar kontje te kijken terwijl ze voor me uit op de trap loopt. Met een geil gevoel knijp ik in m’n stijve leuter. Boven gekomen loopt ze haar kamer in en ik er achteraan. Slordig als altijd is het een chaos van gedragen broekjes, topjes, frutsels en zo. Haar bed ligt nog onopgemaakt wat ook wel uitnodigend is.

Haar onderlaken ligt open en bloot in chaos. Dat ze hier in haar blote kontje slaapt geeft me bij het zien van haar bed een hele stijve pik. Wat onwennig laat ik m’n ochtendjas van m’n schouders glijden en loop naar haar toe. Lachend kijkt ze naar mijn harde piemel en steekt ze haar hand uit. Bij haar bed aangekomen, leg ik mijn stijve lul in haar smalle hand, “ik heb er nog niet veel gezien en al zeker niet bloot in het echt.

Heb jij nou een grote lul Pap, of is dit normaal”, vraagt ze terwijl ze met haar vingers langs mijn lul en zak streelt. Dochterlief laat me los, springt van haar bed en loopt naar haar bureautje en komt terug met zo’n meetlint van Ikea. Als ze op de rand van haar bed gaat zitten, legt ze haar handen om mijn lul, “laat me je maar eens meten”, en met wat moeite meet ze de omtrek, “nou, toch zo’n 18 cm Pap, nou de lengte. Ze legt het lint langs mijn stijve , “21 cm, ik snap dat Mams niet geklaagd heeft.

Mam’s kut was natuurlijk wel wat groter dan die van mij, ik zou je nog niet kunnen hebben”. Ze gooit het meetlint onder haar kussen, “kom Pap, lik je dochters kut, als je durft”, lacht ze.

Ik kruip op haar voeteneind en rechtop op mijn knieen trek ik wat aan mijn stijve. Dochterlief kijkt naar wat ik doe en op haar onderlip bijtend, spreidt ze haar benen, en ik zie haar hand naar haar kruis gaan. Met een vinger streelt ze zichzelf tussen haar kutlipjes, “wil je me nu likken Pap, ik ben jouw geile dondertje vandaag”.

Ik schuifel op mijn knieen tussen haar benen en pak haar voet. Met twee handen speelt ze met haar poesje, terwijl ze haar kutje voorzichtig opentrekt, wrijft ze met een vinger over haar klitje. Naar haar handen kijkend, druk ik haar kleine warme voetje tegen mijn gezicht. Ik kijk haar nu aan en stop haar grote teen in mijn mond. Huiverend drukt ze haar schoot omhoog, “Oh Paps, dat klopt in mijn kutje”. Ik lik en kus haar gelakte teentjes tot ik zie dat ze wat wilder tussen haar benen begint te wrijven, “ik kom klaar Pap,’t is allemaal zo lekker”, kreunt mijn schat.

Ik zuig op haar tenen en begin haar benen te strelen tot net boven haar kutje. Haar kontje zakt terug op bed. Met gesloten ogen en een big smile ligt ze met haar benen weid uitgespreid voor me, “was het lekker schat”, fluister ik, ondertussen op m’n buik tussen haar benen gaan liggend. Ik schuif naar voren en kijk tegen haar glimmende kutje.

Haar lipjes zijn gezwollen en wijken wat. Ik ruik haar geil en druk mijn tong op haar gleufje. Ik druk mijn ond stevig op haar kutje en smakkend lik en zuig ik haar. Ze begint met haar billen op en neer te bewegen en lang en diep te hijgen, “oh, oohh, ooohhh mijn kutje wordt zo nat, lik me klaar Pappa, en dan neuken, oohhhhh, oooohhh jaaaahhh het komt, oooohhh”, geilt ze terwijl ze schokkend klaar komt.

Ik lik haar drijfnatte kutje heel licht tot ze haar buikje ontspant en haar benen slap op haar bed liggen. Heel voorzichtig schuif ik naar voren en ga, wat steunend op mijn ellebogen, op mijn dochter liggen. Ze slaat haar armen om me heen en trekt me tegen zich aan, “dat was lekker Paps, deed je dit met Mams ook allemaal, likte je ook haar kut”.

Ze kijkt me nu met vragende ogen aan. Ik voel dat ze haar benen optrekt en als haar warme dijen ontspannen tegen mijn heupen liggen, vraagt ze, “neukten jullie vaak, en vond Mamma het lekker, ik bedoel je hebt nou niet bepaald een kleintje toch? Ik druk mijn gezicht in haar nek en geef haar een kusje, “Je moeder vond het juist lekker, zei ze altijd, vooral als ik zacht maar toch stevig in haar kut ging stoten.

Dan hoorde je onze lijven tegen elkaar stoten en daar was ze gek op, ‘jaaahh, neuk me maar’, riep ze dan altijd”, antwoordde ik naar waarheid. Mijn dochter wrijft haar dijen langs mijn lijf en legt haar voeten op mijn dijen. Als ze haar billen wat omhoog drukt zegt ze. Ik kan mijn geluk vandaag niet op, mijn mooie dochter, vraagt mij in haar bed, of ik haar wil neuken, met dat lijfje.

Ik kijk haar recht aan, “ik wel schatje, maar weet jij het ook zeker, ik bedoel je bent nou een beetje geil geworden, morgen heb je misschien wel spijt”. Weer drukt ze haar billen omhoog en voel ik haar kutje tegen mijn ballen. Mijn piemel ligt tussen onze lichamen, maar mijn zak hangt voor haar zachte kutje. Ik heb stiekem wel eens gezien dat je jezelf aan het aftrekken was. Sinds die tijd kroelde ik wel eens tussen mijn kutlipjes, dat gaf zo’n lekker gevoel.

Niet het gevoel van vandaag hoor, zo lekker was het nooit en zo nat was ik ook nog nooit”. Ze legt haar handen op mijn billen en drukt weer haar onderlijf tegen me aan, “ik wil met je neuken pappie”, fluistert ze. Ik til mijn onderlijf op en zeg, “pak ‘m maar en stop ‘m maar in je kutje”. Ze gaat met een hand tussen onze lijven en ik voel haar hand aan mijn lul.

