Spermakut lekker lang neuken

spermakut lekker lang neuken

Ik friemelde èèn van haar kleine tieten uit haar werkpak en begon haar tepel te plagen, ze zoog nog intenser aan mijn stijve leuter. Ik voelde hem steeds meer opzwellen ik wist dat ik weldra in haar mondje ging klaarkomen. Ze gromde instemmend toen ze mijn ballen voelde wegtrekken en ik met een kreet haar hongerige mondje opvulde met mn geil romig zaad, ze bleef maar doorpijpen, mijn pik bleef samentrekken ook al kwam er geen zaad meer uit, mijn pik gleed halfslap uit haar mondje, ik drukte mij lippen op de hare en tongde haar diep haar ganse mond hing vol klodders sperma wat heerlijk vermengd met haar speeksel mijn pik stond weer gans stijf na een stevige tongzoen duwde ik haar neer op de wc bril trok haar natte string uit en rook er geil aan, ik kreunde van haar geile geur mmm likte haar ietsje opgezwollen klitje wat was dat gevoelige dat roze klitje op een kaalgeschoren poesje, het smaakte wat zoutig haar kutsap begon eruit te druppelen.

Stak er teder twee vingers in, ze hijgde bloedgeil, ohh ja schat vinger me gaatje, ohhh je tong mmm zalig over mn klit mmmmm ik plaagde haar klitje teder ze kreunde luid oh schatje jaaaa mmmm lekkeeeerr mmmm ramde mn vinger nu in hoog tempo in en uit haar klets natte kutje, mn tong likte het geil dat eruit drupte weg wat smaakte ze toch zwoel mijn pik stond op springen ik genoot van het zwarte kutje, ze had supermooie kut die zwarte huid, dat roze klitje stond rechtop haar bleke roze schaamlippen mmm plots schokte ze hevig en werd ik wakkergeschud door haar gesquird haar kutsap spoot recht mn mond in over mijn werkkleren, het geil bleef eruit spuiten mijn kleren doorweekt mmm ze gilde het eruit kreunde luidruchtig Karl schat lekker mmmmmmmmmmmm Toen stoote het ineens ik zette me recht trok mijn natte broek uit en stak mn enorm stijve pik in haar druipende neukdoos.

Amai zo nauw dat het erin was mijn pik spande lekker in haar kutje duwde hem met èèn stoot tot tegen haar baarmoeder en ik fluisterde Esmee dat wil ik al maanden je kutje neuken en volspuiten liefje, zei ik kreunend in haar oor. Ze gebruikte haar kutspieren ik kreunde nog harder lekker he Karl als mijn kut je afmelkt, begon nu lekker diep in en uit te glijden tussen haar zwarte benen, god wat was die meid zalig, zo heet neuken met zwarte vrouw was zo lekker! Wat kon ze met haar kutje me zalig afmelken!

We bewogen harder en harder, haar kutsap drupte on de wc bril mn balzak kletsnat wrijvend tegen haar hete vagina. Ik ga komen Karl riep ze en ze stak vinger in me kontgaatje pardoes ejaculeerde ik in haar, ze melkte nu stevig op door we schokten beide hevig van ons orgasme, ze trok me dicht op haar mijn pik ergans in dan tongden we vurig al klaarkomend. Zalige pik heb je mijn schatje zei ze hijgend, had nog nooit gesquirt, dank je schat mijn pik zat nog half hard in haar kut had nog geen zin hem eruit te trekken, wou nog neuken.

Zij was pas af, ze bewerkte mijn pik nog altijd met haar kuitspieren, werd in no time weer keihard, spuit me nog is vol schat is al zolang geleden een pik in mn poes schat. Mmm Je bent weer hard, ik fluisterde in haar oren wil je neuken in doggy langs achter wat denk je Esmee, ik trok mn penis terug en trok haar mee de douche in, zette het warm water op likte stevig aan haar zwart spermakutje mmmm zo lekker die kut van Esmee, buk je liefje dan steek ik hem weer diep in je natte doos Esmee, je bent zo lekker wil je alle dagen neuken zoetje ze draaide haar hoofd en tongde haar stevig terwijl mn pik binnengleed in haar warme zaadkutje mmm Ik kreunde toen mn pik haar opvulde zo plakkerig leek alsof ze nog strakker om mijn penis zat, hij was steenhard en dik, wat die meid met me deed was hemels had nog nooit zo intens sex gehad, die orgasmes super erotisch was geheel van de kaart, ze kon je doen ejaculeren wanneer zij dat wou.

Ik ging mn zwarte vriendin nooit meer laten gaan, hopelijk kwam mijn vrouw er niet achter, we hadden erg open huwelijk zijn was bi en we mochten in overleg wel is met anderen wat doen maar was in maanden geobsedeerd van Esmee geworden, nu mn pik in haar stak en en we mekaar stevig aan het neuken waren wist ik dat ik ook op Esmee verliefd was geworden. Wat een kutje had die meid zo zalig mmmmm wou Esmee ook thuis in ons echtelijk bed is beurt geven en volspuiten … Plots kreunde ze luid en begon ze voor me te schokken, voelde kutsapmlangs mijn balzak vloeien, even later trok mijn balzak samen en spoot ik haar weer goed vol, zo zalig dat gemelk van haar kutje mmmm we waren beide pomp af had 25 minuten in haar kut zitten pompen en dan volgeschoten … He Esmee vroeg ik pak jij de pil, moet dat repliceerde ze me als je me ooit zwanger maakt wil ik dat kind wel van jou schatje …Mij pik stak nu nog halfstijf in haar kut wat deed die meid met me we bleven zo stasn tongen ik masseerde haar mooie b cup, waren toch geile zwarte tieten mmmm haar hand betaste mn balzak bedankt om je lekkere zaad Karl als je wil gepijpt worden zeg je het maar om het even wanneer kom ik je afzuigen.

Mijn pik werd weer harder in haar na die woorden ze bewoog wat heen en weer, je neukstaaf man zo zalig Mmmm. Zal mezelf even voorstellen, Johan, sportief en al een aantal jaar gelukkig getrouwd. Ik wachtte exact vijf minuten in de auto en toen liep ik ook richting de bar, de gekste gedachten schoten door mijn hoofd heen, ik zag ze in mijn hoofd al uitgebreid geneukt worden op de bar door een of andere geile vent. Toen ik de bar binnen kwam was het er gezellig druk en ik moet zeggen dat het publiek me behoorlijk mee viel, ik had meer mensen rond de vijftig verwacht maar er liepen mensen van eind dertig tot tegen de vijftig.

Ook de verhouding mannen en vrouwen viel me reuze mee, de vrouwen waren wel in de minderheid maar ik schatte toch dat zo’n 40 procent van de klanten uit vrouwen bestond. Al snel zag ik mijn vrouw aan een tafeltje staan, ze stond te praten met een man en leunde met haar ellebogen op de tafel, zo zag ik haar mooie ronde kontje langzaam draaien in heer korte strakke rokje.

Ik bestelde een biertje en ging een tafeltje achter haar staan, zo hield ik goed zicht op mijn vrouw en ik was benieuwd hoe dit vanavond allemaal zou gaan aflopen. Na een kwartiertje ging de man opeens naast haar staan en sloeg zijn arm om mijn vrouw heen, het volgende moment kuste hij haar uitgebreid en mijn vrouw beantwoordde zijn kus vol passie.

Hij had zijn hand inmiddels continu op haar billen en ik zag dat hij soms zachtjes in haar ronde billen kneep, ik werd er nu al geil van. Mijn vrouw kreeg er steeds meer lol in want op bepaalde momenten hoorde ik haar duidelijk lachen, ze kwam boven de muziek uit met haar gelach. Er waren nog een paar mannen bij het tafeltje komen staan en die hadden ook de grootste lol met mijn vrouw en de voor mij nog steeds onbekende man. Ik keek even op mijn horloge en hoopte nu toch echt dat mijn vrouw snel de bar zou gaan verlaten met de man, want de sexuele spanning begon bij mij steeds verder op te lopen.

Op een bepaald moment keek ze even mijn richting op en met een knipoog wenkte ze mij als het ware even naar de bar toe, ik dacht dat ze mij zou gaan laten weten dat ze er nu echt klaar voor was.

Ik liep naar de bar en bestelde nog een biertje en toen stond ze opeens naast me om ook een paar drankjes te bestellen. Ze bestelde 2 biertjes en een glas wijn, ik keek haar even verbaasd aan en toen fluisterde ze in mijn oor dat de man wel met haar mee wilde gaan maar dat hij samen met zijn vriend op stap was en dat ze eigenlijk zin hadden in een trio.

Ik was al behoorlijk opgewonden maar dit zou natuurlijk helemaal te gek zijn, ik vroeg haar snel wat zij wilde. Ze lachte en zei me dat het haar nu niet veel meer uitmaakte of ze nu met een of twee mannen het bed in zou gaan duiken. Het scheelde niet veel of ik kreeg bijna een zaadlozing in mijn broek en zei haar dat ze het dan maar moest doen als ze echt wilde. Nou volgens mij wilde ze het ook echt, want binnen 10 minuten hadden de twee heren en mijn vrouw hun consumptie achterover geslagen en liepen ze gedrieën de deur uit.

Ik dronk snel mijn biertje leeg en even later zat ik in mijn auto richting huis, ik hoopte dat ik thuis zou zijn voordat mijn vrouw aan zou komen met haar twee neuk vriendjes. Gelukkig was ik eerder ter plekke, ik pakte snel een biertje nam plaats op een stoel en zette de televisie aan, zo leek het net alsof ik de hele avond gewoon thuis had gezeten.

