Kutpiercing sex voor 30 euro

kutpiercing sex voor 30 euro

Misschien een domme vraag, maar hoe doen jullie dat dan met scheren? Of haal je 'm er dan even uit ofzo? Nee, maar ik dacht dat ie in dat velletje ervoor zat zegmaar. En ik zag ergens ook schaamlippen voorbij komen genoemd worden dan Of ben ik dan zo raar dat daar wél haar zit bij mij?

Of hebben we het dan over de binnenste? Oeeh als ik het typ doet het al bijna zeer Ik heb ook een clithoodpiercing gehad. Ik heb hem eruit gehaald toen ik zwanger was en 12 dagen overtijd. Ik las ergens dat je hem eruit moet halen als je zwanger bent omdat het kan zijn dat je dan onder narcose moet i.

En ja hoor 2 weken na de uitgerekende datum kreeg ik en spoedkeizersnede. Ben blij dat ik hem er eerder uit heb gehaald en dat dit niet door de arts werd gedaan! Dit is ff off topic Ik heb hem genomen omdat het me toendertijd gewoon spannend leek. Ik vond het zetten niet heel erg pijnlijk. Even een prikje en daarna viel het mee. Het heeft niks toegevoegt aan ons sexleven. De clitoris werd niet extra gestimuleerd.

Ik vind het erg mooi staan Als je het mooi vind moet je het gewoon doen BBking, ik heb mijn hch idd voor een triangle laten wisselen om de sexuele toevoeging.

Hoewel je er geen wonderen van moet verwachten hoor,maar je voelt het wel degelijk. Wat cosmetisch betreft, dat was namelijk mijn reden om een intiem piercing te nemen vind ik niet heel veel verschil tussen een hch en een triangle.

Met als verschil dat de achterkant van het ringetje van die triangle een stukje dieper geplaatst is. Het sierraad is dus wel degelijk zichtbaar. Alleen de komende dagen spoelen met.. Merk er totaal niets van, en een vriendin die hem gelijk met mij heeft laten zetten ook niet Volgens de zetter zou je iets speciaals moeten voelen als je bukt, en weer op staat Zo grapte hij nog, dat als we in de supermarkt stonden, we met tig pakken koffie naar huis kwamen, dus niet Het staat wel grappig, maar that's all.

Nou bbibi,van harte gefeliciteerd met je aanwinst,en veel plezier gewenst! Vind het overigens wel een vreemde opmerking van je piercer,niet echt profesioneel. Ik had me in elk geval niet thuis gevoeld bij die shop.

BBKing woensdag 24 november Nou dat moet ik zeggen vind ik ook wel vreemd als die piercer zo reageert. Maar ligt er misschien ook een beetje aan 'hoe de manier was waarop het ging'.

Ik bedoel, stel jij gaat naar een sauna en ik weet niet of jij je piercings dan inhoudt of niet, maar stel nou eens dat iemand een compliment maakt van 'Goh wat heb jij een mooie piercing s! Dan ligt het er misschien een beetje aan hoe dat compliment wordt gemaakt of niet?

Ik bedoel, misschien maakt het ook al een verschil of het een man of een vrouw dat tegen jou zou zeggen. Zelf als man zijnde en er zou een man in de sauna tegen me zeggen dat ie m'n piercing mooi zou vinden dan is het nog zeer wel mogelijk dat daar totaal geen alternatieve motieven achter zitten maar toch zou ik dan wel wat vreemd opkijken.

Als een vrouw daarentegen dat tegen me zou zeggen maar vrouwen kunnen denk ik in alle eerlijkheid zoiets sneller zonder bijbedoelingen zeggen Nou goed, allemaal maar gefilosofeer want er heeft nog nooit een mens in de sauna iets tegen me gezegd over mijn piercing. En daar komt bij,ik heb ze voor mezelf omdat ik ze leuk en stoer vind. En niet om er mee te showen of reacties uit te lokken. Ik ga waarschijnlijk in de kerstvakantie samen met mijn vriendin een clithoodpiercing laten zetten.

