Slipje opzij spuitende penis

slipje opzij spuitende penis

...

Kuyjes hoe bef je jezelfslipje opzij spuitende penis

...


Ik voelde me lullig hem elke keer met die andere vriendin te moeten zien. En je wilt het samen doen. Dan moet je weer oppassen, of een condoom gebruiken. Nu komt dat goed uit. Ze kwam er openlijk voor uit en dat ze af en toe naar een penis verlangde, dat ze wel eens wilden neuken. Gelukkig dat ze zo geil was, daarom had hij haar zomaar kunnen nemen. Terwijl hij terugdacht aan de hartstocht die hem daarstraks had bezield, voelde hij zijn erektie terugkeren.

Nu rees die op en duwde in haar kruis. Nadat hij eerst, zich wat schamend voor zijn wellust, zijn gezicht opzij van het hare had gehouden, keek hij nu op haar neer. Hij keek in haar glinsterende ogen, grijsblauw van kleur en zag de opwinding erin. Susanne bracht met ervaren hand de penis op de juiste plaats. Leo duwde zijn lul in de van geil druipende schede. Hij hoorde hoe die er met een slurpend geluid in gleed. Dat herhaalde zich bij elke beweging die hij maakte. Hij kon zich nu wat beter beheersen en wilde er wat langer over doen, maar des te meer van haar lichaam genieten.

Hij duwde zijn bovenlijf omhoog en maakte met een hand haar bloes open. Ze rekte de armen en boog die om eigenhandig de sluiting van haar beha los te maken. Terwijl ze zich iets ophief schoof hij beide kledingstukken over haar hoofd en armen. Ze heeft een lief smoeltje, dacht hij. Gretig wreef hij over de borsten en rolde ze onder zijn banden over haar romp.

Hij liet zijn hoofd zakken en kuste de tepels, hij nam ze een voor een in de mond om ze te likken en erop te zuigen. Intussen neukte hij langzaam door en genoot van het klotsende geluid. In haar gladde, gesmeerde kut groeide de eikel tot uiterste proporties. Ze kwam nu eerder klaar dan hij, geprikkeld door het langere voorspel en het speels bewerken van haar tieten. Hij zag hoe haar gezicht in een wellustige kramp vertrok, voelde hoe haar dijen zich spanden om de zijne en hoe haar onderlijf spasties rukte.

Wild van geilheid haalde hij zijn lul voor een laatste stoot omhoog en stampte die vervolgens tot op de bodem van haar kut.

Een intense rilling doorliep hem terwijl hij zich krimpend leegspoot in haar jonge lijf. Even later stonden ze op. Wankelend op de benen. Susanne veegde haar kut droog met haar broekje terwijl hij zijn kleren ophees. Ze was pikant zoals ze daar halfnaakt voor hem stond, het slipje nog in de hand. Hij perste haar tegen zich aan in een laatste opwelling van lust.

Hij streelde nog eens haar naakte dijen en voelde ertussen in haar kruis. Dat was zijn eerste avond met Susanne geweest. Sindsdien hadden ze geen gelegenheid gehad langdurig intiem te zijn.

Hij snakte ernaar haar eenmaal geheel te ontkleden en samen, volledig naakt, met haar te vrijen en te neuken. Nu eens was er dit, dan weer dat. Marja had geruime tijd geen vergaderingen en hij juist wel. Ze moesten snel de kans waarnemen wanneer Marja even boven bij bet kind was of op haar eigen kamer zat te werken. Een geluk was dat Susanne nooit broeken droeg.

Hij hoefde haar rok maar op te tillen en het kruis van haar slipje opzij te schuiven. Ze deden het meestal staand, soms tegen de eettafel waartegen Susanne leunde en hij tussen haar gespreide benen stond.

Ze hield haar broekje erbij aan, dan kreeg hij geen vlekken in de zijne. Met de pik uit de gulp neukte hij haar en kregen ze een orgasme, waarna ze naar haar kamer ging om van slipje te verwisselen.

Een kindermeid is gauw gevuld, dacht hij dan wel eens terwijl hij haar nakeek, haar kut en broekje vol met zijn sperma. Een enkele keer waagden ze het erop te gaan liggen, wanneer Marja bezoek had en zich waarschijnlijk niet uit de woonkamer zou verwijderen.

Dan wachtte hij boven, op zijn studeerkamer, tot Susanne hem koffie bracht. Ze kon niet te lang wegblijven zodat hij haar op de vloer legde, het broekje uittrok en zijn broeken omlaag stroopte. Dan neukten ze zoals die eerste keer, hunkerend op elkaar liggend, de buiken en dijen langs elkaar wrijvend totdat ze klaar kwamen en Leo zich krimpend in haar huiverende lijf leegspoot.

Allebei snakten ze ernaar het eens uitgebreid en langdurig met elkaar te doen. En die kans kregen ze nu. Marja zou drie dagen naar een congres gaan in Amsterdam. Leo had ervan afgezien mee te gaan, hij had verschillende belangrijke zaken die niet meer verzet konden worden.

Hij wachtte de eerste avond tot Marja gebeld had. Susanne liep al naakt in huis rond, uitdagend en belust op de seks die hij met haar zou bedrijven. Ze lag in al haar naakte verleidelijkheid in het bed dat hij gewoonlijk met Marja deelde. Leo bekeek haar terwijl hij zich uitkleedde en was verrukt over de vormen die hij nu in alle openheid voor zich zag.

