Sappig spleetje de kut van de buurvrouw

...

Nederlandse neuken hengelo

Die forse jopen van dat blondje verdienen een veeg. Jonge toeriste verliest maagdelijkheid tijdens droomvakantie. Jonge meid heeft er geen weet van dat de webcam nog aan staat. Haar oogjes smeken om zaad. De eerste keer gelijk een spermasnoet voor Nandane. Matt stimuleert het klitte een overspelig huisvrouwtje. Mooie meid speelt met haar kontje. Nadane 18 haar eerste sekstape is direct een pareltje. Jonge slet 19 vol geblaft met klodders wit zaad.

Zoey is een beetje verlegen maar kleddernat. Spaanse met harige poes krijgt kutje volgeblaft. Sukkel heeft dag van z'n leven door blonde sexbom. Zaad uit het bilnaadje gelikt door blond sletje. Leuk en strak tienertje op de bank ontmaagd door Handyman.

Jong poppetje smeert haar doos onder met sperma. Met een ongeschoren poes windt ze hem toch nog om haar vinger. Amateur met grote borsten maakt een super debuut. Ze droeg een rood slipje. Ik vroeg of ze al met de verhuizing klaar was en of het haar hier beviel. Ik kon er niets aan doen maar ik kon mijn blikken niet meer van dat slipje afhouden. En dan die mooie witte mollige dijen, oh dat deed me goed.

Weg slip, weg mooie witte billen. Maar het beeld bleef me bij, steeds zag ik het weer voor me. Oh die blanke dijen en ik verbeelde me dat ik nog veel meer had gezien. De volgende dag hoorde ik dat ze de meubels aan het verschuiven was en vanaf dat moment hoorde ik het bed niet meer kraken. Maar op een dag kreeg ze visite van een meisje die ik in de leeftijd schatte van een jaar of twintig. Nou die had me een paar mooie volle tieten.

Wat een ballen en ze droeg een kort rokje. Eenmaal in de week is het mijn beurt om de trap te doen, zoals ook vandaag dus. Dat grietje langs me heen de trap op. Ik kijk naar haar en verdorie nog aan toe die meid had geen slipje aan d'r kontje. Ik keek zo tegen d'r blote kont en dijen.

Die billen wreven toen ze ze trap opging lekker langs elkaar en ik zag telkens d'r schaamhaar ertussen door komen. Ja, je maakt wat mee op zo'n trap. Een paar minuten later staat er weer zo'n grietje te wachten tot ze er door kan. Ik stond in de weg met mijn emmer, begrijpt je? Ik laat haar door. En verdorie als het niet waar is. Ook dat meisje had geen slipje aan.

Ik wist werkelijk niet wat me overkwam. Ik denk, zal dat nou mode wezen of zouden die meiden zo geil zijn dat ze zich geen tijd gunnen om een slipje aan te trekken.

Een bos haar zeg onder aan die pruim van haar. Het leek wel het oerwoud in donker Afrika. En een lekkere jonge billen dat die meid had een weldaad voor het oog. Ik denk wat gaan die meiden daarboven doen. Daar moet ik het mijne van hebben.

Wat ik anders nooit doe dan nu ook maar de trap naar drie hoog schoongemaakt. Toen ik bij de deur was van mijn bovenbuurvrouw kon ik het niet nalaten door het sleutelgat te gluren. Nou werkelijk zeg ik wist gewoon niet wat ik zag. Heet eerste meisje gaf mijn buurvrouw een tongzoen en streelde over een van haar mooie borsten. Die ene griet die het laatst naar boven kwam trok de rok van mijn buurvrouw uit en dook meteen met haar gezicht tussen haar dijen en begon daar als een wilde haar dijen te likken.

Terwijl de broek van de buurvrouw nog niet eens uit was. Ik durf te wedden dat die likkende meid goed geil was. Even later, ja hoor, daar ging ook de slip van de buurvrouw uit. Ik keek, omdat ze recht voor de deur zat, recht tegen d'r spleet aan. Ik moest even gaan verzitten want ik kreeg kramp door de steeds dezelfde houding.

Toen ik weer door het sleutelgat keek zat ineens die andere griet in de stoel en ze was spiernaakt. Ze had haar been omhoog getrokken terwijl de beide anderen aan haar tieten zaten te friemelen. Die meid had me toch een knots van een vibrator in haar hand. Opeens steekt ze in een keer dat hele ding in haar kutje.

En maar heen en weer gaan met dat ding. In uit, in uit aan de lopende band. Met haar linkerhand zit ze d'r kittelaar te bewerken. Op hun schoenen met naaldhakken na waren alle drie meiden nu spiernaakt. Heerlijke tieten hadden die meiden. De bevallige meisjes gingen te keer alsof hun leven er vanaf hing. Ze bewerkten elkaars geile spleetjes. Ik legde mijn oor aan het sleutelgat en ze hijgen en steunen.

Ik herkende haar stem. Ik keek weer snel door het sleutelgat. Een van de meisjes had een behoorlijk grote kunstpik in haar hand. Ze duwde hem met een flinke stoot in de sappige kut van de buurvrouw die voorover gebukt stond. De geile meid gilde als een mager speenvarken toen de knots haar kutje binnendrong. Ik keek recht tegen haar geile kont. Het was net en film. Ik zag hoe de schaamlippen uiteen weken toen de pik er in en er weer uit ging.

Alle meiden kreunden nu in koor; alledrie hadden ze een voorwerp wat lang en stijf was en ze lieten die dingen in hun kutjes heen en weer gaan die intussen wel goed nat zouden zijn van het geilen.
...

Geilste meiden erotiek