Een paar minuten later hoorde ik de sleutel in de deur draaien en gestommel en gelach in de hal, dat waren mijn vrouw en haar twee opgepikte mannen. Lachend kwam mijn vrouw de kamer binnen gelopen met de twee heren achter haar aan.

De twee mannen stelden zich aan mij voor en mijn vrouw zei me dat ze de twee toevallig tegen was gekomen en dat ze met hun had afgesproken dat ze haar even lekker mochten neuken. Het klonk nogal vreemd, maar zo hadden we het samen afgesproken, ze zou een beetje dominant zijn en ik moest alles maar goed vinden.

Ik moest wat te drinken gaan pakken van haar en zo liep ik naar de keuken om twee biertjes en een wijntje te gaan pakken, in de keuken hoorde ik mijn vrouw regelmatig lachen.

Toen ik een paar tellen later met de drankjes de kamer weer in kwam lopen zag ik dat ze er bepaald geen gras over lieten groeien. Mijn vrouw zat op de bank tussen de twee mannen in en beide heren waren druk bezig met haar stevige inmiddels ontblote borsten te kneden en te likken. Mijn vrouw keek me even aan en bedankte me voor de drankjes en gebood me om de videocamera maar eens te gaan pakken want dan kon ik een mooi filmpje gaan maken.

Dat had ze uiteraard al besproken met de twee mannen, want dat was ook de voorwaarde om mijn vrouw te mogen neuken. Zo liep ik weer de kamer uit om de videocamera uit een andere kamer te gaan pakken, de accu was vol dus ik kon voorlopig voldoende filmen. Een paar minuten later, toen ik de kamer weer binnen kwam zag ik dat de heren al weer een stuk verder waren gegaan met mijn inmiddels bloedgeile vrouwtje. Ze zat nu alleen nog maar in haar korte rokje, het topje en haar slipje lagen op de grond en een van de mannen was druk bezig om haar kutje te likken, waar ze zichtbaar van genoot.

De andere man was nog steeds druk doende haar overheerlijke borsten te bespelen. Ook mijn vrouw liet zich nu helemaal gaan en ze probeerde om de nu ongetwijfeld harde lul van de man die naast haar zat uit zijn broek te krijgen. Na enige moeite gedaan te hebben lukte haar dat uiteraard ook en ik zag een behoorlijk stijve en dikke lul tevoorschijn komen die glom van het voorvocht.

Ze hield de hard paal stevig in haar hand en begon hem langzaam af te trekken, ondertussen probeerde ze zich zo te draaien dat ze die dikke paal in haar mond kon nemen, wat haar uiteindelijk ook lukte.

Ik was inmiddels al lang begonnen met het filmen van dit drietal en ik voelde mijn pik steeds verder groeien in mijn broek. Op het moment dat ik inzoomde op het gezicht van mijn vrouw kwam ze voor de eerste keer wild kreunend klaar op de tong van de andere man, die onverstoorbaar door was gegaan met het likken van haar soppende kutje. Wippend met haar kont op de bank golfde het orgasme door haar hele lichaam heen en ze pakte de man bij zijn hoofd en duwde hem nog harder tegen haar kutje aan.

Het orgasme ebde langzaam weg uit haar lichaam en ze ging weer even rechtop zitten, pakte haar glas wijn en sloeg het in een teug achterover, zette het neer en zei tegen de mannen dat ze verder in onze slaapkamer wilde gaan.

De mannen dronken snel hun biertje leeg en gedrieën liepen we achter mijn vrouw aan. Toen we de slaapkamer binnen kwamen zei mijn vrouw dat we ons eerst allemaal uit moesten kleden, voor mijn vrouw was dat niet zoveel werk meer, ze had immers alleen nog maar haar rokje aan. Ik moest op de stoel gaan zitten en kijken en filmen naar hetgeen er nu allemaal zou gaan gebeuren, zei ze tegen mij.

Ze dook met de twee naakte mannen op het bed en ik nam plaats op de stoel met de camera gericht op mijn geile vrouw en haar twee dekhengsten. Nu zag ik ook de lul van de andere man pas en dat was bepaald geen kleine jongen, mijn vrouwtje heeft ze wel uitgezocht dacht ik nog.

De ander man begon haar nu te beffen en mijn vrouw kreeg de grote lul van de tweede man voor haar mond, die ze gretig naar binnen slokte, ze zoog er aan alsof haar leven er van af hing.

Het tweede orgasme van die avond kondigde zich bij mijn vrouw aan en dit was een stuk heviger als haar eerste orgasme, ze kwam nu zo hard klaar dat er zelfs een straaltje kutsap uit haar spleetje spoot.

De beffende man genoot hier schijnbaar nogal van want hij duwde zijn mond gelijk op het spuitende straaltje om het lekker door te kunnen slikken. Ik had het behoorlijk moeilijk inmiddels, met een hand bediende ik de camera en met mijn andere hand zat ik langzaam te masturberen, langzaam om niet nu al direct mijn zaad te verschieten.

Mijn vrouwtje werd met de minuut geiler en opeens vroeg ze aan de mannen of ze vaker dan een keer zouden kunnen spuiten, waarop de mannen bevestigend ja antwoorden. Dat bracht haar op nieuwe geile gedachten en ze vroeg hen of ze hun sperma over haar heen wilden spuiten omdat ze dat zo geil leek en daarna zouden ze haar mogen neuken.

Waarschijnlijk dacht ze dat de mannen anders te snel klaar zouden komen tijdens het neuken en daarom wilde ze dat de twee eerst een keer van de hoogste druk af zouden geraken. De mannen hadden daar geen enkel probleem mee en gingen nu aan weerskanten van mijn vrouw op hun knieën zitten en begonnen stevig aan hun forse lullen te rukken. Ik was inmiddels opgestaan en stond nu iets dichterbij te filmen en nog steeds langzaam aan mijn eigen lul te trekken. Mijn vrouw hitste de mannen op door hun aan te moedigen en als het ware te smeken om hun warme zaad over haar borsten te spuiten.

Ik zoomde nog maar eens extra in op de twee lullen waar de handen van de mannen in hoog tempo overheen gleden en mijn vrouw hield van beide mannen hun zak vast en was hun ballen behoorlijk aan het kneden, alsof ze het zaad er uit wilde persen.

Het gekreun van de mannen werd heviger en de opmerkingen van mijn vrouw steeds geiler tot de twee het niet meer konden houden. Dikke klodders en stralen warm sperma van een van de mannen schoten uit de dikke lul heen over de borsten van mijn vrouw.

En waarschijnlijk door het zien van deze zaadlozing hield de ander het ook niet meer want direct daarop vlogen er nog meer stralen sperma over haar buik en borsten heen, ik kreeg het allemaal prachtig op film. Maar nu hield ik het toch ook echt niet meer en spontaan schoten bij mij ook de stralen sperma uit mijn lul, het belande allemaal op de vloer voor het bed maar het was een orgasme zoals ik in jaren al niet meer had meegemaakt.

Mijn vrouw was druk bezig om de twee ladingen zaad over haar borsten uit te smeren en met het zaad aan haar vingers begon ze haar kutje te bewerken, waardoor het al snel leek alsof er ook een lading zaad in haar kutje terecht was gekomen. De mannen vielen even uitgeteld naast haar neer op het bed, ze moesten even bijkomen van dit orgasme denk ik en het gaf mij de gelegenheid om even een doekje over het laminaat te halen om mijn zaad van de vloer af te vegen. Ik nam daarna weer plaats in mijn stoel en zag dat mijn vrouw gewoon door was blijven gaan om het zaad wat over haar borsten en buik was gespoten met haar vingers naar haar kutje te verplaatsen.

Het was een ontzettend geil zicht en ik pakte de camera weer op om ook dit vast te leggen. Na een paar minuten pakte ze met haar sperma besmeurde handen de lullen weer beet van de twee mannen die naast haar lagen en binnen luttele seconden had ze beide palen weer fier recht overeind gekregen. Ze vroeg de mannen of ze nu zin hadden om haar even lekker te neuken, want daar was ze nu wel aan toe zei ze.

De mannen vroegen wie van de twee ze als eerste wilde hebben, waarop ze nog even aandachtig naar beide harde lullen keek en toen kreeg ze een enorm geile blik in haar ogen. Ze keek even naar mij en zei toen dat ik nu echt alles goed op film moest gaan krijgen want dit zou waarschijnlijk maar een keer gaan gebeuren. Ik keek haar verbaasd aan en toen kwam ze met haar nieuwe geile plannetje, ze wilde dat de twee mannen haar gelijktijdig in haar kut gingen neuken.

Beide lullen in een keer in haar kutje, ik vroeg me af of ze dat wel zou kunnen hebben, maar het is wat zij wilde dus ik vond het goed en het leek me vooral ontzettend geil.

...

Kaal geschoren kutjes prive escort utrecht

Rick is overdonderd en staat perplex, met een half slappe lul. Hij had met zijn vrouw nooit gesproken over partnerruil of neuken met een ander. Zijn plaats werd onmiddellijk ingenomen door haar man Wiebe, die graag neukt in een kut vol zaad en door zijn neukpartij met Anna blijkbaar ontzettend is geil geworden. Hij stootte met kracht zijn lul in Anna’s natte kut en neukte haar in een moordend tempo. Hij riep daar bij woorden als, “wat heb je een lekker natte kut, wat ben je lekker nat en geil in voel het zaad van Rick oh Anna wat maak je me geil.

Ik ga je nog voller spuiten. Ook dat had Rick nog nooit meegemaakt. Hester was blijkbaar ongelooflijk geil geworden toen ze hem met Anna had zien neuken. En nu ze Anna met haar man tekeer zag gaan, was ze niet meer te houden.