Als ze haar bekken kantelt voel ik dat ze mijn eikel tussen haar glibberige kutlipjes op en neer beweegt. Met haar andere hand op mijn billen, drukt ze haar schoot omhoog en glijdt mijn eikel een stukje bij haar naar binnen. Ik leg mijn hand om mijn lul en beweeg m’n eikel een paar keer een klein stukje in en uit haar nauwe natte kutje tot ik voel dat haar kutlipjes net voorbij de rand van m’n eikel om m’n lul liggen.

Ik geniet even van haar heerlijke hete kutje om dan langzaam met kleine stootjes in en uit haar te gaan. Ze legt haar handen weer op mijn billen, spreidt haar dijen zover als ze kan en zucht, “Pappie je neukt je dochter met die grote piemel waarmee je ook in de kut van Mams gezeten hebt, oohh wat lekker”.

Ik kijk naar het wat bezwete gezicht van mijn schat, “geen pijn liefje? Ze schud haar hoofd, “kom maar dieper in me Pap, laat hem er maar in zakken”, zegt ze wat hijgerig. Ik trek me wat verder terug en voel dat haar kutgeil me nu zo glad heeft gemaakt dat ik m’n hele stijve lul langzaam tot m’n zak in haar kutje laat glijden, “oooeewwwff wat een geil gevoel zo’n dikke lul in mijn kutje, ik voel je helemaal tot in mijn buik.

Oohh Pappie, neuk me, neuk me zoals je Mams neukte! Ik schuif mijn armen onder haar schouders, en haar zo omhelzend zeg ik, heel geil geworden, “sla je benen maar lekker om me heen en probeer mijn stoten op te vangen”. Ik voel haar benen langs mijn heupen glijden en haar voeten op mijn rug, “Oh ja neuk me Pap, hoor je hoe nat ik ben, neuk maar lekker met je geile dochter”, kermt ze. Ik stoot met mijn heupen diep op haar in nu en het geluid van haar soppende kutje maakt dat ik steeds harder en dieper in haar wil.

Met iedere stoot van mij, kreunt dochterlief in mijn oor, “oh, ooh, lekker, ooh”. Bloedgeil voel ik het warme zwoegende lijf van mijn eigen dochter onder me kreunen. Ik verplaats mijn handen naar haar wippende kontje en trek me bij iedere stoot diep in haar bloedhete kutje tot ik hijgend mijn orgasme voel aankomen, “oh schat je hebt net zo’n lekker kutje als je moeder had, die was zo geil als boter, maar jij ook, heb je ook vaak een nat broekje?

Mijn dochter klemt zich aan me vast, “Ja Pap? Wild duw ik mijn lul zo diep mogelijk in haar geile kutje, “ja pijp me klaar terwijl ik je kutje lik”, kerm ik, me langzaam uit haar kutje trekkend. We plakken van het zweet en als ik op m’n knieen tussen haar benen zit, kijkt mijn lekkere dochter naar mijn glimmende paal, “komt dat geil uit mijn kutje?

Met lange halen trekt ze me even af, “lekker glad, kom maar liggen Pappie, op je rug, dan ga ik je pijpen. Ik heb dat nog nooit gedaan hoor”. Ik zie haar kutlipjes wijd openstaan en het roze binnenste van haar kleine kutje en wil mijn lul er weer bij haar insteken, “ga eerst even op je knieen zitten, dan neuk ik je lekker op z’n hondjes”, zeg ik, geilend op mijn eigen dochter.

Me ondeugend aankijkend gaat ze op haar knieen voor me zitten en spreidt met een hand tussen haar benen haar kutlippen, “kom maar lieve Paps, neuk m’n lekkere kut, ik vind kut veel geiler klinken dan kutje, kom stop je lul in me”.

Ik trek haar aan haar heupen naar me toe, pak mijn snikkel en druk hem in een keer helemaal in haar wrame lijf, “Jezus wat een kut heb jij, ik vind jouw kut nog lekkerder dan die van je moeder”, kerm ik als ik haar warme vochtige kut langs mijn stijve voel glijden. Mijn greep op haar heupen wordt steviger terwijl ik haar hard naar me toe trek bij iedere stoot.

Hijgend klauwt ze in haar laken terwijl ze met een holle rug haar billen omhoog drukt, “ik vind het zo lekker, dat geile stoten, de geur van mijn kut en jouw gehijg terwijl je jouw lul in me drukt”, kreunt ze.

Ik ram er nu behoorlijk op los en met een natuurlijk gemak vangt ze mijn stoten op. Als ik stop met bewegen en alleen mijn eikel nog tussen haar gezwollen schaamlippen zit, drukt ze haar billen hard naar achteren. Ik doe nog niks en mijn dochter glijdt nu met haar natte kut over mijn paal heen en weer, “Oh pap, vinger me even, dan ga ik klaarkomen denk ik”, hijgt ze luid. Ik buig me wat naar voren en om te plagen grijp ik haar eerst even bij haar tietjes en rol haar stijve tepels tussen mijn vingers.

Kreunend steunt ze op een hand en duwt wild mijn hand naar haar kut, “vingeren asjeblieft pappie, kom, vinger me klaar”. Haar heerlijke kaal geschoren kut is geheel gevuld door o Zijn enorme lul spuit het zaad in haar mond. Op sex vakantie kijkt zijn vrouw toe hoe haar man het mei Zijn lange neger lul neukt het tiener kutje diep.

Ja bef mijn glad geschoren kut en neuk me. Ze schrikt als ze voor het eerst spuitend klaar komt. Lekker dikke dildo verdwijnt in een heerlijk kaal kutje. Zijn grote lul word gepijpt en neukt het tiener kutje. De grote lul gaat net zo diep in haar mond als in haar kut. Hij geniet van de neuktbeurt die hij krijgt van het geile Heerlijk dit tiener sletje neuken.