Hij gleed naast haar met een onverwoestbare, althans zo scheen het, erektie. Ze vielen hongerig op elkaar aan, een hete tongzoen uitwisselend. Susanne greep zijn lul en schudde er aan. Hij begroef zijn vingers in haar kut en schokte van geilheid. Ineens boog Susanne zich over zijn penis en slokte de eikel in haar mand. Ze sabbelde er op, vol lust en hete hartstocht. Leo keek naar de omgekrulde, zuigende lippen en onderging de genots rillingen intens.

Hij trok haar naar zich toe en begroef zijn gezicht in haar kruis. Terwijl ze hem pijpte zoog hij op haar kut en doopte zijn lippen in de sappen die uit haar heerlijke pruim stroomden. Met dit verrukkelijke jonge meisje leek het een puur genoegen, hij zoog zich zat aan de sensualiteit van haar hete lijf en het geil dat uit haar liep. Ze verwarmde zijn lul met haar tong, ze pijpte op de harde gezwollen staaf en baadde de eikel in haar speeksel. Ze wrikte met de dijen en kermde gesmoord.

Hij zoog zich vast op haar kut en stak de tong in de druipende gleuf. Haar mond ging als een zuignap over zijn lul, ze hunkerde naar zijn zaad en kneedde de stijve roede met haar lippen. De bekende siddering ging door haar lijf, hij voelde hoe ze klaarkwam en tegelijk hoe het sperma door zijn zaadbuis stroomde.

Met snelle stoten joeg hij zijn geil in haar mond. Ze zoog en slikte, snel en doelbewust, terwijl het zaad dik en glibberig in haar mond spoot. Het was een verrukkelijke en adembenemende ervaring hoe hij zich bevredigde in haar mond, hoe hij ejaculeerde in dezelfde lichaamsopening als waarmee ze zijn lusten door hete tongzoenen had opgewekt.

Het leek of ze twee kutten had, de ene die hij zojuist had klaargezogen, en een andere die zich openstelde voor zijn sperma. Hij rekte zich uit, loom en wellustig, draaide zich om en omhelsde de ronde, mollige schouders van Susanne. Hij schoof een arm onder haar lichaam en legde er de ander er over heen.

Ze lagen op de zij, naar elkaar toegewend. Zijn adem rook naar kut, de hare naar sperma. Desondanks zoenden ze elkaar, met dezelfde hitsige begeerte als die ze aan de dag legden wanneer ze nog moesten beginnen met het bedrijven van seks. Hij wreef haar kut met de voile hand en streelde haar. Susanne bewoog haar vingers onder zijn kloten en zweepte hem op. Leo kreeg een stijve , Susanne zat op zijn buik, gespietst op zijn penis. Ze bereed hem vol overgave, met een hartstochtelijk vertrokken gezicht.

Ze kreeg een orgasme en viel languit over hem heen. Hij rolde haar op de rug, zorgend dat zijn penis niet uit haar schede glipte. Hij naaide haar, neukte het meisje in woeste overgave en bevredigde haar nogmaals voordat hij zijn sperma voor de tweede maal loosde, ditmaal in haar kut. Hij speelde met haar tieten en trok de tepels omhoog met gespannen lippen. Hij maakte haar geil en wroette in haar pruim. Susanne rilde en beefde, ze wrong haar druipende kut tegen zijn hand en kwam weer klaar.

Ze rolden heen en weer, geilend en buikwrijvend. Susanne zocht naar zijn gladde besmeurde lul en begon er op te zuigen. Ze wekte de wellust in hem op zodat hij zich schaamteloos aan haar druipende kut bezatte. Hij perste de mond op haar schede die glibberig was van sperma en pruimensap en zoog het geil eruit, likkend en smakkend.

Dan kuste hij haar met schuimende mond, elkaars sappen oplossend in beider speeksel dat ze samen dronken en wegslikten in perverse begeerte naar elkaar. Hij neukte haar vanachteren en hield een erektie terwijl ze klaarkwam. Hij liet haar opstaan en voorover op de rand van het bed leunen. Zo naaide hij haar opnieuw, tegen haar naakte, elasties verende kont stotend.

Weer kreeg ze een orgasme terwijl zijn ballen tussen haar dijen klotsten. Eenzaam meisje smacht naar aandacht. Milf laat vibrator op haar clitje trillen tot ze klaarkomt. Ze vingert zichzelf naar een kleddernatte kut. Brunette masturbeert zich solo naar hoogtepunt. Wat koolhydraatjes naar binnen en snel weer verder joggen. Spoedcursus zelfvermaak met Joanne Sweet.

Bolle Laura kan zich niet beheersen en masseert haar eigen speklappen. Jong blondje streelt kale kutje naar hoogtepunt. Brunette waant zich onbespied en vibreert naar hoogtepunt. Uit verveling verwent ze haar rijpe poes. Roodharig lekkertje masturbeert zich naar hoogtepunt. Tante Sjaan oefent een nieuwe goocheltruc. Moddervette moeder schuift een chcoladelul naar binnen. Heerlijk brunetje vingert zichzelf naar orgasme. De geur van kutje kleeft nog aan haar vingers.

Blond lekkertje trekt haar kutje uit elkaar. Secretaresse zonder slipje zet een dildo op haar desk. Stoute Angelica werkt grote dildo weg. Brunette denkt dat ze alleen thuis en tovert vibrator tevoorschijn. Ze zijn allemaal roze van binnen en dol op zaad. Sasha en haar trukendoos.

Chocobruine lassie likt een brunette naar de zevende hemel. Eigen nattigheid maakt haar nog geiler. Gewillig steekt zij twee vingers in haar eigen natte gleufje. Na drie vingers verdwijnt bijna haar hele vuist in haar kutje. Ze maakt haar anus klaar voor een grote torpedo dildo.