Haar hart klopte heftig. Ze maakt zich los van hem los en ging naast Anna liggen en probeerde de op en neer gaande pik van Wiebe te pakken. Alles speelde zich af in een roes. Even later ligt Hester wijdbeens en Wiebe tussen haar dijen. Voor Rick goed en wel besef wat er gaande is duwt Wiebe zijn harde lul met kracht in haar kut.

Zij gilt en hijgt van puur genot. Rick staat verbijstert te kijken. Niet dat hij het erg vind dat ze door een ander geneukt wordt, maar de heftigheid waarmee Hester keer op keer klaar komt heeft hij nog niet eerder meegemaakt. En de pik van Wiebe is kleiner dan de zijne. Rick wist niet dat zij zoveel seksuele potentie, kracht en geilheid in haar heerlijke geile lichaam had. Wat is zij een geile slet een lekkere hoer, wat hebben we elkaar veel te kort gedaan. Rick word ook steeds geiler.

Zijn lul wordt weer harder. Hij wil neuken, hij wil zijn lul in een geil gat duwen, hij wil spuiten en klaar komen. Anna ziet hem staan met een verlangende blik die vraagt om seks. Ze bevinden zich achter een oud muurtje.

Anna gaat staan en leunt op die muur. Haar geweldige tieten met keiharde tepels hangen lekker vrij uit, ze beweegt zich wat om Rick nog geiler te maken. Ze staat met gespreide benen en het zaad en kutgeil lopen nog steeds langzaam naar buiten en vloeien langs haar heerlijke dijen. Ze spreidt haar benen verder. Haar kleine schaamlippen hangen wellustig naar buiten en glinsteren van het geil.

Ik wil die zalige pik van je weer diep in mij voelen, neuk mijn baarmoeder. Neuk je geile slet. Ik wil nog meer zaad van je in mijn geile kut. Ik wil je hoer zijn.

Langzaam schuift Rick in en uit die zalige gleuf. Bij iedere stoot duwt Anna haar heupen naar achteren. Hij neukt haar diep en heftig. Bij iedere stoot zucht Anna, “Ja wat heerlijk je raakt mijn baarmoeder wat heb je een lekker lange lul, neuk me diep neuk me diep, geile dekhengst van me.

Hester lijkt in een permanente staat van klaar komen te verkeren. Ze heeft haar been opgetrokken. Ze grijpt haar knieholten en trekt haar dijen zover mogelijk uit elkaar om Wiebe zo diep mogelijk te voelen. Rick weet niet of ze hetzelfde voelt als hij haar neukt want zijn stijve lul is een slag groter dan die van Wiebe. Maar dat Hester geil is en geniet is wel duidelijk.

Rick wist niet dat het zo’n geweldige slet was. Als hij haar zo ziet neuken dan komen de gedachten aan een parenclub bij hem op. Maar voorlopig liggen Hester en Rick en Anna en Wiebe nog heerlijk het strand te genieten.

Rick voelt de kut van Anna weer samentrekken. Ze knijpt haar dijen tegen elkaar het kost Rick moeite om zo vanachteren diep in haar samengeknepen kut door te dringen. Geile Anna staat op het punt van klaar komen, op het punt van exploderen. En met een geweldige ontlading komt slet Anna klaar.

Haar hele onderlichaam verkrampt ze duwt haar billen naar achteren. Rick stoot met kracht diep in haar verlangende kut en begint te spuiten schot na schot perst hij in haar geile onderlichaam. Er wordt niets gezegd. Rick en Anna komen klaar onder intens kreunen en hijgen. Ik heb het gevoel dat ik barst van geilheid en genot.

Bij iedere stoot komt er nog wat zaad. Maar geleidelijk komen ze weer tot zich zelf. Anna ontspant zich, Rick buigt zich over haar heen, slaat zijn armen om haar heen en kneed zacht haar tieten met die geweldige harde tepels. Ook Wiebe en Hester zijn uitgeraasd.

Hij ligt op zijn knieën tussen haar gespreide benen met een half slappe lul waar nog zaad en kutgeil vanaf druipt. Hester ligt wijdbeens met haar kut open waar langzaam zaad en kut geil uitvloeit.

Maar Wiebe blijft wild op en neer rammen in de strakke kut van Hester. Hester hijgt en kreunt. Het ene orgasme na het andere raast door haar lichaam. Dit heeft ze nog niet eerder meegemaakt. Geneukt worden door een andere man. Het lijkt of ze bij iedere stoot van Wiebe klaar komt. Ze trekt haar benen zover mogelijk uit elkaar om hem zo diep mogelijk te voelen. Wippend met haar kont op de bank golfde het orgasme door haar hele lichaam heen en ze pakte de man bij zijn hoofd en duwde hem nog harder tegen haar kutje aan.

Het orgasme ebde langzaam weg uit haar lichaam en ze ging weer even rechtop zitten, pakte haar glas wijn en sloeg het in een teug achterover, zette het neer en zei tegen de mannen dat ze verder in onze slaapkamer wilde gaan. De mannen dronken snel hun biertje leeg en gedrieën liepen we achter mijn vrouw aan. Toen we de slaapkamer binnen kwamen zei mijn vrouw dat we ons eerst allemaal uit moesten kleden, voor mijn vrouw was dat niet zoveel werk meer, ze had immers alleen nog maar haar rokje aan.

Ik moest op de stoel gaan zitten en kijken en filmen naar hetgeen er nu allemaal zou gaan gebeuren, zei ze tegen mij. Ze dook met de twee naakte mannen op het bed en ik nam plaats op de stoel met de camera gericht op mijn geile vrouw en haar twee dekhengsten. Nu zag ik ook de lul van de andere man pas en dat was bepaald geen kleine jongen, mijn vrouwtje heeft ze wel uitgezocht dacht ik nog. De ander man begon haar nu te beffen en mijn vrouw kreeg de grote lul van de tweede man voor haar mond, die ze gretig naar binnen slokte, ze zoog er aan alsof haar leven er van af hing.

Het tweede orgasme van die avond kondigde zich bij mijn vrouw aan en dit was een stuk heviger als haar eerste orgasme, ze kwam nu zo hard klaar dat er zelfs een straaltje kutsap uit haar spleetje spoot.

De beffende man genoot hier schijnbaar nogal van want hij duwde zijn mond gelijk op het spuitende straaltje om het lekker door te kunnen slikken. Ik had het behoorlijk moeilijk inmiddels, met een hand bediende ik de camera en met mijn andere hand zat ik langzaam te masturberen, langzaam om niet nu al direct mijn zaad te verschieten. Mijn vrouwtje werd met de minuut geiler en opeens vroeg ze aan de mannen of ze vaker dan een keer zouden kunnen spuiten, waarop de mannen bevestigend ja antwoorden.

Dat bracht haar op nieuwe geile gedachten en ze vroeg hen of ze hun sperma over haar heen wilden spuiten omdat ze dat zo geil leek en daarna zouden ze haar mogen neuken. Waarschijnlijk dacht ze dat de mannen anders te snel klaar zouden komen tijdens het neuken en daarom wilde ze dat de twee eerst een keer van de hoogste druk af zouden geraken. De mannen hadden daar geen enkel probleem mee en gingen nu aan weerskanten van mijn vrouw op hun knieën zitten en begonnen stevig aan hun forse lullen te rukken.

Ik was inmiddels opgestaan en stond nu iets dichterbij te filmen en nog steeds langzaam aan mijn eigen lul te trekken. Mijn vrouw hitste de mannen op door hun aan te moedigen en als het ware te smeken om hun warme zaad over haar borsten te spuiten.

Ik zoomde nog maar eens extra in op de twee lullen waar de handen van de mannen in hoog tempo overheen gleden en mijn vrouw hield van beide mannen hun zak vast en was hun ballen behoorlijk aan het kneden, alsof ze het zaad er uit wilde persen. Het gekreun van de mannen werd heviger en de opmerkingen van mijn vrouw steeds geiler tot de twee het niet meer konden houden.

Dikke klodders en stralen warm sperma van een van de mannen schoten uit de dikke lul heen over de borsten van mijn vrouw. En waarschijnlijk door het zien van deze zaadlozing hield de ander het ook niet meer want direct daarop vlogen er nog meer stralen sperma over haar buik en borsten heen, ik kreeg het allemaal prachtig op film.

Maar nu hield ik het toch ook echt niet meer en spontaan schoten bij mij ook de stralen sperma uit mijn lul, het belande allemaal op de vloer voor het bed maar het was een orgasme zoals ik in jaren al niet meer had meegemaakt. Mijn vrouw was druk bezig om de twee ladingen zaad over haar borsten uit te smeren en met het zaad aan haar vingers begon ze haar kutje te bewerken, waardoor het al snel leek alsof er ook een lading zaad in haar kutje terecht was gekomen.

De mannen vielen even uitgeteld naast haar neer op het bed, ze moesten even bijkomen van dit orgasme denk ik en het gaf mij de gelegenheid om even een doekje over het laminaat te halen om mijn zaad van de vloer af te vegen. Ik nam daarna weer plaats in mijn stoel en zag dat mijn vrouw gewoon door was blijven gaan om het zaad wat over haar borsten en buik was gespoten met haar vingers naar haar kutje te verplaatsen.