Wij vinden het heel spannend en stoer om ons daar te laten piercen en niemand die het ziet. Wie weet er een goede studio? Ik ben bij bodyflair in Rotterdam geweest. Prikje, even wachten tot de verdoving werkt, naaldje door het velletje en klaar. Doet eigenlijk helemaal geen pijn. Bij mij heb ik hem er weer uitgehaald na twee jaar. Ik was m een beetje zat en hij gaf eigenlijk helemaal geen extra toevoeging tijdens de sex.

Het was bij mij wel extra gevoelig als het onderste stukje tegen mijn clit aankwam, soms wel een beetje te gevoelig dat het eigenlijk niet meer lekker was Verder ziet het er wel heel mooi uit daarom vind ik het soms nog wel eens jammer dat ie eruit is, het groeit heel snel weer dicht.

Liquorice maandag 5 december Wel iets om te checken voor je ergens heen gaat. Het doet meer pijn natuurlijk, maar even je kiezen op elkaar en het is zo voorbij. Op deze site http: Je blijft zelf verantwoordelijk maar je hebt in ieder geval garantie dat deze shops geïnspecteerd worden en hygiëneregels in acht nemen. Lijkt mij iets om rekening mee te houden, zeker als je voor een intieme piercing gaat. Mopsie41 maandag 5 december Ben je niet bang dat er fout geprikt wordt?

Of dat de piercing gaat ontsteken? Ik ben bij Tattoo Bob in Rotterdam geweest. Hygiene is goed verzorgd daar en de informatie goed en compleet. Sinds een aantal jaren speel ik een spelletje met mijn dates. Ik kwam terug en zag haar wat snuiven. Gewoon hard neuken" 1     2 Lees meer!

Uitspraak van xladyx op woensdag 25 mei om Peter van Straaten Was ik maar thuisgebleven 14, Ik ben wel getrou n. Ze schreeuwde het hotel bij elkaar, haar mascara liep helemaal uit. Alleen nl mannen Dag lieve heren ik ben Naomi 27jaar braziliaanse donker getint afkomst cup maat 65c 53 minuten geleden — Hengelo ov Overijssel. Info Voorwaarden Over ons Privacy Restricted to adults. Ik vind mezelf wel zielig zeg Mirtedam: Danny Vera heeft het goed voor elkaar: Ze kokhalst en kon net het kotsen onderdrukken.

Ik bleef echter komen en hoorde haar ook slikken. Betreft Neuken zonder condoom, voor 40 euro per uur. Aan neuken waren ze niet gekomen. Ik weet niet wat me bezielde die avond. Een tweede straal trok een lange witte lijn tussen haar ogen en een derde en vierde gingen in haar keel.

Ik ben verslaafd aan seks, Ik neuk zonder condoom, en bij mij is de regel "als het maar geil is dan mag alles" Verder geen zin in lasten die heb ik op school al genoeg, wil gewoon lekker relaxen en genieten!

Mijn eikel stond op ontploffen en ik voelde het extreem warm worden. Ja, ik ben 18 jaar of ouder.

...

Stevig neuken gratisskijken

Nou bbibi,van harte gefeliciteerd met je aanwinst,en veel plezier gewenst! Vind het overigens wel een vreemde opmerking van je piercer,niet echt profesioneel. Ik had me in elk geval niet thuis gevoeld bij die shop.

BBKing woensdag 24 november Nou dat moet ik zeggen vind ik ook wel vreemd als die piercer zo reageert. Maar ligt er misschien ook een beetje aan 'hoe de manier was waarop het ging'. Ik bedoel, stel jij gaat naar een sauna en ik weet niet of jij je piercings dan inhoudt of niet, maar stel nou eens dat iemand een compliment maakt van 'Goh wat heb jij een mooie piercing s!

Dan ligt het er misschien een beetje aan hoe dat compliment wordt gemaakt of niet? Ik bedoel, misschien maakt het ook al een verschil of het een man of een vrouw dat tegen jou zou zeggen. Zelf als man zijnde en er zou een man in de sauna tegen me zeggen dat ie m'n piercing mooi zou vinden dan is het nog zeer wel mogelijk dat daar totaal geen alternatieve motieven achter zitten maar toch zou ik dan wel wat vreemd opkijken.

Als een vrouw daarentegen dat tegen me zou zeggen maar vrouwen kunnen denk ik in alle eerlijkheid zoiets sneller zonder bijbedoelingen zeggen Nou goed, allemaal maar gefilosofeer want er heeft nog nooit een mens in de sauna iets tegen me gezegd over mijn piercing.