Escortservice zeeland geil schatje


Hij knikte en ik wist dat ik deze jongen van z’n maagdelijkheid af zou gaan helpen op deze warme zaterdagmiddag. Ik ging met gespreide benen rechtop op de sofa zitten en spreidde mijn armen uitnodigend naar hem. Hij trachtte met gestrekte benen zijn paal in me te krijgen en dat lukte hem ook nog bijna. Ik liet hem op zijn knieën voor me zitten, tussen mijn dijen en baalde er eigenlijk van dat ik geen kousen aan had, hoewel ik er ook niet aan zou moeten denken met dat warme weer om nylons aan te hebben.

Aan de andere kant zou het voor zo’n jongen toch heerlijk zijn om tussen mijn kousenbenen te komen liggen en dat ik hem zou kunnen laten genieten van de gladheid van het nylon. Ik leidde zijn pik in mijn kut en hij gleed er soepel in, ik was dan ook zo ontzettend nat en glibberig. Hij ging meteen tot het heft en soepel begon hij te stoten. Wat is de natuur toch mooi hè, dacht ik bij me zelf, neuken is net zo natuurlijk als adem halen, het gaat gewoon vanzelf.

Hoewel hij nog maar net klaargekomen was, kwam hij alweer, dat geile joch. Hij stootte krachtig en in het staartje van zijn orgasme wist hij mij ook nog klaar te maken. Ik klemde mijn benen om zijn heupen en liet hem een tijdje in me kwispelen en dan liet ik hem los. Haastig trok hij z’n short weer aan en liet me zomaar alleen nadat hij zich naar zijn kamer spurtte.

Die avond ging hij met Ilse en de anderen op pad en kwam pas diep in de nacht terug. Zondag is hij de hele dag op zijn kamer gebleven en de dag erop heb ik hem pas weer gesproken. Hij zei dat hij zich schaamde en ik heb hem duidelijk gemaakt dat daar geen enkele reden voor was en hem gevraagd of hij het niet lekker had gevonden en of hij het niet nog een keer met me wilde doen.

Hij had wat gestameld maar ik wist zeker dat hij alweer popelde om in m’n bed te komen… Maar, na die eerste keer deed hij er alles aan om me te ontlopen, nou kan je dat wel een tijdje volhouden maar zo groot is mijn Hotel nu ook weer niet. Op een zeker moment trof ik hem aan op de gang op de eerste verdieping. Ook nu zei hij niets en ik zweeg ook maar het onvermijdelijke gebeurde. We gleden in elkaars armen en stonden meteen geil te tongen.

We wilden beiden zo graag, maar met name Jarno wilde dat niet toegeven. Ik trok hem een kamer binnen en op het bed neukte hij me weer en daarna nog een keer. Hij mocht in me spuiten, want bij hem loop ik geen risico aangezien ik tot nu toe de eerste en enige ben die hij neukt.

Ik vind seksen zowel voor de vrouw als voor de man een stuk lekkerder als er erotische kleding wordt gedragen. Onze vaste lezers weten wel dat wij van mening zijn dat naakt mooi is en soms heel erotisch kan zijn maar dat lingerie er een extra dimensie aan geeft. Bij bij mij heeft dat geresulteerd in het nagenoeg altijd dragen van nylons die meestal zijn vastgemaakt aan jarretels. Ik had me juist voorgenomen Jarno het genoegen te laten beleven me te neuken met mijn kousen aan toen hij het kantoortje binnen stapte.

Ik trok hem direct tegen me aan en zonder dat hij tegenstribbelde gaf ik hem een geile tongzoen. Hij was al behoorlijk wat vrijer geworden en met beide handen omklemde hij mijn borsten en streelde mijn tepels door mijn shirtje en beha heen. Ik was zo opgewonden en daarom voelde het zo ontzettend lekker aan.

Mijn broekje werd steeds vochtiger. Ik legde mijn hand op zijn gulp en al snel had ik zijn blote pik in mijn hand. Het geval trilde en klopte in mijn hand waaruit bleek dat hij ook erg opgewonden was. Ik zakte weer terug in mijn bureaustoel en nam zijn erectie tussen mijn lippen. Ik keek naar hem op en zag hem begerig zijn lippen likken. Mijn wikkelrok was open gevallen zodat mijn bovenbenen tot aan mijn kruis zichtbaar waren.

Met zijn handen op mijn dijbenen strelend over het nylon neukte hij zich met zijn dikke pik razendsnel klaar. Ik had er niet veel aan maar genoot van het feit dat deze jonge knaap zo opgewonden van me van mijn nylons was geworden. Dus ik werd volledig gekleed door mijn stagiaire geneukt en dat was… een herhaling waard.

Omdat ik niet aan m’n trekken was gekomen heb ik Kevin toen we die nacht naar bed gingen, fijntjes gewezen op zijn echtelijke plicht en daar heeft hij naar volle tevredenheid aan voldaan. Want toen ik hem vertelde over mijn avontuurtjes met Jarno, werd hij ontzettend geil. Hij vroeg de jongen op vrijdagavond te blijven om naar het Nederlands elftal te kijken, want normaal gesproken gaat hij om een uur of vijf met weekend naar zijn ouders vorig weekend dus niet.

Jarno gooide meteen z’n tas weer op zijn kamer en het leek net alsof hij had gehoopt dat dit zou gebeuren. We keken met z’n drieën naar de wedstrijd en tijdens de rust ging ik bij Kev op schoot en trok hij mijn jurk omhoog en streelde over mijn benen. We hebben airconditioning in huis dus had ik, ondanks de warmte buiten, nylons aangetrokken en dat had mijn mannetje natuurlijk snel in de gaten gehad. Jarno keek stiekem naar ons en toen de wedstrijd afgelopen was zat Kevin mij openlijk te vingeren.