Het was een ontzettend geil zicht en ik pakte de camera weer op om ook dit vast te leggen. Na een paar minuten pakte ze met haar sperma besmeurde handen de lullen weer beet van de twee mannen die naast haar lagen en binnen luttele seconden had ze beide palen weer fier recht overeind gekregen. Ze vroeg de mannen of ze nu zin hadden om haar even lekker te neuken, want daar was ze nu wel aan toe zei ze. De mannen vroegen wie van de twee ze als eerste wilde hebben, waarop ze nog even aandachtig naar beide harde lullen keek en toen kreeg ze een enorm geile blik in haar ogen.

Ze keek even naar mij en zei toen dat ik nu echt alles goed op film moest gaan krijgen want dit zou waarschijnlijk maar een keer gaan gebeuren. Ik keek haar verbaasd aan en toen kwam ze met haar nieuwe geile plannetje, ze wilde dat de twee mannen haar gelijktijdig in haar kut gingen neuken. Beide lullen in een keer in haar kutje, ik vroeg me af of ze dat wel zou kunnen hebben, maar het is wat zij wilde dus ik vond het goed en het leek me vooral ontzettend geil.

Ook de twee mannen hadden er wel oren naar en zo ging mijn vrouw wijdbeens boven een van de twee staan en zakte ze langzaam met haar glimmende kutje over de eerste paal heen, tot die tot aan de wortel in haar kutje was verdwenen. Nu liet ze zich achterover op de man vallen, die onmiddellijk haar borsten beet pakte. De tweede man ging nu op zijn knieën tussen de benen van de man en mijn vrouw inzitten en bracht zijn glimmende eikel langzaam in positie.

Ik was naast het bed gaan staan en zoomde nog verder in en door de lens heen zag hoe hij langzaam zijn eikel boven de lul van zijn vriend in de zeiknatte spleet van mijn vrouwtje begon te drukken. Centimeter voor centimeter duwde hij zijn dikke lul boven de andere lul in die geile kut van mijn vrouw, ze kreunde hevig en smeekte hem om door te gaan. Het duurde niet lang of ook de tweede lul zat nu in haar kut en het was een ongekend geil iets om mee te mogen maken. Nu begonnen de heren haar langzaam te neuken en bij elke beweging kreunde mijn vrouw harder en harder.

Ook de mannen werden steeds geiler en het neuktempo werd steeds meer opgevoerd waardoor het niet lang duurde of mijn vrouw kwam ongekend hevig klaar. De sappen spoten uit haar kut over de harde lullen die haar zo lekker opvulden. Ze gilde het uit toen ze klaar kwam en begon nu zelfs te vragen aan de mannen zat ze haar kut vol moesten spuiten.

Dit zette de mannen aan tot een nog heviger stoten in haar druipnatte spleet en ik wist dat het niet lang meer zou duren voordat ze een dubbele lading zaad naar binnen zou gaan krijgen. Het was eigenlijk onbeschrijfelijk hoe mijn vrouwtje daar werd afgeneukt zo vlak voor mijn ogen, maar het was o zo geil om mee te mogen maken. De mannen begonnen nu duidelijk harder te kreunen en ook mijn vrouwtje kreunde als een wilde en toen gebeurde het meest geile wat ik ooit heb mee mogen maken.

Alle drie kwamen ze gelijktijdig klaar en ik zag hoe de twee mannen hun zakken ledigden in de over natte spleet van mijn vrouwtje. Ze werd hier echt volgepompt met zaad en niet zo’n klein beetje ook, het zaad werd door de twee pompende lullen langs haar schaamlippen weer naar buiten geperst en het bed was doorweekt van het zaad en de sappen van mijn vrouw. De mannen leken van geen ophouden te weten want ik denk dat ze bijna een minuut lang hun sperma in haar kut bleven lozen en dat er geen druppel sperma meer in hun zakken overgebleven kon zijn.

Na het hevige orgasme van dit drietal bleven ze nog zeker drie minuten in deze positie stil op elkaar liggen, wat mij de gelegenheid gaf om het een en ander nog duidelijker op film vast te leggen. Ik zoomde vooral in op haar kut die er uit zag alsof er een bus scheerschuim op leeg was gespoten, zo wit was haar kut geworden door het vele zaad dat er was ingespoten en weer uit was gekomen.

Daarna rolden de mannen van haar af en zoomde ik nog even in op hun met sperma besmeurde lullen om het geheel compleet te maken. Ik dacht dat dit het was voor deze avond maar daar had ik me toch even behoorlijk in vergist. Mijn vrouw vroeg aan een van de mannen of hij voor hem en zijn vriend een biertje wilde gaan pakken en dat de andere man nu even de camera over moest nemen.

Ik keek haar verbaasd aan, maar ze liet me al snel weten wat de bedoeling was. Ze vroeg me of ik haar nu ook nog even vol wilde spuiten, omdat ik dat toch altijd zo’n geil idee had gevonden.

Natuurlijk wilde ik dat, het was mijn droom die nu immers uit ging komen. Dat mocht ik dus ook van haar maar eerst moest ik haar kutje goed schoon likken totdat er geen zaad meer zichtbaar was en dan mocht ik haar ook neuken, de man met de camera moest het filmen. Ik schrok even, maar was toch wel zo erg geil geworden dat ik alles wel zou doen om haar nu ook nog eens mijn lading te geven, dus dook ik gelijk met mijn hoofd tussen haar benen.

Ik begon het zaad van mijn twee voorgangers van en uit haar kut te likken en het maakte me nog geiler dan ik al was. Mijn vrouwtje werd hier ook weer bloedgeil van en tijdens het schoon likken van heer spermakutje kwam ze zelfs nog een keer spuitend klaar ook, ik had moeite om al het vocht weg te krijgen.

Regelmatig haalde ik even mijn hand langs mijn mond en dan zag ik het zaad van twee andere kerels weer op mijn handen zitten. Na een paar minuten zei mijn vrouw dat ik haar nu moest neuken en toen ik mijn keiharde lul in haar spermakut plantte genoot ik als nooit tevoren. Het duurde niet lang of ik spoot mijn hele lading als derde man die avond diep in haar kut en het was al lang geleden dat ik twee keer op een avond kon presteren.

Ik was uitgeput en mijn vrouw kon geen pap meer zeggen, maar het was een geweldige ervaring. De man met de camera had ook alles wat ik had gedaan vastgelegd op de camera en ik was benieuwd hoe dat er later uit zou zien als we het nog eens terug zouden kijken. Na nog even wat gedronken te hebben zijn de twee mannen weer weg gegaan en we hebben ze jammer genoeg nooit meer gezien. Maar we hebben echt genoten. De monteur neemt wraak.

Dominante vrouwen zeggen wat jij met ze moet doen!
spermakut lekker lang neuken

Ik friemelde èèn van haar kleine tieten uit haar werkpak en begon haar tepel te plagen, ze zoog nog intenser aan mijn stijve leuter. Ik voelde hem steeds meer opzwellen ik wist dat ik weldra in haar mondje ging klaarkomen. Ze gromde instemmend toen ze mijn ballen voelde wegtrekken en ik met een kreet haar hongerige mondje opvulde met mn geil romig zaad, ze bleef maar doorpijpen, mijn pik bleef samentrekken ook al kwam er geen zaad meer uit, mijn pik gleed halfslap uit haar mondje, ik drukte mij lippen op de hare en tongde haar diep haar ganse mond hing vol klodders sperma wat heerlijk vermengd met haar speeksel mijn pik stond weer gans stijf na een stevige tongzoen duwde ik haar neer op de wc bril trok haar natte string uit en rook er geil aan, ik kreunde van haar geile geur mmm likte haar ietsje opgezwollen klitje wat was dat gevoelige dat roze klitje op een kaalgeschoren poesje, het smaakte wat zoutig haar kutsap begon eruit te druppelen.

Stak er teder twee vingers in, ze hijgde bloedgeil, ohh ja schat vinger me gaatje, ohhh je tong mmm zalig over mn klit mmmmm ik plaagde haar klitje teder ze kreunde luid oh schatje jaaaa mmmm lekkeeeerr mmmm ramde mn vinger nu in hoog tempo in en uit haar klets natte kutje, mn tong likte het geil dat eruit drupte weg wat smaakte ze toch zwoel mijn pik stond op springen ik genoot van het zwarte kutje, ze had supermooie kut die zwarte huid, dat roze klitje stond rechtop haar bleke roze schaamlippen mmm plots schokte ze hevig en werd ik wakkergeschud door haar gesquird haar kutsap spoot recht mn mond in over mijn werkkleren, het geil bleef eruit spuiten mijn kleren doorweekt mmm ze gilde het eruit kreunde luidruchtig Karl schat lekker mmmmmmmmmmmm Toen stoote het ineens ik zette me recht trok mijn natte broek uit en stak mn enorm stijve pik in haar druipende neukdoos.

Amai zo nauw dat het erin was mijn pik spande lekker in haar kutje duwde hem met èèn stoot tot tegen haar baarmoeder en ik fluisterde Esmee dat wil ik al maanden je kutje neuken en volspuiten liefje, zei ik kreunend in haar oor. Ze gebruikte haar kutspieren ik kreunde nog harder lekker he Karl als mijn kut je afmelkt, begon nu lekker diep in en uit te glijden tussen haar zwarte benen, god wat was die meid zalig, zo heet neuken met zwarte vrouw was zo lekker!

Wat kon ze met haar kutje me zalig afmelken! We bewogen harder en harder, haar kutsap drupte on de wc bril mn balzak kletsnat wrijvend tegen haar hete vagina. Ik ga komen Karl riep ze en ze stak vinger in me kontgaatje pardoes ejaculeerde ik in haar, ze melkte nu stevig op door we schokten beide hevig van ons orgasme, ze trok me dicht op haar mijn pik ergans in dan tongden we vurig al klaarkomend. Zalige pik heb je mijn schatje zei ze hijgend, had nog nooit gesquirt, dank je schat mijn pik zat nog half hard in haar kut had nog geen zin hem eruit te trekken, wou nog neuken.