En daar komt bij,ik heb ze voor mezelf omdat ik ze leuk en stoer vind. En niet om er mee te showen of reacties uit te lokken.

Ik ga waarschijnlijk in de kerstvakantie samen met mijn vriendin een clithoodpiercing laten zetten. Wij vinden het heel spannend en stoer om ons daar te laten piercen en niemand die het ziet.

Wie weet er een goede studio? Ik ben bij bodyflair in Rotterdam geweest. Prikje, even wachten tot de verdoving werkt, naaldje door het velletje en klaar. Doet eigenlijk helemaal geen pijn. Bij mij heb ik hem er weer uitgehaald na twee jaar. Ik was m een beetje zat en hij gaf eigenlijk helemaal geen extra toevoeging tijdens de sex. Het was bij mij wel extra gevoelig als het onderste stukje tegen mijn clit aankwam, soms wel een beetje te gevoelig dat het eigenlijk niet meer lekker was Verder ziet het er wel heel mooi uit daarom vind ik het soms nog wel eens jammer dat ie eruit is, het groeit heel snel weer dicht.

Liquorice maandag 5 december Wel iets om te checken voor je ergens heen gaat. Het doet meer pijn natuurlijk, maar even je kiezen op elkaar en het is zo voorbij.

Op deze site http: Je blijft zelf verantwoordelijk maar je hebt in ieder geval garantie dat deze shops geïnspecteerd worden en hygiëneregels in acht nemen. Lijkt mij iets om rekening mee te houden, zeker als je voor een intieme piercing gaat.

Mopsie41 maandag 5 december Ben je niet bang dat er fout geprikt wordt? Of dat de piercing gaat ontsteken? Ik ben bij Tattoo Bob in Rotterdam geweest.

Hygiene is goed verzorgd daar en de informatie goed en compleet. Doet slechts even pijn. Na een paar jaar weer een lange tijd uit gedaan 2 jaar en daarna weer in gedaan.

Gaatje was even wat krap maar nog gewoon open. Nu weer lange tijd in en nog steeds blij mee. Ik wissel ook wel eens met een andere piercing ander kleurtje of ander vorm. Nog nooit last gehad van ontsteking of zo en heb er veel plezier van. Liquorice dinsdag 6 december Als je er dan echt heel graag een wil zou ik een verticale nemen. Die voegt dus wat toe aan je sexleven. Komt niet vaak voor, maar het is ook niet ongewoon. En aangezien mijn clitoris by far mijn favo lichaamsdeel is, doe ik het dus niet.

Laat je goed voorlichten en doe het bij een betrouwbare piercer. Liquorice schreef op 06 december Vandaar dat veel piercers zich er niet aan wagen, en ik zou het ook sterk afraden het lijkt mij wel het laatste lichaamsdeel wat je gevoelloos wilt hebben. Een clithoodpiercing gaat door het velletje wat erboven zit en veroorzaakt dus geen verminderde gevoeligheid.

Mits goed gezet natuurlijk. Ik heb er ook een. Het doet echt heel veel pijn maar dat is natuurlijk maar even. Ik merk er sexueel niks van ik vind het gewoon mooi. Voor degene die zeggen dat het gaat ontsteken: Dat doet het niet. Slijmvlies geneest zo snel dat het daar de kans niet voor krijgt. Uit welke omgeving kom je? Ik kan je mijn piercer wel aanraden maar ik weet niet in welke omgeving je zoekt..

Anonymous maandag 11 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Ze zei dat het dan misschien wel zou lukken. Lesbian teenage euro cream is the way to go. Ze gleed tussen mijn benen, zette zich op haar knieën en begon eerst met een trage deepthroat.

Man neukt 2 vrouwen. Over mij Hoi ik ben carolina ben 26jaar en kom uit Rotterdam Noord. Meer uit de serie Rainbow pocketboeken. Samenwerken Content partners Adverteren Model worden? Ik geniet van 't leven! Sinds een aantal jaren speel ik een spelletje met mijn dates. Ik kwam terug en zag haar wat snuiven. Gewoon hard neuken" 1     2 Lees meer! Uitspraak van xladyx op woensdag 25 mei om Peter van Straaten Was ik maar thuisgebleven 14, Ik ben wel getrou n.