Hij had mijn broekje opzij gedaan en twee vingers in mijn poesje gestoken en ik masseerde zelf mijn kittelaar.

Kevin zei tegen de jongen dat hij wel wist dat hij met me geneukt had en nodigde hem uit mij te likken, terwijl hij me vingerde. Hij had me nog nooit gelikt en daarom aarzelde hij. Ik zei “kom maar jongen, Kevin vindt het goed en ik vind het lekker, kom maar ik vertel je wel wat je moet doen…” “Ja Mevrouw…” zuchtte hij en zakte tussen onze benen op z’n knieën en streelde mijn benen even.

Ook Kevin had dit nog liever dan een triootje met mij en een meisje. Dat was ook de reden dat hij z’n kans had schoon gezien om dit met Jarno te bereiken. Onwennig begon Jarno me te beffen, maar hij had al snel de slag te pakken en was het gelik en gevinger mij al snel te veel en kwam ik klaar.

De jongens deden hun kleren uit en ik liet ook mijn jurk van me afglijden. Ik zag hun stokken recht vooruitstaan en een scheut van ongebreidelde opwinding schoot door me heen en ontlaadde zich in mijn kruis. Ik plofte op mijn knieën voor Jarno neer en nam zijn paal diep in mijn keel. Kevin kwam naast me staan, haalde mijn borsten uit de cups en streelde mijn tepels. Jarno begon al te schokken en dat wilde ik ook, ik wilde in het bijzijn van mijn man zijn zaad in mijn keel krijgen.

Kevin merkte dat de jongen zo ver was, ook hij zakte op zijn knieën, streelde mijn benen en mijn kontje en toen Jarno begon klaar te komen trok hij de spuitende pik uit mijn mond en nam hem zelf even tussen zijn lippen om ook nog wat van zijn zaad te kunnen proeven. We gingen naar de slaapkamer en Kevin en ik gingen liggen neuken en lieten Jarno toekijken.

Hij had alweer een stijve en ik boog hem naar me toe en ging hem pijpen. Kevin lag lekker op me te stoten en hapte ook de jongenspik in zijn mond en zo zogen wij om beurten aan die heerlijke staaf. Toen ging Kevin zijn aanstormende orgasme voorkomen en trok z’n pik uit mijn spleetje en moedigde Jarno aan me te gaan neuken.

Nu lag mijn man op zijn gemak te kijken naar de jongen die tussen mijn benen ging liggen en zijn paal in me schoof. Oh wat had die jongen toch een lekkere pik. Hij was weer zeer opgewonden. Hij brulde dat hij het zo geil vond met ons samen en dat hij mijn geil vond met mijn nylons aan en dat hij geil was als een stier en dan kwam zijn zaad tot diep in mijn buik. Hij bleef die nacht bij ons in bed. Nadat Jarno was klaargekomen lieten wij hem zien dat Kevin over me heen spoot. Op mijn borsten, op mijn buik en op mijn kousenboorden.

Een uurtje later kwamen ze bijna tegelijk klaar, ieder met hun pik in het boord van mijn nylonkous. De volgende ochtend waren mijn kousen helemaal hard van het opgedroogde zaad van die geile mannetjes. Jarno’s stage zat er op maar hij moest nog terug komen om me zijn stageverslag te laten goedkeuren. Hij was met vrienden op vakantie geweest en toen hij daarvan terugkwam neukte hij me onmiddellijk. Hij wilde nog wel een nachtje bij ons blijven en wilde nog wel eens een triootje want daar had hij van genoten.

Ik besloot om mijn nichtje Inge ook maar uit te nodigen Ik tutte me lekker op en maakte dunne nylons, die heerlijk aanvoelden om mijn benen, vast aan een zijden jarretelgordeltje.

Toen Inge arriveerde troonde ik haar gelijk mee naar mijn slaapkamer en liet haar zich geheel naakt uitkleden. Ze zag er zo mooi uit dat ik spontaan een beetje klaarkwam. Ik kon me niet inhouden en duwde Inge achterover op mijn bed en befte haar net zo lang tot ze links en rechts door het bed rolde. Haar mooie gelakte nageltjes klauwden in het dekbed en dan kwam zij ook heerlijk klaar. Ze ging even snel douchen en ik legde de lingerie die ik voor haar had uitgezocht klaar op het bed. Ik hielp haar met het aantrekken van de zachtzijden jarretelbody die haar borsten slechts ondersteunde hoewel dat helemaal niet nodig was en de bovenkant inclusief de tepels bloot liet.

Ik had nieuwe nylons voor haar uit de verpakking gehaald, dezelfde dunne die ik aan had alleen een tintje donkerder, net zo donker als de zongebruinde huid van mijn lieve geile achter nichtje. We hadden dezelfde maat schoenen en daar waar ik zwarte naaldhakjes droeg met een open hiel en open neus had ik voor haar een paar prachtige lichtbruine, open sandaaltjes met dunne riempjes om haar enkel en langs haar hiel en een paar al even dunne bandjes gekruist over de voorvoet.

De hakken waren wel 10 cm hoog eigenlijk net iets te hoog voor mij om op te staan, maar voor de seks zijn prima. Inge kon er goed op lopen, de lieve schat. Als een mannequin paradeerde ze door de kamer. De schoenen hadden bijna de kleur van haar nylons en dat stond echt heel pikant. Oh wat zag ze er opwindend uit in de lingerie, kousen en naaldhakken.