Ja oude teef pijp mijn harde lul dan lik ik jouw uitgelee Langzaam schuift de grote lul tussen haar openstaande ben Ooooh wat krijst het magere meisje als de dikke lul haar Langzaam schuift ze haar kale kut over de grote lul. Zijn kale penis gaat wisselend in haar drie gaatjes. Dikke kut glad geschoren en geneukt.

.

Neuken den bosch vrouw zoekt grote lul

Ze streelt nu mijn nog bedekte eikel, “wel zacht”, fluistert ze. Ik duw automatisch mijn onderlijf naar voren waardoor mijn voorhuid wat naar achteren schuift en mijn paarse eikel voor de helft bloot legt. Ik zeg niks maar leg mijn hand over die van haar en begin een aftrekkende beweging te maken.

Na een paar keer laat ik los en neemt ze de beweging over. Ze gaat met haar gezicht wat dichterbij terwijl ze keer op keer mijn voorhuid van voor naar achter over mijn eikel laat schuiven.

Denkend aan het slordige broekje tussen de benen van m’n dochter, het zien van mijn dochter die me aan het aftrekken is en het gevoel van haar hand aan mijn leuter, maken dat een orgasme niet lang meer op zich zal laten wachten. Zwaar ademend begin ik in haar hand te neuken, “ohhhh schat, niet meer stoppen nou, ik krijg zo een zaadlozing hoor, ooohhh iets grotere slagen maken, jaahhh zo, oh lieve dochter van me, je doet het zo lekker, oooeewwhhhhh, ooohhhh schat, ooohhhhhh”, grom ik terwijl ik mijn witte warme zaad over de tafel spuit.

Mijn dochter kijkt met grote ogen naar mijn spuitende lul en blijft langzaam trekken tot mijn laatste witte geil langs haar vingers loopt. Ernstig kijkt ze me aan, “is klaarkomen zo lekker Pap? Je hijgde helemaal en riep alsmaar ooohhh”.

Ze laat mijn lul los, kijkt naar haar vochtige vingers en likt wat van mijn sperma van haar vingers, “zout, smaakt niks vies en het ruikt lekker”. Ze veegt haar hand aan haar T-shirt af, trekt hem pardoes over haar hoofd uit en begint mijn snikkel droog te maken. Ik zie nu haar borsten en verbaas me over de mooie vorm ervan. Een kleine handvol, mooi rond en haar tepels, die zo te zien hard zijn, staan fier omhoog.

Terwijl ze me afdroogt, ga ik met de rug van mijn vingers zacht over een van haar tepels. Als ze klaar is met me af te drogen, draait ze zich om en veegt mijn sperma van de tafel.

Zo voor me staand in allen haar slipje, ga ik zitten en trek haar op schoot. Ze hangt tegen me aan en heel voorzichtig leg ik mijn handen op haar borsten. Zacht strelend en knedend voel ik aan haar stijve tepels dat ze het prettig moet vinden. Met een zachte zucht legt ze haar hoofd tegen mijn schouder en voel ik haar hand op een van de mijne.

Zachtjes drukt ze mijn hand naar beneden tot ik de stof van haar broekje voel. Als ze mijn hand loslaat, geeft ze mij het initiatief en schuif ik mijn hand over de stof naar beneden tot ik tussen haar benen haar gleufje voel. Ik druk mijn vingertoppen zachtjes tegen haar wat bollende schaamlippen en ze kreunt zacht, “wil je mij vingeren Pap, je bent de eerste”. Ik sla mijn andere arm om haar heen, pak haar borst en draai met mijn vingertoppen over haar broekje en kutje.

Vol genot over wat me overkomt schuif ik mijn hand iets omhoog en onder het elastiek van haar slipje. Ik laat hem weer zakken en voel nu haar blote kutje. Haar schaamlippen zijn behoorlijk vochtig als ik met twee vingers rustig tussen haar lipjes wrijf en wat van haar kutvocht naar buiten haal.

Ik blijf mijn vingers langs en tussen haar kutlipjes wrijven om heel subtiel even haar klitje aan te raken. Met een schok beweegt mijn lieve dochter haar warme onderlijf, “Ja Pap, daar, dat is lekker”, zucht ze. Mijn vingers maken een soppend geluidje als ik in en uit haar natte gleufje ga, “ik ben wel heel nat hè Pap, ’t is ook veel lekkerder, andere vingers tussen mijn natte lipjes”. Terwijl ik haar stijve tepel teder tussen duim en wijsvinger rol, wrijf ik met mijn vingerende hand over haar klitje.

Met een diepe zucht spreidt de schat haar benen zo wijd ze kan en begint met haar kontje op mijn schoot te wippen. Oohh zo veel lekkerder, ooohhh mijn buik voelt raar, lekker raar, ooohhh”, hijgt ze. Zou ze voor het eerst een orgasme krijgen? Ik hoop eigenlijk van wel. Dat zou wel mooi zijn haar eerste orgasme door mij, haar Paps. Ik begin in haar nek te zoenen, “je komt klaar denk ik schatje, toe maar kom maar lekker”, fluister ik in haar oor.

De lieverd slaat haar armen achterwaarts om mijn nek, “ik krijg een heel warm gevoel in mijn kutje en mijn buik, ooohh je vingert zo fijn Pappa, harder, wrijf maar harder tussen mijn kutlipjes, oohhhh zo lekker”, kreunt mijn lieve dochter.

Ik duw mijn vingers iets verder in haar hunkerende kutje en in een beweging beroer ik nu haar klitje en G-spot. Uitgeput zakt ze tegen me aan, “Jezus Paps wat dééd je met mijn kutje, ooeewwff het was zo lekker, ik dacht eerst dat ik moest plassen, zo nat werd ik geloof ik. Mijn hand ligt drijfnat tussen haar benen, “je hebt een soort spuitkutje schatje, net als ik, spuit je van genot, kijk maar”, ik doe mijn hand omhoog zodat ze ziet hoe nat deze is.