Ze schreeuwde het hotel bij elkaar, haar mascara liep helemaal uit. Alleen nl mannen Dag lieve heren ik ben Naomi 27jaar braziliaanse donker getint afkomst cup maat 65c 53 minuten geleden — Hengelo ov Overijssel. Info Voorwaarden Over ons Privacy Restricted to adults. Ik vind mezelf wel zielig zeg Mirtedam: Danny Vera heeft het goed voor elkaar: Ze kokhalst en kon net het kotsen onderdrukken.kutpiercing sex voor 30 euro

Misschien een domme vraag, maar hoe doen jullie dat dan met scheren? Of haal je 'm er dan even uit ofzo? Nee, maar ik dacht dat ie in dat velletje ervoor zat zegmaar. En ik zag ergens ook schaamlippen voorbij komen genoemd worden dan Of ben ik dan zo raar dat daar wél haar zit bij mij? Of hebben we het dan over de binnenste? Oeeh als ik het typ doet het al bijna zeer Ik heb ook een clithoodpiercing gehad.

Ik heb hem eruit gehaald toen ik zwanger was en 12 dagen overtijd. Ik las ergens dat je hem eruit moet halen als je zwanger bent omdat het kan zijn dat je dan onder narcose moet i.

En ja hoor 2 weken na de uitgerekende datum kreeg ik en spoedkeizersnede. Ben blij dat ik hem er eerder uit heb gehaald en dat dit niet door de arts werd gedaan!

Dit is ff off topic Ik heb hem genomen omdat het me toendertijd gewoon spannend leek. Ik vond het zetten niet heel erg pijnlijk. Even een prikje en daarna viel het mee. Het heeft niks toegevoegt aan ons sexleven. De clitoris werd niet extra gestimuleerd. Ik vind het erg mooi staan Als je het mooi vind moet je het gewoon doen BBking, ik heb mijn hch idd voor een triangle laten wisselen om de sexuele toevoeging.

Hoewel je er geen wonderen van moet verwachten hoor,maar je voelt het wel degelijk. Wat cosmetisch betreft, dat was namelijk mijn reden om een intiem piercing te nemen vind ik niet heel veel verschil tussen een hch en een triangle. Met als verschil dat de achterkant van het ringetje van die triangle een stukje dieper geplaatst is.

Het sierraad is dus wel degelijk zichtbaar. Alleen de komende dagen spoelen met.. Merk er totaal niets van, en een vriendin die hem gelijk met mij heeft laten zetten ook niet Volgens de zetter zou je iets speciaals moeten voelen als je bukt, en weer op staat Zo grapte hij nog, dat als we in de supermarkt stonden, we met tig pakken koffie naar huis kwamen, dus niet Het staat wel grappig, maar that's all.

Nou bbibi,van harte gefeliciteerd met je aanwinst,en veel plezier gewenst! Vind het overigens wel een vreemde opmerking van je piercer,niet echt profesioneel. Ik had me in elk geval niet thuis gevoeld bij die shop. BBKing woensdag 24 november Nou dat moet ik zeggen vind ik ook wel vreemd als die piercer zo reageert. Maar ligt er misschien ook een beetje aan 'hoe de manier was waarop het ging'.

Ik bedoel, stel jij gaat naar een sauna en ik weet niet of jij je piercings dan inhoudt of niet, maar stel nou eens dat iemand een compliment maakt van 'Goh wat heb jij een mooie piercing s! Dan ligt het er misschien een beetje aan hoe dat compliment wordt gemaakt of niet? Ik bedoel, misschien maakt het ook al een verschil of het een man of een vrouw dat tegen jou zou zeggen. Zelf als man zijnde en er zou een man in de sauna tegen me zeggen dat ie m'n piercing mooi zou vinden dan is het nog zeer wel mogelijk dat daar totaal geen alternatieve motieven achter zitten maar toch zou ik dan wel wat vreemd opkijken.