Zij was pas af, ze bewerkte mijn pik nog altijd met haar kuitspieren, werd in no time weer keihard, spuit me nog is vol schat is al zolang geleden een pik in mn poes schat. Mmm Je bent weer hard, ik fluisterde in haar oren wil je neuken in doggy langs achter wat denk je Esmee, ik trok mn penis terug en trok haar mee de douche in, zette het warm water op likte stevig aan haar zwart spermakutje mmmm zo lekker die kut van Esmee, buk je liefje dan steek ik hem weer diep in je natte doos Esmee, je bent zo lekker wil je alle dagen neuken zoetje ze draaide haar hoofd en tongde haar stevig terwijl mn pik binnengleed in haar warme zaadkutje mmm Ik kreunde toen mn pik haar opvulde zo plakkerig leek alsof ze nog strakker om mijn penis zat, hij was steenhard en dik, wat die meid met me deed was hemels had nog nooit zo intens sex gehad, die orgasmes super erotisch was geheel van de kaart, ze kon je doen ejaculeren wanneer zij dat wou.

Ik ging mn zwarte vriendin nooit meer laten gaan, hopelijk kwam mijn vrouw er niet achter, we hadden erg open huwelijk zijn was bi en we mochten in overleg wel is met anderen wat doen maar was in maanden geobsedeerd van Esmee geworden, nu mn pik in haar stak en en we mekaar stevig aan het neuken waren wist ik dat ik ook op Esmee verliefd was geworden. Wat een kutje had die meid zo zalig mmmmm wou Esmee ook thuis in ons echtelijk bed is beurt geven en volspuiten … Plots kreunde ze luid en begon ze voor me te schokken, voelde kutsapmlangs mijn balzak vloeien, even later trok mijn balzak samen en spoot ik haar weer goed vol, zo zalig dat gemelk van haar kutje mmmm we waren beide pomp af had 25 minuten in haar kut zitten pompen en dan volgeschoten … He Esmee vroeg ik pak jij de pil, moet dat repliceerde ze me als je me ooit zwanger maakt wil ik dat kind wel van jou schatje …Mij pik stak nu nog halfstijf in haar kut wat deed die meid met me we bleven zo stasn tongen ik masseerde haar mooie b cup, waren toch geile zwarte tieten mmmm haar hand betaste mn balzak bedankt om je lekkere zaad Karl als je wil gepijpt worden zeg je het maar om het even wanneer kom ik je afzuigen.

Mijn pik werd weer harder in haar na die woorden ze bewoog wat heen en weer, je neukstaaf man zo zalig Mmmm. Zal mezelf even voorstellen, Johan, sportief en al een aantal jaar gelukkig getrouwd.

Ik wachtte exact vijf minuten in de auto en toen liep ik ook richting de bar, de gekste gedachten schoten door mijn hoofd heen, ik zag ze in mijn hoofd al uitgebreid geneukt worden op de bar door een of andere geile vent. Toen ik de bar binnen kwam was het er gezellig druk en ik moet zeggen dat het publiek me behoorlijk mee viel, ik had meer mensen rond de vijftig verwacht maar er liepen mensen van eind dertig tot tegen de vijftig. Ook de verhouding mannen en vrouwen viel me reuze mee, de vrouwen waren wel in de minderheid maar ik schatte toch dat zo’n 40 procent van de klanten uit vrouwen bestond.

Al snel zag ik mijn vrouw aan een tafeltje staan, ze stond te praten met een man en leunde met haar ellebogen op de tafel, zo zag ik haar mooie ronde kontje langzaam draaien in heer korte strakke rokje. Ik bestelde een biertje en ging een tafeltje achter haar staan, zo hield ik goed zicht op mijn vrouw en ik was benieuwd hoe dit vanavond allemaal zou gaan aflopen.

Na een kwartiertje ging de man opeens naast haar staan en sloeg zijn arm om mijn vrouw heen, het volgende moment kuste hij haar uitgebreid en mijn vrouw beantwoordde zijn kus vol passie. Hij had zijn hand inmiddels continu op haar billen en ik zag dat hij soms zachtjes in haar ronde billen kneep, ik werd er nu al geil van.

Mijn vrouw kreeg er steeds meer lol in want op bepaalde momenten hoorde ik haar duidelijk lachen, ze kwam boven de muziek uit met haar gelach. Er waren nog een paar mannen bij het tafeltje komen staan en die hadden ook de grootste lol met mijn vrouw en de voor mij nog steeds onbekende man. Ik keek even op mijn horloge en hoopte nu toch echt dat mijn vrouw snel de bar zou gaan verlaten met de man, want de sexuele spanning begon bij mij steeds verder op te lopen. Op een bepaald moment keek ze even mijn richting op en met een knipoog wenkte ze mij als het ware even naar de bar toe, ik dacht dat ze mij zou gaan laten weten dat ze er nu echt klaar voor was.

Ik liep naar de bar en bestelde nog een biertje en toen stond ze opeens naast me om ook een paar drankjes te bestellen. Ze bestelde 2 biertjes en een glas wijn, ik keek haar even verbaasd aan en toen fluisterde ze in mijn oor dat de man wel met haar mee wilde gaan maar dat hij samen met zijn vriend op stap was en dat ze eigenlijk zin hadden in een trio. Ik was al behoorlijk opgewonden maar dit zou natuurlijk helemaal te gek zijn, ik vroeg haar snel wat zij wilde. Ze lachte en zei me dat het haar nu niet veel meer uitmaakte of ze nu met een of twee mannen het bed in zou gaan duiken.

Het scheelde niet veel of ik kreeg bijna een zaadlozing in mijn broek en zei haar dat ze het dan maar moest doen als ze echt wilde. Nou volgens mij wilde ze het ook echt, want binnen 10 minuten hadden de twee heren en mijn vrouw hun consumptie achterover geslagen en liepen ze gedrieën de deur uit. Ik dronk snel mijn biertje leeg en even later zat ik in mijn auto richting huis, ik hoopte dat ik thuis zou zijn voordat mijn vrouw aan zou komen met haar twee neuk vriendjes.

Gelukkig was ik eerder ter plekke, ik pakte snel een biertje nam plaats op een stoel en zette de televisie aan, zo leek het net alsof ik de hele avond gewoon thuis had gezeten. Een paar minuten later hoorde ik de sleutel in de deur draaien en gestommel en gelach in de hal, dat waren mijn vrouw en haar twee opgepikte mannen. Lachend kwam mijn vrouw de kamer binnen gelopen met de twee heren achter haar aan.

De twee mannen stelden zich aan mij voor en mijn vrouw zei me dat ze de twee toevallig tegen was gekomen en dat ze met hun had afgesproken dat ze haar even lekker mochten neuken. Het klonk nogal vreemd, maar zo hadden we het samen afgesproken, ze zou een beetje dominant zijn en ik moest alles maar goed vinden. Ik moest wat te drinken gaan pakken van haar en zo liep ik naar de keuken om twee biertjes en een wijntje te gaan pakken, in de keuken hoorde ik mijn vrouw regelmatig lachen.

Toen ik een paar tellen later met de drankjes de kamer weer in kwam lopen zag ik dat ze er bepaald geen gras over lieten groeien. Mijn vrouw zat op de bank tussen de twee mannen in en beide heren waren druk bezig met haar stevige inmiddels ontblote borsten te kneden en te likken.

Mijn vrouw keek me even aan en bedankte me voor de drankjes en gebood me om de videocamera maar eens te gaan pakken want dan kon ik een mooi filmpje gaan maken. Dat had ze uiteraard al besproken met de twee mannen, want dat was ook de voorwaarde om mijn vrouw te mogen neuken. Zo liep ik weer de kamer uit om de videocamera uit een andere kamer te gaan pakken, de accu was vol dus ik kon voorlopig voldoende filmen. Een paar minuten later, toen ik de kamer weer binnen kwam zag ik dat de heren al weer een stuk verder waren gegaan met mijn inmiddels bloedgeile vrouwtje.

Ze zat nu alleen nog maar in haar korte rokje, het topje en haar slipje lagen op de grond en een van de mannen was druk bezig om haar kutje te likken, waar ze zichtbaar van genoot. De andere man was nog steeds druk doende haar overheerlijke borsten te bespelen. Ook mijn vrouw liet zich nu helemaal gaan en ze probeerde om de nu ongetwijfeld harde lul van de man die naast haar zat uit zijn broek te krijgen. Na enige moeite gedaan te hebben lukte haar dat uiteraard ook en ik zag een behoorlijk stijve en dikke lul tevoorschijn komen die glom van het voorvocht.

Ze hield de hard paal stevig in haar hand en begon hem langzaam af te trekken, ondertussen probeerde ze zich zo te draaien dat ze die dikke paal in haar mond kon nemen, wat haar uiteindelijk ook lukte. Ik was inmiddels al lang begonnen met het filmen van dit drietal en ik voelde mijn pik steeds verder groeien in mijn broek.

Op het moment dat ik inzoomde op het gezicht van mijn vrouw kwam ze voor de eerste keer wild kreunend klaar op de tong van de andere man, die onverstoorbaar door was gegaan met het likken van haar soppende kutje. Wippend met haar kont op de bank golfde het orgasme door haar hele lichaam heen en ze pakte de man bij zijn hoofd en duwde hem nog harder tegen haar kutje aan.