Ze pakt mijn hand en likt aan mijn vinger, “ook lekker, wil je proeven? Ik omarm haar warme lijf, “ik proef liever aan je kutje zelf, als jij dat ook wilt natuurlijk”, antwoord ik. Ze draait zich zover ze kan om en kijkt me aan, “zou je aan mijn kutje willen likken, dat heb ik wel eens op een pornokanaal op TV gezien”.

Ik kus haar vluchtig op haar halfgeopende lippen, “natuurlijk wil ik je kutje likken”, zeg ik. Ze legt haar hand tegen mijn wang, draait mijn hoofd naar haar toe en naar mijn mond kijkend komt ze met haar gezicht naar me toe en drukt haar lippen op de mijne.

We drijven weg in een lange natte zoen waarbij mijn eigen dochter op mijn tong zuigt. Ze stopt even, “wil je me nu likken, m’n kutje voelt nog zo dik”, lispelt ze, om dan snel weer haar zachte mond op de mijne te drukken.

Met dikke vochtige lippen kijkt ze me daarna aan, “wil je het in mijn bed doen, lijkt me zo lekker. Ik voel mijn lul kloppen en zeg zacht, “weet je het zeker schatje van me, wil je het niet voor je vriendje bewaren”. Ze staat op, bukt zich en kust me terwijl ik haar handen op mijn lul voel liggen, “Paps, ik heb geen vriendje en nu heb ik door jou een heel lekker gevoel tussen mijn benen, kom ik wil je mond op mijn kutje voelen”, zegt ze met een voor mij nieuwe stem, terwijl ze zacht mijn lul kneedt.

Ik sta ook op en in een automatische beweging sla ik mijn ochtendjas om me heen. Lachend trekt ze hem van me af, “voor het eerst zie ik m’n Paps in z’n blootje, je hebt nog best een lekker lijf voor jouw leeftijd”, giert ze. Ik loop achter haar aan naar boven en heb even de gelegenheid naar haar kontje te kijken terwijl ze voor me uit op de trap loopt. Met een geil gevoel knijp ik in m’n stijve leuter. Boven gekomen loopt ze haar kamer in en ik er achteraan.

Slordig als altijd is het een chaos van gedragen broekjes, topjes, frutsels en zo. Haar bed ligt nog onopgemaakt wat ook wel uitnodigend is. Haar onderlaken ligt open en bloot in chaos. Dat ze hier in haar blote kontje slaapt geeft me bij het zien van haar bed een hele stijve pik. Wat onwennig laat ik m’n ochtendjas van m’n schouders glijden en loop naar haar toe. Lachend kijkt ze naar mijn harde piemel en steekt ze haar hand uit.

Bij haar bed aangekomen, leg ik mijn stijve lul in haar smalle hand, “ik heb er nog niet veel gezien en al zeker niet bloot in het echt. Heb jij nou een grote lul Pap, of is dit normaal”, vraagt ze terwijl ze met haar vingers langs mijn lul en zak streelt. Dochterlief laat me los, springt van haar bed en loopt naar haar bureautje en komt terug met zo’n meetlint van Ikea. Als ze op de rand van haar bed gaat zitten, legt ze haar handen om mijn lul, “laat me je maar eens meten”, en met wat moeite meet ze de omtrek, “nou, toch zo’n 18 cm Pap, nou de lengte.

Ze legt het lint langs mijn stijve , “21 cm, ik snap dat Mams niet geklaagd heeft. Mam’s kut was natuurlijk wel wat groter dan die van mij, ik zou je nog niet kunnen hebben”. Ze gooit het meetlint onder haar kussen, “kom Pap, lik je dochters kut, als je durft”, lacht ze. Ik kruip op haar voeteneind en rechtop op mijn knieen trek ik wat aan mijn stijve. Dochterlief kijkt naar wat ik doe en op haar onderlip bijtend, spreidt ze haar benen, en ik zie haar hand naar haar kruis gaan.

Met een vinger streelt ze zichzelf tussen haar kutlipjes, “wil je me nu likken Pap, ik ben jouw geile dondertje vandaag”. Ik schuifel op mijn knieen tussen haar benen en pak haar voet.

Met twee handen speelt ze met haar poesje, terwijl ze haar kutje voorzichtig opentrekt, wrijft ze met een vinger over haar klitje. Naar haar handen kijkend, druk ik haar kleine warme voetje tegen mijn gezicht. Ik kijk haar nu aan en stop haar grote teen in mijn mond.

Huiverend drukt ze haar schoot omhoog, “Oh Paps, dat klopt in mijn kutje”. Ik lik en kus haar gelakte teentjes tot ik zie dat ze wat wilder tussen haar benen begint te wrijven, “ik kom klaar Pap,’t is allemaal zo lekker”, kreunt mijn schat. Ik zuig op haar tenen en begin haar benen te strelen tot net boven haar kutje. Haar kontje zakt terug op bed.

Met gesloten ogen en een big smile ligt ze met haar benen weid uitgespreid voor me, “was het lekker schat”, fluister ik, ondertussen op m’n buik tussen haar benen gaan liggend. Ik schuif naar voren en kijk tegen haar glimmende kutje. Haar lipjes zijn gezwollen en wijken wat. Ik ruik haar geil en druk mijn tong op haar gleufje.

Ik druk mijn ond stevig op haar kutje en smakkend lik en zuig ik haar. Ze begint met haar billen op en neer te bewegen en lang en diep te hijgen, “oh, oohh, ooohhh mijn kutje wordt zo nat, lik me klaar Pappa, en dan neuken, oohhhhh, oooohhh jaaaahhh het komt, oooohhh”, geilt ze terwijl ze schokkend klaar komt.

Ik lik haar drijfnatte kutje heel licht tot ze haar buikje ontspant en haar benen slap op haar bed liggen. Heel voorzichtig schuif ik naar voren en ga, wat steunend op mijn ellebogen, op mijn dochter liggen. Ze slaat haar armen om me heen en trekt me tegen zich aan, “dat was lekker Paps, deed je dit met Mams ook allemaal, likte je ook haar kut”. Ze kijkt me nu met vragende ogen aan. Ik voel dat ze haar benen optrekt en als haar warme dijen ontspannen tegen mijn heupen liggen, vraagt ze, “neukten jullie vaak, en vond Mamma het lekker, ik bedoel je hebt nou niet bepaald een kleintje toch?