Als een vrouw daarentegen dat tegen me zou zeggen maar vrouwen kunnen denk ik in alle eerlijkheid zoiets sneller zonder bijbedoelingen zeggen Nou goed, allemaal maar gefilosofeer want er heeft nog nooit een mens in de sauna iets tegen me gezegd over mijn piercing. En daar komt bij,ik heb ze voor mezelf omdat ik ze leuk en stoer vind. En niet om er mee te showen of reacties uit te lokken. Ik ga waarschijnlijk in de kerstvakantie samen met mijn vriendin een clithoodpiercing laten zetten.

Wij vinden het heel spannend en stoer om ons daar te laten piercen en niemand die het ziet. Wie weet er een goede studio? Ik ben bij bodyflair in Rotterdam geweest. Prikje, even wachten tot de verdoving werkt, naaldje door het velletje en klaar. Doet eigenlijk helemaal geen pijn. Bij mij heb ik hem er weer uitgehaald na twee jaar. Ik was m een beetje zat en hij gaf eigenlijk helemaal geen extra toevoeging tijdens de sex. Het was bij mij wel extra gevoelig als het onderste stukje tegen mijn clit aankwam, soms wel een beetje te gevoelig dat het eigenlijk niet meer lekker was Verder ziet het er wel heel mooi uit daarom vind ik het soms nog wel eens jammer dat ie eruit is, het groeit heel snel weer dicht.

Liquorice maandag 5 december Wel iets om te checken voor je ergens heen gaat. Het doet meer pijn natuurlijk, maar even je kiezen op elkaar en het is zo voorbij.

Op deze site http: Je blijft zelf verantwoordelijk maar je hebt in ieder geval garantie dat deze shops geïnspecteerd worden en hygiëneregels in acht nemen. Lijkt mij iets om rekening mee te houden, zeker als je voor een intieme piercing gaat. Mopsie41 maandag 5 december Ben je niet bang dat er fout geprikt wordt? Of dat de piercing gaat ontsteken? Ik ben bij Tattoo Bob in Rotterdam geweest. Hygiene is goed verzorgd daar en de informatie goed en compleet.

Sinds een aantal jaren speel ik een spelletje met mijn dates. Ik kwam terug en zag haar wat snuiven. Gewoon hard neuken" 1     2 Lees meer! Uitspraak van xladyx op woensdag 25 mei om Peter van Straaten Was ik maar thuisgebleven 14, Ik ben wel getrou n.

Ze schreeuwde het hotel bij elkaar, haar mascara liep helemaal uit. Alleen nl mannen Dag lieve heren ik ben Naomi 27jaar braziliaanse donker getint afkomst cup maat 65c 53 minuten geleden — Hengelo ov Overijssel. Info Voorwaarden Over ons Privacy Restricted to adults. Ik vind mezelf wel zielig zeg Mirtedam: Danny Vera heeft het goed voor elkaar: Ze kokhalst en kon net het kotsen onderdrukken.

Ik bleef echter komen en hoorde haar ook slikken. Betreft Neuken zonder condoom, voor 40 euro per uur. Aan neuken waren ze niet gekomen. Ik weet niet wat me bezielde die avond.

Een tweede straal trok een lange witte lijn tussen haar ogen en een derde en vierde gingen in haar keel. Ik ben verslaafd aan seks, Ik neuk zonder condoom, en bij mij is de regel "als het maar geil is dan mag alles" Verder geen zin in lasten die heb ik op school al genoeg, wil gewoon lekker relaxen en genieten!

Mijn eikel stond op ontploffen en ik voelde het extreem warm worden. Ja, ik ben 18 jaar of ouder.

...

Een heleboel vragen maar voor mij erg belangrijk want ik zie er wel tegen op om hem te laten plaatsen. Ik heb mijn horizontale clithood piercing een jaar of 7. Veel voegt deze piercing qua gevoel niet toe, als je meer stimulatie wilt dan moet je voor een vertikale clithood of een triangle gaan ik heb mijn hch vorig jaar laten wisselen voor die triangle. Maar laat je niet leiden door je vriend of wie dan ook,zoiets doe je voor jezelf omdat je het graag wilt of mooi vind EN niet voor iemand anders.