Ze droeg geen slipje zodat haar dun geschoren kutje perfect in het oog liep haar lipjes waren glad maar boven haar klitje stond nog een dun blond matje. Hij duwde zijn bovenlijf omhoog en maakte met een hand haar bloes open. Ze rekte de armen en boog die om eigenhandig de sluiting van haar beha los te maken. Terwijl ze zich iets ophief schoof hij beide kledingstukken over haar hoofd en armen. Ze heeft een lief smoeltje, dacht hij. Gretig wreef hij over de borsten en rolde ze onder zijn banden over haar romp.

Hij liet zijn hoofd zakken en kuste de tepels, hij nam ze een voor een in de mond om ze te likken en erop te zuigen. Intussen neukte hij langzaam door en genoot van het klotsende geluid. In haar gladde, gesmeerde kut groeide de eikel tot uiterste proporties. Ze kwam nu eerder klaar dan hij, geprikkeld door het langere voorspel en het speels bewerken van haar tieten. Hij zag hoe haar gezicht in een wellustige kramp vertrok, voelde hoe haar dijen zich spanden om de zijne en hoe haar onderlijf spasties rukte.

Wild van geilheid haalde hij zijn lul voor een laatste stoot omhoog en stampte die vervolgens tot op de bodem van haar kut. Een intense rilling doorliep hem terwijl hij zich krimpend leegspoot in haar jonge lijf. Even later stonden ze op. Wankelend op de benen.

Susanne veegde haar kut droog met haar broekje terwijl hij zijn kleren ophees. Ze was pikant zoals ze daar halfnaakt voor hem stond, het slipje nog in de hand. Hij perste haar tegen zich aan in een laatste opwelling van lust. Hij streelde nog eens haar naakte dijen en voelde ertussen in haar kruis. Dat was zijn eerste avond met Susanne geweest. Sindsdien hadden ze geen gelegenheid gehad langdurig intiem te zijn.

Hij snakte ernaar haar eenmaal geheel te ontkleden en samen, volledig naakt, met haar te vrijen en te neuken. Nu eens was er dit, dan weer dat. Marja had geruime tijd geen vergaderingen en hij juist wel.

Ze moesten snel de kans waarnemen wanneer Marja even boven bij bet kind was of op haar eigen kamer zat te werken. Een geluk was dat Susanne nooit broeken droeg. Hij hoefde haar rok maar op te tillen en het kruis van haar slipje opzij te schuiven. Ze deden het meestal staand, soms tegen de eettafel waartegen Susanne leunde en hij tussen haar gespreide benen stond.

Ze hield haar broekje erbij aan, dan kreeg hij geen vlekken in de zijne. Met de pik uit de gulp neukte hij haar en kregen ze een orgasme, waarna ze naar haar kamer ging om van slipje te verwisselen.

Een kindermeid is gauw gevuld, dacht hij dan wel eens terwijl hij haar nakeek, haar kut en broekje vol met zijn sperma. Een enkele keer waagden ze het erop te gaan liggen, wanneer Marja bezoek had en zich waarschijnlijk niet uit de woonkamer zou verwijderen. Dan wachtte hij boven, op zijn studeerkamer, tot Susanne hem koffie bracht. Ze kon niet te lang wegblijven zodat hij haar op de vloer legde, het broekje uittrok en zijn broeken omlaag stroopte. Dan neukten ze zoals die eerste keer, hunkerend op elkaar liggend, de buiken en dijen langs elkaar wrijvend totdat ze klaar kwamen en Leo zich krimpend in haar huiverende lijf leegspoot.

Allebei snakten ze ernaar het eens uitgebreid en langdurig met elkaar te doen. En die kans kregen ze nu. Marja zou drie dagen naar een congres gaan in Amsterdam. Leo had ervan afgezien mee te gaan, hij had verschillende belangrijke zaken die niet meer verzet konden worden. Hij wachtte de eerste avond tot Marja gebeld had. Susanne liep al naakt in huis rond, uitdagend en belust op de seks die hij met haar zou bedrijven.

Ze lag in al haar naakte verleidelijkheid in het bed dat hij gewoonlijk met Marja deelde. Leo bekeek haar terwijl hij zich uitkleedde en was verrukt over de vormen die hij nu in alle openheid voor zich zag.

Hij gleed naast haar met een onverwoestbare, althans zo scheen het, erektie. Ze vielen hongerig op elkaar aan, een hete tongzoen uitwisselend. Susanne greep zijn lul en schudde er aan. Hij begroef zijn vingers in haar kut en schokte van geilheid. Ineens boog Susanne zich over zijn penis en slokte de eikel in haar mand.

Ze sabbelde er op, vol lust en hete hartstocht. Leo keek naar de omgekrulde, zuigende lippen en onderging de genots rillingen intens. Hij trok haar naar zich toe en begroef zijn gezicht in haar kruis. Terwijl ze hem pijpte zoog hij op haar kut en doopte zijn lippen in de sappen die uit haar heerlijke pruim stroomden. Met dit verrukkelijke jonge meisje leek het een puur genoegen, hij zoog zich zat aan de sensualiteit van haar hete lijf en het geil dat uit haar liep.

Ze verwarmde zijn lul met haar tong, ze pijpte op de harde gezwollen staaf en baadde de eikel in haar speeksel. Ze wrikte met de dijen en kermde gesmoord. Hij zoog zich vast op haar kut en stak de tong in de druipende gleuf. Haar mond ging als een zuignap over zijn lul, ze hunkerde naar zijn zaad en kneedde de stijve roede met haar lippen.

De bekende siddering ging door haar lijf, hij voelde hoe ze klaarkwam en tegelijk hoe het sperma door zijn zaadbuis stroomde. Met snelle stoten joeg hij zijn geil in haar mond. Ze zoog en slikte, snel en doelbewust, terwijl het zaad dik en glibberig in haar mond spoot. Het was een verrukkelijke en adembenemende ervaring hoe hij zich bevredigde in haar mond, hoe hij ejaculeerde in dezelfde lichaamsopening als waarmee ze zijn lusten door hete tongzoenen had opgewekt.