Het orgasme ebde langzaam weg uit haar lichaam en ze ging weer even rechtop zitten, pakte haar glas wijn en sloeg het in een teug achterover, zette het neer en zei tegen de mannen dat ze verder in onze slaapkamer wilde gaan.

De mannen dronken snel hun biertje leeg en gedrieën liepen we achter mijn vrouw aan. Toen we de slaapkamer binnen kwamen zei mijn vrouw dat we ons eerst allemaal uit moesten kleden, voor mijn vrouw was dat niet zoveel werk meer, ze had immers alleen nog maar haar rokje aan. Ik moest op de stoel gaan zitten en kijken en filmen naar hetgeen er nu allemaal zou gaan gebeuren, zei ze tegen mij.

Ze dook met de twee naakte mannen op het bed en ik nam plaats op de stoel met de camera gericht op mijn geile vrouw en haar twee dekhengsten. Nu zag ik ook de lul van de andere man pas en dat was bepaald geen kleine jongen, mijn vrouwtje heeft ze wel uitgezocht dacht ik nog.

De ander man begon haar nu te beffen en mijn vrouw kreeg de grote lul van de tweede man voor haar mond, die ze gretig naar binnen slokte, ze zoog er aan alsof haar leven er van af hing.

Het tweede orgasme van die avond kondigde zich bij mijn vrouw aan en dit was een stuk heviger als haar eerste orgasme, ze kwam nu zo hard klaar dat er zelfs een straaltje kutsap uit haar spleetje spoot. De beffende man genoot hier schijnbaar nogal van want hij duwde zijn mond gelijk op het spuitende straaltje om het lekker door te kunnen slikken.

Ik had het behoorlijk moeilijk inmiddels, met een hand bediende ik de camera en met mijn andere hand zat ik langzaam te masturberen, langzaam om niet nu al direct mijn zaad te verschieten. Mijn vrouwtje werd met de minuut geiler en opeens vroeg ze aan de mannen of ze vaker dan een keer zouden kunnen spuiten, waarop de mannen bevestigend ja antwoorden.

Dat bracht haar op nieuwe geile gedachten en ze vroeg hen of ze hun sperma over haar heen wilden spuiten omdat ze dat zo geil leek en daarna zouden ze haar mogen neuken. Waarschijnlijk dacht ze dat de mannen anders te snel klaar zouden komen tijdens het neuken en daarom wilde ze dat de twee eerst een keer van de hoogste druk af zouden geraken. De mannen hadden daar geen enkel probleem mee en gingen nu aan weerskanten van mijn vrouw op hun knieën zitten en begonnen stevig aan hun forse lullen te rukken.

Ik was inmiddels opgestaan en stond nu iets dichterbij te filmen en nog steeds langzaam aan mijn eigen lul te trekken. Mijn vrouw hitste de mannen op door hun aan te moedigen en als het ware te smeken om hun warme zaad over haar borsten te spuiten. Ik zoomde nog maar eens extra in op de twee lullen waar de handen van de mannen in hoog tempo overheen gleden en mijn vrouw hield van beide mannen hun zak vast en was hun ballen behoorlijk aan het kneden, alsof ze het zaad er uit wilde persen.

Het gekreun van de mannen werd heviger en de opmerkingen van mijn vrouw steeds geiler tot de twee het niet meer konden houden. Dikke klodders en stralen warm sperma van een van de mannen schoten uit de dikke lul heen over de borsten van mijn vrouw. En waarschijnlijk door het zien van deze zaadlozing hield de ander het ook niet meer want direct daarop vlogen er nog meer stralen sperma over haar buik en borsten heen, ik kreeg het allemaal prachtig op film. Maar nu hield ik het toch ook echt niet meer en spontaan schoten bij mij ook de stralen sperma uit mijn lul, het belande allemaal op de vloer voor het bed maar het was een orgasme zoals ik in jaren al niet meer had meegemaakt.

Mijn vrouw was druk bezig om de twee ladingen zaad over haar borsten uit te smeren en met het zaad aan haar vingers begon ze haar kutje te bewerken, waardoor het al snel leek alsof er ook een lading zaad in haar kutje terecht was gekomen.

De mannen vielen even uitgeteld naast haar neer op het bed, ze moesten even bijkomen van dit orgasme denk ik en het gaf mij de gelegenheid om even een doekje over het laminaat te halen om mijn zaad van de vloer af te vegen. Ik nam daarna weer plaats in mijn stoel en zag dat mijn vrouw gewoon door was blijven gaan om het zaad wat over haar borsten en buik was gespoten met haar vingers naar haar kutje te verplaatsen.

Het was een ontzettend geil zicht en ik pakte de camera weer op om ook dit vast te leggen. Na een paar minuten pakte ze met haar sperma besmeurde handen de lullen weer beet van de twee mannen die naast haar lagen en binnen luttele seconden had ze beide palen weer fier recht overeind gekregen.

Ze vroeg de mannen of ze nu zin hadden om haar even lekker te neuken, want daar was ze nu wel aan toe zei ze. De mannen vroegen wie van de twee ze als eerste wilde hebben, waarop ze nog even aandachtig naar beide harde lullen keek en toen kreeg ze een enorm geile blik in haar ogen.

Ze keek even naar mij en zei toen dat ik nu echt alles goed op film moest gaan krijgen want dit zou waarschijnlijk maar een keer gaan gebeuren. Ik keek haar verbaasd aan en toen kwam ze met haar nieuwe geile plannetje, ze wilde dat de twee mannen haar gelijktijdig in haar kut gingen neuken. Beide lullen in een keer in haar kutje, ik vroeg me af of ze dat wel zou kunnen hebben, maar het is wat zij wilde dus ik vond het goed en het leek me vooral ontzettend geil.

...
Hete meiden sex geile piskut

  • Familie sex gangbang september
  • Gangbang advertentie lekkereseks
  • Toen ik thuiskwam zat mijn ventje in zijn boxer op de bank. Nog een kusje op de lippen en ik tevreden uit en zeg tot morgen!
  • Heftig neuken schoonzoon neuken
  • Neuk party sexdate zoeken

Onbetaalde sex escort goedkoop


Maar nu valt hij van de ene verbazing in de ander. Want zijn eigen Hester, die inmiddels dus ook bloed geil is, gaat op haar rug naast Anna liggen en spreid haar benen zo ver mogelijk.

Anna maant Wiebe dat hij moet stoppen en de buurvrouw een beurt moet geven. Wiebe is nog niet klaargekomen, en laat zich graag door Anna commanderen om Hester te neuken. Behoedzaam laat hij zijn harde pik uit haar kut schieten en met een klap slaat zijn natte paal tegen zijn buik. Dan gaat hij op zijn knieën tussen de gespreide benen van Hester zitten. Hij treuzelt even met haar te nemen. Niet lang, want zijn pik wordt pardoes vastgegrepen door Hester.

Ze slaat haar benen om hem heen en trekt hem naar voren. En met één stoot zit de pik van Wiebe diep in haar strakke verlangende kut. Wat Rick met stijgende verbazing en toenemende geilheid doet. Wiebe doet, met geil genoegen, wat er van hem verwacht wordt. In een regelmatig ritme stoot hij in de kut van Hester op en neer. Een lekker strak kutje, niet zo uitgeleefd als de kut van zijn eigen sletje.

Rick is overdonderd en staat perplex, met een half slappe lul. Hij had met zijn vrouw nooit gesproken over partnerruil of neuken met een ander. Zijn plaats werd onmiddellijk ingenomen door haar man Wiebe, die graag neukt in een kut vol zaad en door zijn neukpartij met Anna blijkbaar ontzettend is geil geworden. Hij stootte met kracht zijn lul in Anna’s natte kut en neukte haar in een moordend tempo.

Hij riep daar bij woorden als, “wat heb je een lekker natte kut, wat ben je lekker nat en geil in voel het zaad van Rick oh Anna wat maak je me geil. Ik ga je nog voller spuiten. Ook dat had Rick nog nooit meegemaakt. Hester was blijkbaar ongelooflijk geil geworden toen ze hem met Anna had zien neuken. En nu ze Anna met haar man tekeer zag gaan, was ze niet meer te houden. Haar hart klopte heftig. Ze maakt zich los van hem los en ging naast Anna liggen en probeerde de op en neer gaande pik van Wiebe te pakken.

Alles speelde zich af in een roes. Even later ligt Hester wijdbeens en Wiebe tussen haar dijen. Voor Rick goed en wel besef wat er gaande is duwt Wiebe zijn harde lul met kracht in haar kut. Zij gilt en hijgt van puur genot. Rick staat verbijstert te kijken. Niet dat hij het erg vind dat ze door een ander geneukt wordt, maar de heftigheid waarmee Hester keer op keer klaar komt heeft hij nog niet eerder meegemaakt. En de pik van Wiebe is kleiner dan de zijne.

Rick wist niet dat zij zoveel seksuele potentie, kracht en geilheid in haar heerlijke geile lichaam had. Wat is zij een geile slet een lekkere hoer, wat hebben we elkaar veel te kort gedaan. Rick word ook steeds geiler. Zijn lul wordt weer harder. Hij wil neuken, hij wil zijn lul in een geil gat duwen, hij wil spuiten en klaar komen. Anna ziet hem staan met een verlangende blik die vraagt om seks. Ze bevinden zich achter een oud muurtje.

Anna gaat staan en leunt op die muur. Haar geweldige tieten met keiharde tepels hangen lekker vrij uit, ze beweegt zich wat om Rick nog geiler te maken. Ze staat met gespreide benen en het zaad en kutgeil lopen nog steeds langzaam naar buiten en vloeien langs haar heerlijke dijen. Ze spreidt haar benen verder. Haar kleine schaamlippen hangen wellustig naar buiten en glinsteren van het geil.