Maar ik vind het elke keer nog super gaaf en stoer staan. Heb na ja, had, heb het al een tijdje niet meer in.. BBKing donderdag 18 november Hmmm, toen ik gister postte zag ik ineens dat ik mijn piercing had geplaatst onder het topic van clitpiercings. Niet helemaal goed dus, sorry. JIJ moet het mooi vinden en het dus niet echt zozeer voor een ander moet doen. Voor wat betreft pijn had ik zelf zoiets van dat dat maar tijdelijk zou zijn. Voordeel van een piercing in het algemeen vind ik trouwens dat als je ze beu bent, je ze dan gewoon uitdoet.

Die triangle piercing; die heeft toch trouwens niet zozeer met iets 'cosmetisch' te maken wel? Ik bedoel, die zit toch redelijk verscholen zal ik maar zeggen? Dan heb je die lijkt me toch meer voor de eventueel sexuele toevoeging? De PA heeft voor mij sexueel gezien geen toevoeging. Maar vind 'm wel nog steeds een stoer effect geven.

In eerste instantie geeft het idee van een intiem-piercing je ook dat gevoel van: Wellicht ook omdat je het van mij niet zou verwachten denk ik. Spoken donderdag 18 november Misschien een domme vraag, maar hoe doen jullie dat dan met scheren?

Of haal je 'm er dan even uit ofzo? Nee, maar ik dacht dat ie in dat velletje ervoor zat zegmaar. En ik zag ergens ook schaamlippen voorbij komen genoemd worden dan Of ben ik dan zo raar dat daar wél haar zit bij mij? Of hebben we het dan over de binnenste? Oeeh als ik het typ doet het al bijna zeer Ik heb ook een clithoodpiercing gehad. Ik heb hem eruit gehaald toen ik zwanger was en 12 dagen overtijd.

Ik las ergens dat je hem eruit moet halen als je zwanger bent omdat het kan zijn dat je dan onder narcose moet i. En ja hoor 2 weken na de uitgerekende datum kreeg ik en spoedkeizersnede. Ben blij dat ik hem er eerder uit heb gehaald en dat dit niet door de arts werd gedaan! Dit is ff off topic Ik heb hem genomen omdat het me toendertijd gewoon spannend leek. Ik vond het zetten niet heel erg pijnlijk. Even een prikje en daarna viel het mee.

Het heeft niks toegevoegt aan ons sexleven. De clitoris werd niet extra gestimuleerd. Ik vind het erg mooi staan Als je het mooi vind moet je het gewoon doen BBking, ik heb mijn hch idd voor een triangle laten wisselen om de sexuele toevoeging. Hoewel je er geen wonderen van moet verwachten hoor,maar je voelt het wel degelijk.

Wat cosmetisch betreft, dat was namelijk mijn reden om een intiem piercing te nemen vind ik niet heel veel verschil tussen een hch en een triangle. Met als verschil dat de achterkant van het ringetje van die triangle een stukje dieper geplaatst is.

Het sierraad is dus wel degelijk zichtbaar. Alleen de komende dagen spoelen met.. Merk er totaal niets van, en een vriendin die hem gelijk met mij heeft laten zetten ook niet Volgens de zetter zou je iets speciaals moeten voelen als je bukt, en weer op staat Zo grapte hij nog, dat als we in de supermarkt stonden, we met tig pakken koffie naar huis kwamen, dus niet Het staat wel grappig, maar that's all.

Nou bbibi,van harte gefeliciteerd met je aanwinst,en veel plezier gewenst! Vind het overigens wel een vreemde opmerking van je piercer,niet echt profesioneel.

Ik had me in elk geval niet thuis gevoeld bij die shop. BBKing woensdag 24 november Nou dat moet ik zeggen vind ik ook wel vreemd als die piercer zo reageert. Maar ligt er misschien ook een beetje aan 'hoe de manier was waarop het ging'.

Ik bedoel, stel jij gaat naar een sauna en ik weet niet of jij je piercings dan inhoudt of niet, maar stel nou eens dat iemand een compliment maakt van 'Goh wat heb jij een mooie piercing s! Dan ligt het er misschien een beetje aan hoe dat compliment wordt gemaakt of niet?

Ik bedoel, misschien maakt het ook al een verschil of het een man of een vrouw dat tegen jou zou zeggen. Zelf als man zijnde en er zou een man in de sauna tegen me zeggen dat ie m'n piercing mooi zou vinden dan is het nog zeer wel mogelijk dat daar totaal geen alternatieve motieven achter zitten maar toch zou ik dan wel wat vreemd opkijken.