Het leek of ze twee kutten had, de ene die hij zojuist had klaargezogen, en een andere die zich openstelde voor zijn sperma. Hij rekte zich uit, loom en wellustig, draaide zich om en omhelsde de ronde, mollige schouders van Susanne. Hij schoof een arm onder haar lichaam en legde er de ander er over heen.

Ze lagen op de zij, naar elkaar toegewend. Zijn adem rook naar kut, de hare naar sperma. Desondanks zoenden ze elkaar, met dezelfde hitsige begeerte als die ze aan de dag legden wanneer ze nog moesten beginnen met het bedrijven van seks.

Hij wreef haar kut met de voile hand en streelde haar. Susanne bewoog haar vingers onder zijn kloten en zweepte hem op. Leo kreeg een stijve , Susanne zat op zijn buik, gespietst op zijn penis. Ze bereed hem vol overgave, met een hartstochtelijk vertrokken gezicht.

Ze kreeg een orgasme en viel languit over hem heen. Hij rolde haar op de rug, zorgend dat zijn penis niet uit haar schede glipte.

Hij naaide haar, neukte het meisje in woeste overgave en bevredigde haar nogmaals voordat hij zijn sperma voor de tweede maal loosde, ditmaal in haar kut. Hij speelde met haar tieten en trok de tepels omhoog met gespannen lippen.

Hij maakte haar geil en wroette in haar pruim. Susanne rilde en beefde, ze wrong haar druipende kut tegen zijn hand en kwam weer klaar. Ze rolden heen en weer, geilend en buikwrijvend. Susanne zocht naar zijn gladde besmeurde lul en begon er op te zuigen. Ze wekte de wellust in hem op zodat hij zich schaamteloos aan haar druipende kut bezatte.

Hij perste de mond op haar schede die glibberig was van sperma en pruimensap en zoog het geil eruit, likkend en smakkend. Dan kuste hij haar met schuimende mond, elkaars sappen oplossend in beider speeksel dat ze samen dronken en wegslikten in perverse begeerte naar elkaar. Hij neukte haar vanachteren en hield een erektie terwijl ze klaarkwam. Hij liet haar opstaan en voorover op de rand van het bed leunen.

Zo naaide hij haar opnieuw, tegen haar naakte, elasties verende kont stotend. Weer kreeg ze een orgasme terwijl zijn ballen tussen haar dijen klotsten. Hij dreef haar naar de wand waar de grote spiegelkast stond en liet haar op hoofd en schouders staan, de benen omhoog. Met haar rug tegen de spiegel neukte hij haar, door de knieën zakkend om zijn lul in haar gekantelde kut te kunnen jagen.

Zelfs in deze ongebruikelijke houding kwam ze klaar terwijl hij in de spiegel naar zijn in- en uit jakkerende penis keek. De spuitende lul schoot uit haar kut, het sperma spatte tegen de spiegel en plensde over haar kruis. Het geil liep langs haar billen en dijen, de kloppende eikel leek niet op te kunnen houden met het lozen van sperma.

Hij stond te wankelen op de benen na deze heftige ejaculatie. Susanne liet zich zakken en krabbelde overeind. Ze keek naar de spiegel waar het geil langs droop. Het zat in het blonde haar, maar ook op de buik en droop van haar dijen.

Ze strompelden uitgeput naar het bed waarin Susanne zich wentelde en haar lichaam wreef tot het geil in het laken trok. Marja praatte nooit zo openlijk over seks, ze had het altijd over een goede geestelijke verstandhouding. Ze rustten uit en namen de tijd ervoor. Tussen het slapen door naaiden ze en zogen ze. In een roes van wellust leefden ze erop los ze Leo zich altijd een echte nacht vol seks had voorgesteld.

De volgende morgen werden ze wakker door een aanhoudend gebel Verschrikt zag Leo dat ze zich verslapen hadden.

slipje opzij spuitende penis

Stel zoekt bi man geile afspraak


Ja dat wel ,maar ik vind dit zo raar. Wat raar, we kennen elkaar al vanaf je geboorte, jij hoeft toch je eigen niet te schamen tegenover ons. En als je wilt mag je het hier gelijk wel doen, ik ben in de stemming voor dit.

Niemand die het weet wat hier gebeurd, het valt niet op omdat jij hier altijd al binnen huppelt. Of vind je mij te oud? Nee ik vind je jiust knap en nog een mooi figuur hebben ALEX laten we eerlijk wezen, ik heb je al zo vaak gezien dat je naar mij zat te gluren.

Waarom denk je dat je altijd makkelijk tegen mijn slipje kon kijken. Dat deed ik speciaal voor jouw hoor. Daar kickte ik op,en zag ook wel dat het jouw opwond,of niet soms. Ja ik vind dat jij altijd van dat sexy ondergoed draagt. Dus dat vind jij spannend en geil. Kijk nou worden we een beetje eerlijk tegen elkaar. Ik vind het zo fijn om daar zo openlijk met jouw over te praten Wat wind jou dan zo op? Ik vnd een kaal poesje wel geil,en mooi slipje.

Dat wind jouw dus op,ook nog een kleur. Nee dat niet,maar een string vind ik mooi. Ze ging staan en tilde haar rokje op. Zo,n stringetje,en ze draaide haar om naar mij en ik kon duidelijk haar poes zien. Mijn pik sprong overeind en ze liet duidelijk haar kale spleet zien. Dus dit vind jij geil? Vind je dit mooi ALEX.?