Ik wil die zalige pik van je weer diep in mij voelen, neuk mijn baarmoeder. Stak er teder twee vingers in, ze hijgde bloedgeil, ohh ja schat vinger me gaatje, ohhh je tong mmm zalig over mn klit mmmmm ik plaagde haar klitje teder ze kreunde luid oh schatje jaaaa mmmm lekkeeeerr mmmm ramde mn vinger nu in hoog tempo in en uit haar klets natte kutje, mn tong likte het geil dat eruit drupte weg wat smaakte ze toch zwoel mijn pik stond op springen ik genoot van het zwarte kutje, ze had supermooie kut die zwarte huid, dat roze klitje stond rechtop haar bleke roze schaamlippen mmm plots schokte ze hevig en werd ik wakkergeschud door haar gesquird haar kutsap spoot recht mn mond in over mijn werkkleren, het geil bleef eruit spuiten mijn kleren doorweekt mmm ze gilde het eruit kreunde luidruchtig Karl schat lekker mmmmmmmmmmmm Toen stoote het ineens ik zette me recht trok mijn natte broek uit en stak mn enorm stijve pik in haar druipende neukdoos.

Amai zo nauw dat het erin was mijn pik spande lekker in haar kutje duwde hem met èèn stoot tot tegen haar baarmoeder en ik fluisterde Esmee dat wil ik al maanden je kutje neuken en volspuiten liefje, zei ik kreunend in haar oor. Ze gebruikte haar kutspieren ik kreunde nog harder lekker he Karl als mijn kut je afmelkt, begon nu lekker diep in en uit te glijden tussen haar zwarte benen, god wat was die meid zalig, zo heet neuken met zwarte vrouw was zo lekker!

Wat kon ze met haar kutje me zalig afmelken! We bewogen harder en harder, haar kutsap drupte on de wc bril mn balzak kletsnat wrijvend tegen haar hete vagina. Ik ga komen Karl riep ze en ze stak vinger in me kontgaatje pardoes ejaculeerde ik in haar, ze melkte nu stevig op door we schokten beide hevig van ons orgasme, ze trok me dicht op haar mijn pik ergans in dan tongden we vurig al klaarkomend.

Zalige pik heb je mijn schatje zei ze hijgend, had nog nooit gesquirt, dank je schat mijn pik zat nog half hard in haar kut had nog geen zin hem eruit te trekken, wou nog neuken. Zij was pas af, ze bewerkte mijn pik nog altijd met haar kuitspieren, werd in no time weer keihard, spuit me nog is vol schat is al zolang geleden een pik in mn poes schat. Mmm Je bent weer hard, ik fluisterde in haar oren wil je neuken in doggy langs achter wat denk je Esmee, ik trok mn penis terug en trok haar mee de douche in, zette het warm water op likte stevig aan haar zwart spermakutje mmmm zo lekker die kut van Esmee, buk je liefje dan steek ik hem weer diep in je natte doos Esmee, je bent zo lekker wil je alle dagen neuken zoetje ze draaide haar hoofd en tongde haar stevig terwijl mn pik binnengleed in haar warme zaadkutje mmm Ik kreunde toen mn pik haar opvulde zo plakkerig leek alsof ze nog strakker om mijn penis zat, hij was steenhard en dik, wat die meid met me deed was hemels had nog nooit zo intens sex gehad, die orgasmes super erotisch was geheel van de kaart, ze kon je doen ejaculeren wanneer zij dat wou.

Ik ging mn zwarte vriendin nooit meer laten gaan, hopelijk kwam mijn vrouw er niet achter, we hadden erg open huwelijk zijn was bi en we mochten in overleg wel is met anderen wat doen maar was in maanden geobsedeerd van Esmee geworden, nu mn pik in haar stak en en we mekaar stevig aan het neuken waren wist ik dat ik ook op Esmee verliefd was geworden.

Wat een kutje had die meid zo zalig mmmmm wou Esmee ook thuis in ons echtelijk bed is beurt geven en volspuiten … Plots kreunde ze luid en begon ze voor me te schokken, voelde kutsapmlangs mijn balzak vloeien, even later trok mijn balzak samen en spoot ik haar weer goed vol, zo zalig dat gemelk van haar kutje mmmm we waren beide pomp af had 25 minuten in haar kut zitten pompen en dan volgeschoten … He Esmee vroeg ik pak jij de pil, moet dat repliceerde ze me als je me ooit zwanger maakt wil ik dat kind wel van jou schatje …Mij pik stak nu nog halfstijf in haar kut wat deed die meid met me we bleven zo stasn tongen ik masseerde haar mooie b cup, waren toch geile zwarte tieten mmmm haar hand betaste mn balzak bedankt om je lekkere zaad Karl als je wil gepijpt worden zeg je het maar om het even wanneer kom ik je afzuigen.

Het zweet brak me uit maar mijn geiligheid overwon en ik bleef haar rustig door neuken, ook mijn vrouw zag de twee mannen en die kwamen rustig naar ons toe lopen. Ik stelde haar gerust dat ze alleen maar wilde toekijken hoe wij hier aan het neuken waren en dat er verder niets aan de hand was. Ik denk dat het kwam door haar geiligheid want ze spoorde me gelijk aan om haar dieper in haar kutje te stoten. Dat liet ik mij geen tweede keer zeggen en ik stootte zo hard en zo diep als ik kon in haar druipende kutje terwijl ik haar stevig beet hield bij haar heupen.

Ik voelde mijn vrouwtje langzaam naar een orgasme gaan en aangezien ik weet dat ze dan helemaal door het lint gaat vroeg ik haar of die twee hun sperma over haar borsten mochten spuiten als ze klaar kwam. De twee mannen namen direct een paar stappen naar voren en gingen aan weerszijden van de tafel staan en stonden zich af te trekken boven haar goddelijke geile tieten en ik beukte heerlijk diep in haar kutje, zo geil waren wij nog nooit geweest.

Opeens begon ze met haar kont omhoog te stoten om mijn lul nog dieper in haar kutje te voelen en dat betekende dat ze elk moment een spuitend orgasme zou gaan krijgen. Nu kon ik even gebruik maken van de situatie en ik haalde mijn lul uit haar kutje en zei laat maar eens zien hoe hard je dat kutje kan laten spuiten aan ons, dan spuiten wij je kutje onder het sperma. De mannen keken mij verbaasd aan maar dit wilden ze mee maken en zo stonden we met zijn drieën tussen haar wijd gespreide benen te trekken en keken we toe hoe mijn vrouw als een wilde zichzelf lag te vingeren, kijkend naar die drie harde geile lullen die haar kutje zouden gaan bedekken met sperma.

Dit wond haar kennelijk zo op dat ze steeds harder en wilder tekeer ging met haar vingers in haar zeiknatte kut en toen barste ze uit in een ongekend orgasme, ze spoot als een fontein en lag wild te schokken op de tafel, straal na straal zagen wij uit haar kutje spuiten en ook wij hielden het niet meer.

Bijna gelijktijdig begonnen onze lullen tegen haar spuitende kut aan te spuiten en ik heb nog nooit zoveel sperma uit lullen zien spuiten als die dag, met zoveel kracht werd het tegen haar kut gespoten dat wij bijna elkaar raakten.

Het sperma droop langs haar kutje tussen haar benen op de tafel vermengd met haar eigen kutvocht en ze bleef maar over haar kutje wrijven, het sperma zat tussen haar vingers en ze liet haar met sperma besmeurde vingers in haar kutje glijden. Wat was ze geil zeg, ongekend geil zoals ik haar nog nooit eerder had mee gemaakt, ze pakte zelfs nog even de lullen beet van de twee mannen om er nog meer sperma uit te kneden.

De mannen bedankte ons en liepen weer terug naar hun auto en lieten ons achter, daar lag mijn vrouw dan met haar kutje onder het sperma van drie kerels en met haar kont in haar eigen vocht en nog meer sperma.

Ik liep naar de auto voor een doos tissues en we maakten haar weer schoon, ze trok haar kleren aan en zo vertrokken we van het parkeerterrein richting huis. Thuis aangekomen hebben we het er nog even over gehad en dit maakte ons weer behoorlijk geil en zo lagen we al snel weer heerlijk te neuken en heb ik haar heerlijke kutje nog even lekker volgespoten met een behoorlijke lading sperma.

De eerste stap was nu gezet en de rest zou hopelijk ook wel gaan gebeuren. Nu moest ik haar nog zover zien te krijgen dat ze ook haar kutje vol zou laten spuiten door andere kerels en ik besloot om wat advertenties te plaatsen op verschillende datingsites, waarin stond dat wij op zoek waren naar drie of meer mannen voor een heerlijke gangbang zonder condoom met mijn vrouw.

Al snel stroomden de reacties binnen op de advertenties en er vielen er behoorlijk wat af, te oud, te dik of mannen met belachelijke ideeën waar ik absoluut geen trek in had en dan zou mijn vrouw dat zeker niet zien zitten. Uiteindelijk had ik vijf mannen uitgezocht waar ik wel vertrouwen in had en met opzet vijf aangezien ik dacht dat er misschien toch wel een of twee het af zouden laten weten op het laatste moment.

Ook prikte ik een datum waarop ik de heren bij ons thuis verwachtte en dat zou op een zaterdagavond twee weken na nu moeten gebeuren om Die twee weken kropen voorbij, ik werd steeds geiler bij de gedachte mijn vrouw geneukt en volgespoten te zien worden door die kerels en ook steeds nerveuzer omdat ik nog steeds niet wist hoe ik het zou moeten brengen naar mijn vrouwtje.