Ik druk mijn gezicht in haar nek en geef haar een kusje, “Je moeder vond het juist lekker, zei ze altijd, vooral als ik zacht maar toch stevig in haar kut ging stoten. Dan hoorde je onze lijven tegen elkaar stoten en daar was ze gek op, ‘jaaahh, neuk me maar’, riep ze dan altijd”, antwoordde ik naar waarheid.

Mijn dochter wrijft haar dijen langs mijn lijf en legt haar voeten op mijn dijen. Als ze haar billen wat omhoog drukt zegt ze. Ik kan mijn geluk vandaag niet op, mijn mooie dochter, vraagt mij in haar bed, of ik haar wil neuken, met dat lijfje.

Ik kijk haar recht aan, “ik wel schatje, maar weet jij het ook zeker, ik bedoel je bent nou een beetje geil geworden, morgen heb je misschien wel spijt”. Weer drukt ze haar billen omhoog en voel ik haar kutje tegen mijn ballen. Mijn piemel ligt tussen onze lichamen, maar mijn zak hangt voor haar zachte kutje. Ik heb stiekem wel eens gezien dat je jezelf aan het aftrekken was.

Sinds die tijd kroelde ik wel eens tussen mijn kutlipjes, dat gaf zo’n lekker gevoel. Niet het gevoel van vandaag hoor, zo lekker was het nooit en zo nat was ik ook nog nooit”. Ze legt haar handen op mijn billen en drukt weer haar onderlijf tegen me aan, “ik wil met je neuken pappie”, fluistert ze. Ik til mijn onderlijf op en zeg, “pak ‘m maar en stop ‘m maar in je kutje”. Ze gaat met een hand tussen onze lijven en ik voel haar hand aan mijn lul. Als ze haar bekken kantelt voel ik dat ze mijn eikel tussen haar glibberige kutlipjes op en neer beweegt.

Met haar andere hand op mijn billen, drukt ze haar schoot omhoog en glijdt mijn eikel een stukje bij haar naar binnen. Ik leg mijn hand om mijn lul en beweeg m’n eikel een paar keer een klein stukje in en uit haar nauwe natte kutje tot ik voel dat haar kutlipjes net voorbij de rand van m’n eikel om m’n lul liggen.

Ik geniet even van haar heerlijke hete kutje om dan langzaam met kleine stootjes in en uit haar te gaan. Ze legt haar handen weer op mijn billen, spreidt haar dijen zover als ze kan en zucht, “Pappie je neukt je dochter met die grote piemel waarmee je ook in de kut van Mams gezeten hebt, oohh wat lekker”. Ik kijk naar het wat bezwete gezicht van mijn schat, “geen pijn liefje? Ze schud haar hoofd, “kom maar dieper in me Pap, laat hem er maar in zakken”, zegt ze wat hijgerig.

Ik trek me wat verder terug en voel dat haar kutgeil me nu zo glad heeft gemaakt dat ik m’n hele stijve lul langzaam tot m’n zak in haar kutje laat glijden, “oooeewwwff wat een geil gevoel zo’n dikke lul in mijn kutje, ik voel je helemaal tot in mijn buik.

Oohh Pappie, neuk me, neuk me zoals je Mams neukte! Een blond heterdaadje wordt passend gestraft. Blonde babs wil een mondje vol. Marianne faket een blessure maar wil gewoon pik. Ze danst zich uit de naad voor een bek vol zaad.

Dondersgeil creampie voor tienertje Carmen Ryan. Die dikke lul wil ik wel in mijn strakke kutje. Blond buurmeisje laat zich van haar meest geile kant zien. Een slechte turnles wordt direct afgestraft. Filipijnse babe haar kutje word vol gespoten. Jong en teer muurbloempje verwent een ouwe lul. Leg je worst maar lekker tussen mijn grote jetsers.

Met een ongeschoren poes windt ze hem toch nog om haar vinger. Ze kan geen noot lezen, maar sperma slikken gaat prima. Hij knalt zijn zwangere vriendin vol met een creampie tot gevolg. Leg je stijve leuter maar tussen mijn grote borsten, stouterd. Mijn nerdy ex vriendin.
Als ze mijn hand loslaat, geeft ze mij het initiatief en schuif ik mijn hand over de stof naar beneden tot ik tussen haar benen haar gleufje voel. Ik druk mijn vingertoppen zachtjes tegen haar wat bollende schaamlippen en ze kreunt zacht, “wil je mij vingeren Pap, je bent de eerste”.

Ik sla mijn andere arm om haar heen, pak haar borst en draai met mijn vingertoppen over haar broekje en kutje. Vol genot over wat me overkomt schuif ik mijn hand iets omhoog en onder het elastiek van haar slipje. Ik laat hem weer zakken en voel nu haar blote kutje. Haar schaamlippen zijn behoorlijk vochtig als ik met twee vingers rustig tussen haar lipjes wrijf en wat van haar kutvocht naar buiten haal. Ik blijf mijn vingers langs en tussen haar kutlipjes wrijven om heel subtiel even haar klitje aan te raken.

Met een schok beweegt mijn lieve dochter haar warme onderlijf, “Ja Pap, daar, dat is lekker”, zucht ze. Mijn vingers maken een soppend geluidje als ik in en uit haar natte gleufje ga, “ik ben wel heel nat hè Pap, ’t is ook veel lekkerder, andere vingers tussen mijn natte lipjes”. Terwijl ik haar stijve tepel teder tussen duim en wijsvinger rol, wrijf ik met mijn vingerende hand over haar klitje. Met een diepe zucht spreidt de schat haar benen zo wijd ze kan en begint met haar kontje op mijn schoot te wippen.