Ja INA,wat een mooi geel slipje. Haar slipje zat in haar sp[leet en ik kon goed zien dat ze kaal was. Ze keek om haar heen en keek mij aan. Ze ging met haar hand naar haar kruis toe en pakte hewt randje en trok het opzij. Haar hele natte spleet stond zo voor mij. Nou ,nou wat vind je?

Je mag wel even voelen hoor,ze bijt niet. Ik stak mijn hand uit en voorzichtig voelde ik aan haar kale kut. Ik gleed erlangs en INA sidderde met haar lijf. Ik hoorde haar hijgen en een zacht kreuntje ontsnapte uit haar mond. Voel maar schat, ze is er klaar voor. Ze had mijn stijve paal beet en met haar andere arm trok ze me naar haar toe. Ze zoende mij en ik voelde dat ze mijn rits open maakte.

Ik stond stok stijf en verroerde mij niet. Met gemak haalde ze mijn harde pik eruit en zonder wat te zeggen voelde ik hem langs haar kutje glijden. Wat denk je, zal ik je nu al laten spuiten.? Kom naar boven ,we hebben de tijd.

Boven aan gekomen ging ze op de rand van het bed zitten en liet mijn broek zakken. Zelf durfde ik nog niet zo wat te doen. Eerst mijn jeans uit en stond ik in mijn slip. Ze zette haar vingers er tussen en langzaam deed ze hem naar beneden. Met een klap sprong hij tegen haar kin aan. Kom trek jij mijn slip uit,. Met bevende hand deed ik haar string uit. Haar kale kutje was drijf nat. Ze trok me op bed en voor ik er erg in had ging ze mij pijpen. Dit was voor de eerste keer dat ik gepijpt werd.

Ze wreef met haar borsten over mijn buik heen, terwijl ze pijpte. Ik liet mijn hand op haar rug liggen en streelde haar. Ze klom op bed en ze ging zo boven mijn gezicht zitten. Ik wist wat ze wilde ,maar ik had nog nooit gelikt. Als je voor het eerst een kutje ziet en dan al moet likken ,nee dat durfde ik niet.

Maar ze spoorde mij aan en ik waagde het maar en stak mijn tong op haar geile kutje. Ik gleed erlangs met mijn tong maar ze drukte zelf al haar spleet op mijn mond. Ja ALEX lik me. Ik ging steeds meer tekeer met mijn tong en ik deed het zeker lekker want ze kronkelde van genot. Maar ze pijpte mij steeds harder en ik voelde nu echt het zaad omhoog komen. OooooIna ik kom zo hoor. Hou het nog even op als je wilt. Zijn grote lul spuit haar anus vol sperma. Zijn enorme stamper glijdt voorzichtig haar krappe kutje in.

Een roodharig sletje met een flinke negerlul diep van binnen. De tranen schieten in de ogen van dit blondje als hij zijn stijve lul diep in haar keel duwt, waarna hij de kale kut in meerdere standjes hard en diep neukt tot hij spuitend in haar mond klaar komt. Hij vingert haar geoliede kontgaatje en ziet dat deze al lekker open staat. Hij stoot zijn grote stijve pik in haar kontgaatje en ze begint te hijgen en te kreunen. Tussendoor bekijkt hij haar openstaande anus en stopt zijn pik er dan weer in.

Na de geile pijp beurt wil hij haar neuken, maar in haar kut zit een tampon dus vingert hij haar anus. Waarna hij zijn bikkel harde grote lul in haar anus steekt en haar diep anal neukt, vervolgens trekt ze hem af en pijpt hem tot hij spuitend in haar mon.

Hij kust haar harde tepeltjes terwijl hij haar kutje vingert, dan neemt het geile sletje zijn dikke lul in haar mond en knijpt de knul in haar tepel. Waarna de slet met haar sluitspier zijn grote lul omklemt en hij haar anal neukt.

De tranen biggelen over haar wangen als de grote lul haar keel diep neukt, waarna hij zichzelf aftrekt en de sperma in haar mond spuit. Nadat de donkere knul wasknijpers op haar tepels heeft gezet, laat hij zijn grote lul in haar kut voelen als voorproefje.

Vervolgens giet hij kaars vet op haar tepels en neukt het magere meisje hard en diep, tot zijn grote lul op haar rug klaar komt. Met twee vingers in haar blanke kut beft hij haar natte kale kut, dan doet de geile blondine haar slipje opzij en laat de grote zwarte lul haar schede binnen glijden en neukt de grote negerlul.

Britt zonder Ymke en het mysterie past die lul wel, met haar slipje naar beneden wordt ze van achter geneukt door een grote stijve lul. Maar goed dat Ymke er niet bij is nu heb ik deze grote lul helemaal voor mezelf. De geile meiden trekken aan de grote lange dikke kleine dunne stijve of harde lul tot ze spuitend klaar komen. Terwijl ze hem pijpte zoog hij op haar kut en doopte zijn lippen in de sappen die uit haar heerlijke pruim stroomden.

Met dit verrukkelijke jonge meisje leek het een puur genoegen, hij zoog zich zat aan de sensualiteit van haar hete lijf en het geil dat uit haar liep. Ze verwarmde zijn lul met haar tong, ze pijpte op de harde gezwollen staaf en baadde de eikel in haar speeksel.

Ze wrikte met de dijen en kermde gesmoord. Hij zoog zich vast op haar kut en stak de tong in de druipende gleuf. Haar mond ging als een zuignap over zijn lul, ze hunkerde naar zijn zaad en kneedde de stijve roede met haar lippen. De bekende siddering ging door haar lijf, hij voelde hoe ze klaarkwam en tegelijk hoe het sperma door zijn zaadbuis stroomde. Met snelle stoten joeg hij zijn geil in haar mond. Ze zoog en slikte, snel en doelbewust, terwijl het zaad dik en glibberig in haar mond spoot.