Als een vrouw daarentegen dat tegen me zou zeggen maar vrouwen kunnen denk ik in alle eerlijkheid zoiets sneller zonder bijbedoelingen zeggen Nou goed, allemaal maar gefilosofeer want er heeft nog nooit een mens in de sauna iets tegen me gezegd over mijn piercing. En daar komt bij,ik heb ze voor mezelf omdat ik ze leuk en stoer vind. En niet om er mee te showen of reacties uit te lokken. Ik ga waarschijnlijk in de kerstvakantie samen met mijn vriendin een clithoodpiercing laten zetten.

Ik geniet van 't leven! Sinds een aantal jaren speel ik een spelletje met mijn dates. Ik kwam terug en zag haar wat snuiven. Gewoon hard neuken" 1     2 Lees meer! Uitspraak van xladyx op woensdag 25 mei om Peter van Straaten Was ik maar thuisgebleven 14, Ik ben wel getrou n. Ze schreeuwde het hotel bij elkaar, haar mascara liep helemaal uit. Alleen nl mannen Dag lieve heren ik ben Naomi 27jaar braziliaanse donker getint afkomst cup maat 65c 53 minuten geleden — Hengelo ov Overijssel.

Info Voorwaarden Over ons Privacy Restricted to adults. Ik vind mezelf wel zielig zeg Mirtedam: Danny Vera heeft het goed voor elkaar: Ze kokhalst en kon net het kotsen onderdrukken.

Ik bleef echter komen en hoorde haar ook slikken. Betreft Neuken zonder condoom, voor 40 euro per uur. Aan neuken waren ze niet gekomen. Ik weet niet wat me bezielde die avond. Een tweede straal trok een lange witte lijn tussen haar ogen en een derde en vierde gingen in haar keel.

Ik ben verslaafd aan seks, Ik neuk zonder condoom, en bij mij is de regel "als het maar geil is dan mag alles" Verder geen zin in lasten die heb ik op school al genoeg, wil gewoon lekker relaxen en genieten!

Mijn eikel stond op ontploffen en ik voelde het extreem warm worden.
Friesland sex bdsm slaaf gezocht


Het staat wel grappig, maar that's all. Nou bbibi,van harte gefeliciteerd met je aanwinst,en veel plezier gewenst! Vind het overigens wel een vreemde opmerking van je piercer,niet echt profesioneel.

Ik had me in elk geval niet thuis gevoeld bij die shop. BBKing woensdag 24 november Nou dat moet ik zeggen vind ik ook wel vreemd als die piercer zo reageert. Maar ligt er misschien ook een beetje aan 'hoe de manier was waarop het ging'.

Ik bedoel, stel jij gaat naar een sauna en ik weet niet of jij je piercings dan inhoudt of niet, maar stel nou eens dat iemand een compliment maakt van 'Goh wat heb jij een mooie piercing s! Dan ligt het er misschien een beetje aan hoe dat compliment wordt gemaakt of niet? Ik bedoel, misschien maakt het ook al een verschil of het een man of een vrouw dat tegen jou zou zeggen.

Zelf als man zijnde en er zou een man in de sauna tegen me zeggen dat ie m'n piercing mooi zou vinden dan is het nog zeer wel mogelijk dat daar totaal geen alternatieve motieven achter zitten maar toch zou ik dan wel wat vreemd opkijken.

Als een vrouw daarentegen dat tegen me zou zeggen maar vrouwen kunnen denk ik in alle eerlijkheid zoiets sneller zonder bijbedoelingen zeggen Nou goed, allemaal maar gefilosofeer want er heeft nog nooit een mens in de sauna iets tegen me gezegd over mijn piercing.

En daar komt bij,ik heb ze voor mezelf omdat ik ze leuk en stoer vind. En niet om er mee te showen of reacties uit te lokken. Ik ga waarschijnlijk in de kerstvakantie samen met mijn vriendin een clithoodpiercing laten zetten.

Wij vinden het heel spannend en stoer om ons daar te laten piercen en niemand die het ziet. Wie weet er een goede studio? Ik ben bij bodyflair in Rotterdam geweest.

