Sub zoekt dom gedwongen klaarkomen

Ik denk dat het de taak van de dominant is om uit te zoeken of een sub iets als een straf of een beloning ervaart. Of dat het wisselt. Ik kan me voorstellen dat een sub er op het ene moment naar verlangt en er op een ander moment geen zin in heeft. En dan heb je nog het feit dat het tot iets gedwongen worden waar je eigenlijk niet zo veel zin in hebt, ook weer zeer sterke gevoelens van onderwerping met zich mee brengt en dat wat eerst als "straf" gezien wordt, nu toch weer deels als positief ervaren wordt.

Oh, da's ook een goeie, Riverland. Ik was in mijn eerste bericht uitgegaan van vers sperma. Maar in het geval van dwang en bondage kan de Dom het inderdaad ook op de sub laten opdrogen, zoals je schrijft. Geeft weer een andere insteek in het verhaal: Anderzijds zijn er ongetwijfeld ook subs die dit juist uit zichzelf willen ondergaan, bijvoorbeeld omdat ze trots zijn het sperma van hun Dom zo lang mogelijk op zich te mogen hebben. Ik kan alleen voor mezelf spreken en bij mij is het vernedering en straf.

Ik moet er gewoon weg niks van hebben. Het is vies en het plakt en als ik het op mij hebben wil ik niks anders meer dan direct een half uur onder de douche staan. Gelukkig hoef ik het ook bijna nooit te ondergaan. Nee, hij maakt er tot nu toe geen gebruik van. Hij dreigd er wel eens mee, maar ik zie dan altijd aan hem dat hij het niet meent. Ik denk dat als het echt zover komt, dat ik het stopwoord zou gebruiken. Die hebben wij jaren geleden afgesproken en ik heb het nog nooit hoeven zeggen.

Ik weet wel dat hij het graag zou willen. Maar hij respecteerd het van mij. Of ik me er over heen wil zetten? Ik heb er wel eens over gefantaseerd, maar fantasie is anders dan werkelijkheid. Ik kick op vernedering en dit zou wel heel erg vernederend zijn, maar in werkelijkheid wil ik het toch niet. Hij heeft trouwens wel eens gebruik gemaakt van mijn angst. Hij had mij toen geblindoekt en deed net als of. Mijn reactie was toen overduidelijk dat ik niet wou.

Ik denk dat je iets als sperma een stuk makkelijker kunt opbouwen dan een kooi; ik bedoel, je zit in een kooi of niet: In plaats van direct een hele kwak zaad over je lijf te krijgen, zou je meester het kunnen opbouwen. Misschien eens op een schaaltje of zo spuiten en dan met zijn vinger een klein beetje ergens op je huid aanbrengen. En dan iedere keer dat hij het weer doet in volgende sessies, steeds iets meer, totdat je inderdaad de hele lading over je heen kan krijgen.

Ik weet niet of je Meester dit leest Misschien een ideetje om je afkeer om te zetten in een prachtige vernedering? Zo te horen heeft je Meester er wel oren naar ;. Ja, hij zal dit inderdaad wel lezen zeer binnenkort: Er zijn inderdaad genoeg mogelijkheden om op te bouwen, maarja Voorlopig is voor mij het antwoord 'nee'. Hij zal moeten praten als brugman om mij op andere ideeën te brengen. Greetings BBWitch, Inderdaad - waarom iemand dwingen tot iets wat die persoon echt afgrijselijk vindt harde grens?

Dit heeft niets meer met vernederingen of met bdsm te maken, maar valt eerder onder de categorie misbruik. Een Dom hoort respect te hebben voor de harde grenzen van een sub. Ik heb al vaak genoeg verhalen gehoord van klagende dommerikken die jammeren dat 'hun sub' hen heeft verlaten omdat ze geprobeerd hebben een harde limiet te doorbreken.

En je bent de enige niet die verbaasd is over het 'edele vocht'-fenomeen. Net alsof er een tekort dreigt te zijn van dat goedje. Of zijn het dan mannen die geïnspireerd werden door de Monty Python sketch 'every sperm is sacred' te zien in The Meaning of Life?

BBWitch, je haalt de woorden uit m'n mond. Ik kijk regelmatig SM films en zodra ze beginnen met een zaadlozing, dan zap ik altijd door. Ik vind het niks om er naar te kijken. En dan zit er altijd een griet bij die dat goedje zo geil mogelijk probeerd op te vangen en door te slikken. Ik snap niet wat die meiden daar leuk aan vinden. Oh, begrijp me absoluut niet verkeerd, hoor - ook voor mij is een harde grens een harde grens.

Wat is er dan mooier dan stukje bij beetje die kier groter te maken? Langzaamaan, uiteraard, en met respect voor de sub, dat is uiteraard heel belangrijk, en ik denk ook dat niemand van de bovenstaande schrijvers dat niet begrijpt. Tja, met betrekking tot de "kostbaarheid" Iets heel intiems, wat kostbaar is in die zin dat het leven kan schenken. Vandaar ook dat ik dit topic gestart ben, om te zien of anderen er ook zo over denken. Wat mezelf altijd heeft verbaasd is dat er veel mannen zijn die het erg opwindend vinden om hun sperma in het gezicht of in de mond van de vrouw te spuiten - en dat uit zich ook in veel pornofilms.