Het was een verrukkelijke en adembenemende ervaring hoe hij zich bevredigde in haar mond, hoe hij ejaculeerde in dezelfde lichaamsopening als waarmee ze zijn lusten door hete tongzoenen had opgewekt.

Het leek of ze twee kutten had, de ene die hij zojuist had klaargezogen, en een andere die zich openstelde voor zijn sperma. Hij rekte zich uit, loom en wellustig, draaide zich om en omhelsde de ronde, mollige schouders van Susanne. Hij schoof een arm onder haar lichaam en legde er de ander er over heen.

Ze lagen op de zij, naar elkaar toegewend. Zijn adem rook naar kut, de hare naar sperma. Desondanks zoenden ze elkaar, met dezelfde hitsige begeerte als die ze aan de dag legden wanneer ze nog moesten beginnen met het bedrijven van seks.

Hij wreef haar kut met de voile hand en streelde haar. Susanne bewoog haar vingers onder zijn kloten en zweepte hem op. Leo kreeg een stijve , Susanne zat op zijn buik, gespietst op zijn penis. Ze bereed hem vol overgave, met een hartstochtelijk vertrokken gezicht. Ze kreeg een orgasme en viel languit over hem heen. Hij rolde haar op de rug, zorgend dat zijn penis niet uit haar schede glipte.

Hij naaide haar, neukte het meisje in woeste overgave en bevredigde haar nogmaals voordat hij zijn sperma voor de tweede maal loosde, ditmaal in haar kut.

Hij speelde met haar tieten en trok de tepels omhoog met gespannen lippen. Hij maakte haar geil en wroette in haar pruim. Susanne rilde en beefde, ze wrong haar druipende kut tegen zijn hand en kwam weer klaar. Ze rolden heen en weer, geilend en buikwrijvend. Susanne zocht naar zijn gladde besmeurde lul en begon er op te zuigen. Ze wekte de wellust in hem op zodat hij zich schaamteloos aan haar druipende kut bezatte. Hij perste de mond op haar schede die glibberig was van sperma en pruimensap en zoog het geil eruit, likkend en smakkend.

Dan kuste hij haar met schuimende mond, elkaars sappen oplossend in beider speeksel dat ze samen dronken en wegslikten in perverse begeerte naar elkaar. Hij neukte haar vanachteren en hield een erektie terwijl ze klaarkwam. Hij liet haar opstaan en voorover op de rand van het bed leunen. Zo naaide hij haar opnieuw, tegen haar naakte, elasties verende kont stotend.

Weer kreeg ze een orgasme terwijl zijn ballen tussen haar dijen klotsten. Hij dreef haar naar de wand waar de grote spiegelkast stond en liet haar op hoofd en schouders staan, de benen omhoog.

Met haar rug tegen de spiegel neukte hij haar, door de knieën zakkend om zijn lul in haar gekantelde kut te kunnen jagen. Zelfs in deze ongebruikelijke houding kwam ze klaar terwijl hij in de spiegel naar zijn in- en uit jakkerende penis keek. De spuitende lul schoot uit haar kut, het sperma spatte tegen de spiegel en plensde over haar kruis. Het geil liep langs haar billen en dijen, de kloppende eikel leek niet op te kunnen houden met het lozen van sperma.

Hij stond te wankelen op de benen na deze heftige ejaculatie. Susanne liet zich zakken en krabbelde overeind.

Ze keek naar de spiegel waar het geil langs droop. Het zat in het blonde haar, maar ook op de buik en droop van haar dijen. Ze strompelden uitgeput naar het bed waarin Susanne zich wentelde en haar lichaam wreef tot het geil in het laken trok. Marja praatte nooit zo openlijk over seks, ze had het altijd over een goede geestelijke verstandhouding. Ze rustten uit en namen de tijd ervoor. Tussen het slapen door naaiden ze en zogen ze. In een roes van wellust leefden ze erop los ze Leo zich altijd een echte nacht vol seks had voorgesteld.

De volgende morgen werden ze wakker door een aanhoudend gebel Verschrikt zag Leo dat ze zich verslapen hadden. Hij had Susanne opgedragen zich buiten zicht te houden, ze zag verlopen en verneukt uit. Wel kleedde ze het kind aan en verzorg het, waarna Leo met een verfomfaaid gezicht het huis verliet.

De volgende avond, nadat Marja had gebeld, hervatten ze hun spel en gingen zich te buiten aan de meest verfijnde uitingen van genot. De volgende dag kwam Marja terug. Leo lag met haar in het bed dat Susanne wijselijk verschoond had. Ze deed wat nerveus en speel met zijn lul die weinig zin had zich op te richten.

Hij verstijfde en dacht na. Ja er was een professor, een jonge vent nog, erg knap, een jaar tien ouder dan ik. Omdat ze voelde dat die harder werd vatte ze moed en ging verder: Het gebeurde zo onverwacht, hij nam me terwijl ik op de bank zat.

Marja droeg altijd broeken. Ik was van de kaart… hij kleedde me uit, zo vlug, eer ik er erg in had was het gebeurd. En toen… toen ben ik bij hem blijven slapen en de volgende nacht ook. Hij denkt dat jij ook wel eens vreemd zult zijn gegaan, is dat zo, Leo? Zeg het alsjeblieft, het zou mijn schuldgevoel verminderen. Ik ben niet verliefd op hem maar hij is zo knap, zijn denken bedoel ik. Hij ziet alles scherp, een echte denker.

slipje opzij spuitende penis