Oohh zo veel lekkerder, ooohhh mijn buik voelt raar, lekker raar, ooohhh”, hijgt ze. Zou ze voor het eerst een orgasme krijgen? Ik hoop eigenlijk van wel. Dat zou wel mooi zijn haar eerste orgasme door mij, haar Paps. Ik begin in haar nek te zoenen, “je komt klaar denk ik schatje, toe maar kom maar lekker”, fluister ik in haar oor. De lieverd slaat haar armen achterwaarts om mijn nek, “ik krijg een heel warm gevoel in mijn kutje en mijn buik, ooohh je vingert zo fijn Pappa, harder, wrijf maar harder tussen mijn kutlipjes, oohhhh zo lekker”, kreunt mijn lieve dochter.

Ik duw mijn vingers iets verder in haar hunkerende kutje en in een beweging beroer ik nu haar klitje en G-spot. Uitgeput zakt ze tegen me aan, “Jezus Paps wat dééd je met mijn kutje, ooeewwff het was zo lekker, ik dacht eerst dat ik moest plassen, zo nat werd ik geloof ik. Mijn hand ligt drijfnat tussen haar benen, “je hebt een soort spuitkutje schatje, net als ik, spuit je van genot, kijk maar”, ik doe mijn hand omhoog zodat ze ziet hoe nat deze is.

Ze pakt mijn hand en likt aan mijn vinger, “ook lekker, wil je proeven? Ik omarm haar warme lijf, “ik proef liever aan je kutje zelf, als jij dat ook wilt natuurlijk”, antwoord ik. Ze draait zich zover ze kan om en kijkt me aan, “zou je aan mijn kutje willen likken, dat heb ik wel eens op een pornokanaal op TV gezien”. Ik kus haar vluchtig op haar halfgeopende lippen, “natuurlijk wil ik je kutje likken”, zeg ik.

Ze legt haar hand tegen mijn wang, draait mijn hoofd naar haar toe en naar mijn mond kijkend komt ze met haar gezicht naar me toe en drukt haar lippen op de mijne. We drijven weg in een lange natte zoen waarbij mijn eigen dochter op mijn tong zuigt. Ze stopt even, “wil je me nu likken, m’n kutje voelt nog zo dik”, lispelt ze, om dan snel weer haar zachte mond op de mijne te drukken.

Met dikke vochtige lippen kijkt ze me daarna aan, “wil je het in mijn bed doen, lijkt me zo lekker. Ik voel mijn lul kloppen en zeg zacht, “weet je het zeker schatje van me, wil je het niet voor je vriendje bewaren”. Ze staat op, bukt zich en kust me terwijl ik haar handen op mijn lul voel liggen, “Paps, ik heb geen vriendje en nu heb ik door jou een heel lekker gevoel tussen mijn benen, kom ik wil je mond op mijn kutje voelen”, zegt ze met een voor mij nieuwe stem, terwijl ze zacht mijn lul kneedt.

Ik sta ook op en in een automatische beweging sla ik mijn ochtendjas om me heen. Lachend trekt ze hem van me af, “voor het eerst zie ik m’n Paps in z’n blootje, je hebt nog best een lekker lijf voor jouw leeftijd”, giert ze. Ik loop achter haar aan naar boven en heb even de gelegenheid naar haar kontje te kijken terwijl ze voor me uit op de trap loopt.

Met een geil gevoel knijp ik in m’n stijve leuter. Boven gekomen loopt ze haar kamer in en ik er achteraan. Slordig als altijd is het een chaos van gedragen broekjes, topjes, frutsels en zo. Haar bed ligt nog onopgemaakt wat ook wel uitnodigend is. Haar onderlaken ligt open en bloot in chaos. Dat ze hier in haar blote kontje slaapt geeft me bij het zien van haar bed een hele stijve pik. Wat onwennig laat ik m’n ochtendjas van m’n schouders glijden en loop naar haar toe.

Lachend kijkt ze naar mijn harde piemel en steekt ze haar hand uit. Bij haar bed aangekomen, leg ik mijn stijve lul in haar smalle hand, “ik heb er nog niet veel gezien en al zeker niet bloot in het echt.

Heb jij nou een grote lul Pap, of is dit normaal”, vraagt ze terwijl ze met haar vingers langs mijn lul en zak streelt. Dochterlief laat me los, springt van haar bed en loopt naar haar bureautje en komt terug met zo’n meetlint van Ikea. Als ze op de rand van haar bed gaat zitten, legt ze haar handen om mijn lul, “laat me je maar eens meten”, en met wat moeite meet ze de omtrek, “nou, toch zo’n 18 cm Pap, nou de lengte. Ze legt het lint langs mijn stijve , “21 cm, ik snap dat Mams niet geklaagd heeft.

Mam’s kut was natuurlijk wel wat groter dan die van mij, ik zou je nog niet kunnen hebben”. Ze gooit het meetlint onder haar kussen, “kom Pap, lik je dochters kut, als je durft”, lacht ze. Ik kruip op haar voeteneind en rechtop op mijn knieen trek ik wat aan mijn stijve.

Dochterlief kijkt naar wat ik doe en op haar onderlip bijtend, spreidt ze haar benen, en ik zie haar hand naar haar kruis gaan.

Met een vinger streelt ze zichzelf tussen haar kutlipjes, “wil je me nu likken Pap, ik ben jouw geile dondertje vandaag”. Ik schuifel op mijn knieen tussen haar benen en pak haar voet. Met twee handen speelt ze met haar poesje, terwijl ze haar kutje voorzichtig opentrekt, wrijft ze met een vinger over haar klitje. Naar haar handen kijkend, druk ik haar kleine warme voetje tegen mijn gezicht. Ik kijk haar nu aan en stop haar grote teen in mijn mond. Huiverend drukt ze haar schoot omhoog, “Oh Paps, dat klopt in mijn kutje”.

Ik lik en kus haar gelakte teentjes tot ik zie dat ze wat wilder tussen haar benen begint te wrijven, “ik kom klaar Pap,’t is allemaal zo lekker”, kreunt mijn schat. Ik zuig op haar tenen en begin haar benen te strelen tot net boven haar kutje. Haar kontje zakt terug op bed. Met gesloten ogen en een big smile ligt ze met haar benen weid uitgespreid voor me, “was het lekker schat”, fluister ik, ondertussen op m’n buik tussen haar benen gaan liggend.