Prikje, even wachten tot de verdoving werkt, naaldje door het velletje en klaar. Doet eigenlijk helemaal geen pijn. Bij mij heb ik hem er weer uitgehaald na twee jaar. Ik was m een beetje zat en hij gaf eigenlijk helemaal geen extra toevoeging tijdens de sex.

Het was bij mij wel extra gevoelig als het onderste stukje tegen mijn clit aankwam, soms wel een beetje te gevoelig dat het eigenlijk niet meer lekker was Verder ziet het er wel heel mooi uit daarom vind ik het soms nog wel eens jammer dat ie eruit is, het groeit heel snel weer dicht. Liquorice maandag 5 december Wel iets om te checken voor je ergens heen gaat.

Het doet meer pijn natuurlijk, maar even je kiezen op elkaar en het is zo voorbij. Op deze site http: Je blijft zelf verantwoordelijk maar je hebt in ieder geval garantie dat deze shops geïnspecteerd worden en hygiëneregels in acht nemen.

Lijkt mij iets om rekening mee te houden, zeker als je voor een intieme piercing gaat. Mopsie41 maandag 5 december Ben je niet bang dat er fout geprikt wordt? Of dat de piercing gaat ontsteken? Ik ben bij Tattoo Bob in Rotterdam geweest. Hygiene is goed verzorgd daar en de informatie goed en compleet. Doet slechts even pijn. Na een paar jaar weer een lange tijd uit gedaan 2 jaar en daarna weer in gedaan. Gaatje was even wat krap maar nog gewoon open. Nu weer lange tijd in en nog steeds blij mee.

Ik wissel ook wel eens met een andere piercing ander kleurtje of ander vorm. Nog nooit last gehad van ontsteking of zo en heb er veel plezier van. Liquorice dinsdag 6 december Als je er dan echt heel graag een wil zou ik een verticale nemen. Die voegt dus wat toe aan je sexleven. Komt niet vaak voor, maar het is ook niet ongewoon.

En aangezien mijn clitoris by far mijn favo lichaamsdeel is, doe ik het dus niet. Laat je goed voorlichten en doe het bij een betrouwbare piercer. Liquorice schreef op 06 december Vandaar dat veel piercers zich er niet aan wagen, en ik zou het ook sterk afraden het lijkt mij wel het laatste lichaamsdeel wat je gevoelloos wilt hebben. Een clithoodpiercing gaat door het velletje wat erboven zit en veroorzaakt dus geen verminderde gevoeligheid. Mits goed gezet natuurlijk. Ik heb er ook een. Het doet echt heel veel pijn maar dat is natuurlijk maar even.

Ik merk er sexueel niks van ik vind het gewoon mooi. Voor degene die zeggen dat het gaat ontsteken: Dat doet het niet. Slijmvlies geneest zo snel dat het daar de kans niet voor krijgt. Uit welke omgeving kom je? Ik kan je mijn piercer wel aanraden maar ik weet niet in welke omgeving je zoekt.. Anonymous maandag 11 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account?

Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar. Man neukt 2 vrouwen. Over mij Hoi ik ben carolina ben 26jaar en kom uit Rotterdam Noord. Meer uit de serie Rainbow pocketboeken.

Samenwerken Content partners Adverteren Model worden? Ik geniet van 't leven! Sinds een aantal jaren speel ik een spelletje met mijn dates. Ik kwam terug en zag haar wat snuiven. Gewoon hard neuken" 1     2 Lees meer! Uitspraak van xladyx op woensdag 25 mei om Peter van Straaten Was ik maar thuisgebleven 14, Ik ben wel getrou n. Ze schreeuwde het hotel bij elkaar, haar mascara liep helemaal uit. Alleen nl mannen Dag lieve heren ik ben Naomi 27jaar braziliaanse donker getint afkomst cup maat 65c 53 minuten geleden — Hengelo ov Overijssel.

Info Voorwaarden Over ons Privacy Restricted to adults. Ik vind mezelf wel zielig zeg Mirtedam: Danny Vera heeft het goed voor elkaar: Ze kokhalst en kon net het kotsen onderdrukken. Ik bleef echter komen en hoorde haar ook slikken. Betreft Neuken zonder condoom, voor 40 euro per uur. Aan neuken waren ze niet gekomen.

kutpiercing sex voor 30 euro