Wel keken we meer pornofilms die over het algemeen allemaal gingen over vrouwen die zich helemaal onder en vol lieten spuiten door diverse kerels, er worden nogal wat van dat soort films in Duitsland gemaakt en die zijn vrij makkelijk op internet te vinden.

Een paar keer begon mijn vrouw dan weer over ons avontuur op het parkeerterrein met die twee mannen als ze deze films zag maar dit was wel behoorlijk heftig in haar ogen. Maar ze werd er ook behoorlijk geil van en ze kwam ook steeds heftiger klaar, zo spoot ze tijdens een orgasme zelfs een keer zo hard dat de straal van haar ejaculatie wel ruim een meter uit haar kutje spoot terwijl ze mijn sperma heerlijk uit mijn lul aan het zuigen was.

Ja ik kon duidelijk aan haar merken dat deze films haar steeds geiler maakte want als we seks hadden wilde ze steeds vaker dat ik mijn sperma over haar heen spoot, over haar tieten, haar buik en zelfs over haar gezicht, waarop ze dan haar vingers aflikte als ze het sperma van haar lichaam afveegde.

Ze ging zelfs een keer zover dat ze me vroeg om haar anaal te nemen waar ze eigenlijk nooit wat voor voelde, maar deze keer was ze zo geil geworden van die films dat ze me bijna smeekte om haar strakke kontje te neuken en te vullen met mijn sperma.

Het was heerlijk en een ontzettend geil zicht om daarna mijn sperma uit haar kontje te zien lopen. Uiteindelijk was het de bewuste zaterdag en ik had nog steeds niets tegen haar gezegd over de plannen van die avond, ik werd gewoon angstig hoe ik dit nu op moest gaan lossen maar het zou en het moest gaan gebeuren vond ik.

Ik mailde hun dat ze gewoon langs moesten komen en dat ze zich dan voor moesten doen als oude schoolvrienden die toevallig in de buurt waren en onverwachts binnen vielen, de rest zou ik dan wel weer regelen. Alle vijf gingen akkoord met deze manier van aanpak, ze zouden elkaar eerst ontmoeten in een café en dan gelijktijdig naar ons huis toe komen en zo werd het avond. Mijn vrouw had nog geen flauw idee wat haar die avond allemaal te wachten stond en ik was behoorlijk nerveus, zou het allemaal wel zo lopen zoals ik in mijn gedachten al meerdere malen voorbij had zien komen.

We keken wat tv en ik schonk een wijntje voor haar in, zelf nam ik een biertje, continu dwaalden mijn ogen af richting de klok en de tijd kroop voorbij. Er was weinig te beleven op de tv en toen het tegen tien uur aanliep stelde ik haar voor om een pornofilm op te zetten, ze reageerde dat het nog wel vroeg was maar aangezien er toch niets op tv was ging ze hier mee akkoord, tot nu toe ging het volgens plan. Ik had die middag speciaal nog een nieuwe film gedownload van een geile meid die door 50 mannen werd genomen en ook vol werd gespoten door alle Aandachtig zat mijn vrouw te kijken wat er zich allemaal op het scherm afspeelde en ik zag dat ze er behoorlijk opgewonden van raakte want haar hand verdween soms even onder haar rokje en dan trok ze haar string weer uit haar waarschijnlijk vochtige kutje.

Nadat ik haar dit al enkele malen had zien doen zei ik haar dat ze misschien beter haar string uit kon doen als dat ding toch steeds tussen haar kutlipjes ging zitten, dat was niet tegen dovemansoren en binnen een tel stond ze op en trok haar string uit, haar kutje glom al van het vocht. Ze nam weer plaats op de bank en ik schonk haar glas nog maar een keer vol, kwart voor elf was het nu en ik moest haar nog 15 minuten rustig houden, wat moeilijk zou worden omdat ze nu met haar hand onder haar rokje met haar kutje zat te spelen.

Ik weet dat ze makkelijk meerdere keren achter elkaar klaar kan komen alleen ik wilde absoluut nog lang niet klaar komen, ik ging dus maar even naar de wc om enigszins mijzelf in bedwang te houden. Op de wc hoorde ik dat mijn vrouwtje zichzelf toch niet meer in de hand kon houden want het gekreun klonk door tot in deze kleine ruimte, kreunend hoorde ik haar in de kamer haar hoogtepunt beleven en ik moest moeite doen om mijn lul in bedwang te houden.

Toen ik de woonkamer weer binnen liep zag ik haar nog lichtjes na schokken en ze haalde haar vingers net uit haar druipende kutje, ze keek me vragend aan en ik wist uiteraard wat ze wilde maar ik kon niet. Ze keek me verbaasd aan en vroeg of ik nog iemand verwachtte, uiteraard keek ik haar ontkennend aan. Zette de tv uit en liep naar de voordeur om te kijken wie er zogenaamd zo onverwachts aan de deur stond te bellen.

Een paar tellen later liep ik met vijf mannen achter me aan de woonkamer binnen en mijn vrouw keek me met grote ogen aan, ik vertelde haar, zoals afgesproken, dat het oude schoolvrienden waren die toevallig in de buurt waren en dat ze even spontaan op visite kwamen. Mijn vrouw keek nogal beteuterd, immers ze had zin in een heerlijke beurt, maar als alles verder volgens plan liep zou ze die zeker nog dubbel en dwars krijgen.

Al snel zaten we gezellig met zijn allen aan de borrel en het leek echt alsof we oude schoolvrienden waren, we begonnen zelfs schuine moppen te vertellen en mijn vrouw kon er ook hartelijk om lachen. Ze was alleen even vergeten dat ze haar string eerder die avond had uitgetrokken en zo gunde ze mij en de andere mannen af en toe een heerlijke blik op haar mooie geile kutje.

De drank vloeide rijkelijk en voordat we er erg in hadden waren we alweer twee uur verder, nu moest ik de rest van mijn plan op tafel gooien. Ik vroeg hoe ze hier naar toe waren gekomen en ze vertelden dat ze met de trein een rondreis door Nederland maakten om op zoek te gaan bij oude vrienden, ook dat was natuurlijk allemaal al zo afgesproken.

Dat was dus geregeld, ik liep naar de keuken om nog maar even wat te drinken te gaan pakken en mijn vrouw kwam gelijk achter me aan gehuppeld. Ik gaf haar een kus en zei dat het allemaal wel goed zou komen en dat ik die film wel weer zou starten en dat we dan verder konden gaan waarop ze eerst heftig demonstreerde, totdat ik haar vertelde dat ze toch al de hele avond met haar kutje liep te showen zonder dat ze het wist. Toch wel wat geïrriteerd liep ze naar de woonkamer terug en plofte op de bank neer en ik hoopte dat mijn plan hier niet stuk zou gaan lopen, even later stelde ik voor om de tv maar aan te zetten en even iets speciaals te gaan bekijken, uiteraard vonden de mannen dat een prima plan, mijn vrouw zei niets.

Ik startte de film en dit was er een uit een serie dat vijf mannen een vrouw neuken en ook allemaal haar kutje vol spuiten, mijn vrouw bleef rustig naar de film kijken en de mannen bij ons in de huiskamer keken naar de film en mijn vrouw. Ook ik hield mijn vrouwtje goed in de gaten, want ik kon aan haar lichaamstaal zien of ze weer geil aan het worden was of niet, nou het duurde niet lang of ik zag haar al met haar kontje over de bank draaien.

Op de tv werd een heerlijke meid zalig geneukt door een kerel terwijl ze steeds weer een andere harde lul in haar mond geschoven kreeg waar ze volop van aan het genieten was en dat had ook zo zijn uitwerking op mijn vrouwtje, want haar hand gleed langzaam onder haar rokje en ze speelde met haar kutje.

De mannen hadden dat natuurlijk ook in de gaten en een van hen opende zijn broek en haalde zijn lul te voorschijn, en hij had een behoorlijk grote lul ook nog eens, langzaam begon hij zich af te trekken en keek daarbij naar mijn vrouw. Alsof ze het aanvoelde keek ze direct zijn kant op en ze sperde gelijk haar ogen wijd open toen ze die grote lul in zijn hand zag bewegen, als in een roes trok ze haar rokje verder omhoog en konden we allemaal zien hoe ze met haar vingers over haar geile spleetje lag te wrijven.

Dit was voor de andere mannen en voor mij het teken om ook onze lullen de vrijheid te geven waar ze echt wel aan toe waren, mijn vrouw keek van links naar rechts, ze zag op tv een meid die inmiddels een derde lading sperma in haar kut gespoten kreeg en in de woonkamer zes stijve lullen die alle zes een lading sperma wilde lozen.

Ik kon zien dat ze gek werd van geiligheid en dat ze het liefst zo snel mogelijk hard geneukt wilde worden en dat haat kutje gevuld zou worden met een flinke lading sperma. Opeens stond ze op en liep ze naar de grote tafel, maakte die leeg en ging er wijdbeens op zitten, een ieder had een uitstekend zicht op haar natte kutje en ze gaf gewoon een vingershow weg, drie, vier vingers gleden diep in haar kutje en het gesop kwam boven het geluid van de tv uit.

Wij keken recht in haar druipende spleet en aan haar bewegingen zag ik dat het niet lang meer zou duren voordat ze een waanzinnig orgasme zou gaan krijgen, steeds wilder gingen die vingers in haar kutje en steeds wilder wipte ze met haar kont op de tafel. De mannen keken naar haar alsof het een wereldwonder was wat ze voor de eerste keer aanschouwden, ondertussen druk met hun harde lullen spelend.