Ik schuif naar voren en kijk tegen haar glimmende kutje. Haar lipjes zijn gezwollen en wijken wat. Ik ruik haar geil en druk mijn tong op haar gleufje. Ik druk mijn ond stevig op haar kutje en smakkend lik en zuig ik haar. Ze begint met haar billen op en neer te bewegen en lang en diep te hijgen, “oh, oohh, ooohhh mijn kutje wordt zo nat, lik me klaar Pappa, en dan neuken, oohhhhh, oooohhh jaaaahhh het komt, oooohhh”, geilt ze terwijl ze schokkend klaar komt.

Ik lik haar drijfnatte kutje heel licht tot ze haar buikje ontspant en haar benen slap op haar bed liggen. Heel voorzichtig schuif ik naar voren en ga, wat steunend op mijn ellebogen, op mijn dochter liggen. Ze slaat haar armen om me heen en trekt me tegen zich aan, “dat was lekker Paps, deed je dit met Mams ook allemaal, likte je ook haar kut”. Ze kijkt me nu met vragende ogen aan. Ik voel dat ze haar benen optrekt en als haar warme dijen ontspannen tegen mijn heupen liggen, vraagt ze, “neukten jullie vaak, en vond Mamma het lekker, ik bedoel je hebt nou niet bepaald een kleintje toch?

Ik druk mijn gezicht in haar nek en geef haar een kusje, “Je moeder vond het juist lekker, zei ze altijd, vooral als ik zacht maar toch stevig in haar kut ging stoten. Dan hoorde je onze lijven tegen elkaar stoten en daar was ze gek op, ‘jaaahh, neuk me maar’, riep ze dan altijd”, antwoordde ik naar waarheid.

Mijn dochter wrijft haar dijen langs mijn lijf en legt haar voeten op mijn dijen. Als ze haar billen wat omhoog drukt zegt ze. Ik kan mijn geluk vandaag niet op, mijn mooie dochter, vraagt mij in haar bed, of ik haar wil neuken, met dat lijfje. Ik kijk haar recht aan, “ik wel schatje, maar weet jij het ook zeker, ik bedoel je bent nou een beetje geil geworden, morgen heb je misschien wel spijt”.

Weer drukt ze haar billen omhoog en voel ik haar kutje tegen mijn ballen. Mijn piemel ligt tussen onze lichamen, maar mijn zak hangt voor haar zachte kutje. Ik heb stiekem wel eens gezien dat je jezelf aan het aftrekken was.

Sinds die tijd kroelde ik wel eens tussen mijn kutlipjes, dat gaf zo’n lekker gevoel. Niet het gevoel van vandaag hoor, zo lekker was het nooit en zo nat was ik ook nog nooit”. Ze legt haar handen op mijn billen en drukt weer haar onderlijf tegen me aan, “ik wil met je neuken pappie”, fluistert ze. Ik til mijn onderlijf op en zeg, “pak ‘m maar en stop ‘m maar in je kutje”. Ze gaat met een hand tussen onze lijven en ik voel haar hand aan mijn lul.

Als ze haar bekken kantelt voel ik dat ze mijn eikel tussen haar glibberige kutlipjes op en neer beweegt. Met haar andere hand op mijn billen, drukt ze haar schoot omhoog en glijdt mijn eikel een stukje bij haar naar binnen.

Ik leg mijn hand om mijn lul en beweeg m’n eikel een paar keer een klein stukje in en uit haar nauwe natte kutje tot ik voel dat haar kutlipjes net voorbij de rand van m’n eikel om m’n lul liggen. Ik geniet even van haar heerlijke hete kutje om dan langzaam met kleine stootjes in en uit haar te gaan.

Ze legt haar handen weer op mijn billen, spreidt haar dijen zover als ze kan en zucht, “Pappie je neukt je dochter met die grote piemel waarmee je ook in de kut van Mams gezeten hebt, oohh wat lekker”. Ik kijk naar het wat bezwete gezicht van mijn schat, “geen pijn liefje?

Ze schud haar hoofd, “kom maar dieper in me Pap, laat hem er maar in zakken”, zegt ze wat hijgerig. Ik trek me wat verder terug en voel dat haar kutgeil me nu zo glad heeft gemaakt dat ik m’n hele stijve lul langzaam tot m’n zak in haar kutje laat glijden, “oooeewwwff wat een geil gevoel zo’n dikke lul in mijn kutje, ik voel je helemaal tot in mijn buik. Oohh Pappie, neuk me, neuk me zoals je Mams neukte! Ik schuif mijn armen onder haar schouders, en haar zo omhelzend zeg ik, heel geil geworden, “sla je benen maar lekker om me heen en probeer mijn stoten op te vangen”.

Ik voel haar benen langs mijn heupen glijden en haar voeten op mijn rug, “Oh ja neuk me Pap, hoor je hoe nat ik ben, neuk maar lekker met je geile dochter”, kermt ze. Ik stoot met mijn heupen diep op haar in nu en het geluid van haar soppende kutje maakt dat ik steeds harder en dieper in haar wil. Met iedere stoot van mij, kreunt dochterlief in mijn oor, “oh, ooh, lekker, ooh”. Bloedgeil voel ik het warme zwoegende lijf van mijn eigen dochter onder me kreunen.

Ik verplaats mijn handen naar haar wippende kontje en trek me bij iedere stoot diep in haar bloedhete kutje tot ik hijgend mijn orgasme voel aankomen, “oh schat je hebt net zo’n lekker kutje als je moeder had, die was zo geil als boter, maar jij ook, heb je ook vaak een nat broekje? Mijn dochter klemt zich aan me vast, “Ja Pap? Wild duw ik mijn lul zo diep mogelijk in haar geile kutje, “ja pijp me klaar terwijl ik je kutje lik”, kerm ik, me langzaam uit haar kutje trekkend.

We plakken van het zweet en als ik op m’n knieen tussen haar benen zit, kijkt mijn lekkere dochter naar mijn glimmende paal, “komt dat geil uit mijn kutje? Met lange halen trekt ze me even af, “lekker glad, kom maar liggen Pappie, op je rug, dan ga ik je pijpen.

Ik heb dat nog nooit gedaan hoor”. Ik zie haar kutlipjes wijd openstaan en het roze binnenste van haar kleine kutje en wil mijn lul er weer bij haar insteken, “ga eerst even op je knieen zitten, dan neuk ik je lekker op z’n hondjes”, zeg ik, geilend op mijn eigen dochter.

Me ondeugend aankijkend gaat ze op haar knieen voor me zitten en spreidt met een hand tussen haar benen haar kutlippen, “kom maar lieve Paps, neuk m’n lekkere kut, ik vind kut veel geiler klinken dan kutje, kom stop je lul in me”. Ik trek haar aan haar heupen naar me toe, pak mijn snikkel en druk hem in een keer helemaal in haar wrame lijf, “Jezus wat een kut heb jij, ik vind jouw kut nog lekkerder dan die van je moeder”, kerm ik als ik haar warme vochtige kut langs mijn stijve voel glijden.

Mijn greep op haar heupen wordt steviger terwijl ik haar hard naar me toe trek bij iedere stoot. Hijgend klauwt ze in haar laken terwijl ze met een holle rug haar billen omhoog drukt, “ik vind het zo lekker, dat geile stoten, de geur van mijn kut en jouw gehijg terwijl je jouw lul in me drukt”, kreunt ze.

Ik ram er nu behoorlijk op los en met een natuurlijk gemak vangt ze mijn stoten op. Als ik stop met bewegen en alleen mijn eikel nog tussen haar gezwollen schaamlippen zit, drukt ze haar billen hard naar achteren. Ik doe nog niks en mijn dochter glijdt nu met haar natte kut over mijn paal heen en weer, “Oh pap, vinger me even, dan ga ik klaarkomen denk ik”, hijgt ze luid.

Ik buig me wat naar voren en om te plagen grijp ik haar eerst even bij haar tietjes en rol haar stijve tepels tussen mijn vingers. Kreunend steunt ze op een hand en duwt wild mijn hand naar haar kut, “vingeren asjeblieft pappie, kom, vinger me klaar”. Haar heerlijke kaal geschoren kut is geheel gevuld door o Zijn enorme lul spuit het zaad in haar mond.

Op sex vakantie kijkt zijn vrouw toe hoe haar man het mei Zijn lange neger lul neukt het tiener kutje diep. Ja bef mijn glad geschoren kut en neuk me. Ze schrikt als ze voor het eerst spuitend klaar komt. Lekker dikke dildo verdwijnt in een heerlijk kaal kutje. Zijn grote lul word gepijpt en neukt het tiener kutje. De grote lul gaat net zo diep in haar mond als in haar kut. Hij geniet van de neuktbeurt die hij krijgt van het geile Heerlijk dit tiener sletje neuken.

Ja oude teef pijp mijn harde lul dan lik ik jouw uitgelee Langzaam schuift de grote lul tussen haar openstaande ben Ooooh wat krijst het magere meisje als de dikke lul haar Langzaam schuift ze haar kale kut over de grote lul.

Zijn kale penis gaat wisselend in haar drie gaatjes. Dikke kut glad geschoren en geneukt.

.Oude lesbo pik afzuigen

  • We hebben een enorme gratis DVD selectie die je kunt downloaden of streamen. Zijn grote lul word gepijpt en sex met slet gratis nl het tiener kutje. Latin 18 favorieten.
  • Haar bed ligt nog onopgemaakt wat ook wel uitnodigend is.
  • Dikke lul klein kutje lik me kut
  • 328
  • SPUITEN IN KUT GELDMEESTERESThuisontvangst almere snoeihard geneukt


Heerlijk dit tiener sletje neuken. Ja oude teef pijp mijn harde lul dan lik ik jouw uitgelee Langzaam schuift de grote lul tussen haar openstaande ben Ooooh wat krijst het magere meisje als de dikke lul haar Langzaam schuift ze haar kale kut over de grote lul. Zijn kale penis gaat wisselend in haar drie gaatjes. Dikke kut glad geschoren en geneukt. Meisje met kaal kutje en lekkere dikke tieten heftig geneukt. Haar hele mondje zit onder het witte spul. Haar mondje schuift over de dikke lul die haar vervolgens Neuk met je dikke lul mijn krappe anus.

Mick Blue fucks friend's brunette teen sister Giselle Mari K views. Mijn god het is zo groot dat je me gaat pijn doen 1. Super magere tiener geneukt 2. Tiener en blanke monsterlul 4. ExxxtraSmall - Dunny Syberische tiener wordt gedrilld 8.

Kleine Maja - Slechts 18 Wondering what are you looking for, because i'm not usual. Advertenties Door Traffic Junky. Die enorme lul is te groot voor mijn kutje. Vertaal de Video Titel in je taal x. Wilt u helpen om Pornhub te vertalen in uw taal? Creëer nu een gratis account. Stel nieuwe pornosterren voor x.

Stel nieuwe categorieën voor x. Stel nieuwe Productie voor x. Stel nieuwe tags voor x. Login of Meld je aan om nu deze video te downloaden! Login of Meld je aan om nu deze video toe te voegen! Giselle probeert om Whitezilla te nemen en faalt bijna! Venus probeert een enorme lul 5. Die dikke lul wil ik wel in mijn strakke kutje. Blond buurmeisje laat zich van haar meest geile kant zien. Een slechte turnles wordt direct afgestraft.

Filipijnse babe haar kutje word vol gespoten. Jong en teer muurbloempje verwent een ouwe lul. Leg je worst maar lekker tussen mijn grote jetsers. Met een ongeschoren poes windt ze hem toch nog om haar vinger. Ze kan geen noot lezen, maar sperma slikken gaat prima. Hij knalt zijn zwangere vriendin vol met een creampie tot gevolg. Leg je stijve leuter maar tussen mijn grote borsten, stouterd.