Ikzelf heb dat ook, maar kan niet de vinger op de juiste plaats leggen, het waarom hiervan. Puur biologisch gezien zou sperma inderdaad - zoals BBWitch aangeeft - in de baarmoeder gespoten moeten worden; wil de natuur voortplanting bevorderen, dan zou dit juist het meest ultieme moeten zijn.

Waarom dan het gezicht en de mond? Omdat dit zo intiem en kwetsbaar is, misschien? Ik weet het niet.

Haha, Balak, helemaal gelijk - maar dat moet ze nog wel kunnen. Heb overigens op het moment geen relatie, maar als ik er eentje heb dan hoop ik dat ze daartoe in staat is. Wat jij en je Meester ook beslissen, ik wens je veel plezier: Er zijn genoeg dingen die een man kan doen en laten om de smaak van zijn sperma te verbeteren alcohol en tabak is bijvoorbeeld not-done, fruit en vruchtensap zijn juist heel goed. Tevens ben ik van mening dat een man die zijn zaad op die manier wil gebruiken ook niet vies moet zijn van zijn eigen sperma.

Als het zo is wat Marco zegt, dat de kwaliteit van het goedje verbeterd kan worden door je leefgewoonte te veranderen, dan zou er natuurlijk al sneller over te praten zijn, dan staat die deur toch op een minikier open. Maar dan is er actie van zijn kant vereist, want wat fruit betreft: Het is ook zo, dat ik niet vies ben van mijn eigen smaakje.

Als ik mijn vinger langs mijn poes haal, dan is het no problem om dat af te likken. Maar als ik diezelfde vinger voor zijn mond hou, dan wil hij het niet. Beffen vind hij overigens geen probleem.

Spuiten is mij nog nooit gelukt, maar wie weet Zoek maar eens op Google naar "sperma smaak"; kom je genoeg tegen over de "do's en don't's" met betrekking tot de smaak ervan ;. Ik lees al een paar dagen mee. Ik wil graag toeveoegen dat het bij mijn slavin zelf verder gaat dan de afkeer van sperma, ze heeft ook een hekel aan pijpen dit doet ze alleen onder de douche.

We hebben inderdaad een hele intense relatie en respecteren elkaars meningen heel erg, ik vind het daarom ook belangrijk dat we allebei plezier beleven aan het "spel" Ik ben in het verleden welleens klaargekomen over mijn slavin maar het beviel gewoon niet omdat zij er echt afkeer tegen heeft. Met de discussie heeft ze voor mij wel laten zien dat er een opening zit om eens wat grenzen opnieuw te gaan verkennen en dat zal deze zomer dus ook gaan gebeuren.

Misschien dat in het bijzijn van een andere slavin zij gestimuleerd zal worden om ook eens wat verder te gaan competitie , ik zal haar hiervoor ook een advertentie laten plaatsen. Het leek me wel aardig om na zo'n gesprek toch even te vermelden wat het vervolg is: Mijn Meester heeft uitgezocht wat de smaak van sperma beïnvloed en dat is helaas koffie en vlees en laten dit nou juist de favoriete genotten zijn van mijn Meester!

Hij heeft gezegd dat hij absoluut niet beide of 1 van beide op wil geven. Dus hierbij valt bij mij weer de deur van de grens dicht in het slot. Hij is op internet nog wel verder gegaan om meer informatie op te zoeken over dit onderwerp, maar ik vraag me af of het voor hem iets oplevert.

Wat ik nog een beetje mis -heb niet alles helemaal gelezen, want is al erg lang- is of het als Dom uberhaupt wel handig is om klaar te komen. Ben niet zo'n heel ervaren Dom, maar merk wel eens dat klaarkomen ook kwetsbaarheid betekent, en dat is niet wat ik mijn sub wil geven. Hoe is dat voor jullie? Kan niet zeggen of ik het daar zo mee eens of mee oneens ben. Ik zal moeten ervaren hoe dat voor mij werkt.

Het zal ook aan mijn sub liggen. Want als zij het geloof verliest in haar meester als deze kwetsbaar is -maw als dat is waar zij op afknapt; en dat meen ik te weten van mijn sub- dan is dat natuurlijk iets wat ik niet laat zien.

Maar het blijft experimenteren Terug naar het onderwerp zou ik zeggen dat kwetsbaarheid op die manier net zo goed wel of niet een kadootje kan zijn als sperma, als het past bij de Dom en de sub. Als vrouwelijke dom zonder afkeer van sperma, gebruik ik zijn klaarkomen wel als beloning.

Het sperma zelf is meer een bijprodukt, waar ik tot op heden niet specifiek op in ben gegaan in de zin van beloning of straf. Dit vind ik opzich wel interessant om eens te onderzoeken en vraag mij af hoe mannelijke onderdanigen het ervaren als er iets gedaan wordt met hun sperma.

Heeft het voor hen ook een toegevoegde waarde? De discussie gaat tot op heden voornamelijk over mannelijke dominanten en vrouwelijke onderdanigen. Hagar, dank je voor je bijdrage. Ik vind je stukje heel erg mooi en het raakt me zelfs wel; je Dom moet een gelukkig man zijn met een sub als jij.

Ik had je graag een uitgebreider dankwoordje willen schrijven in een privé berichtje maar je wilt helaas geen directe berichten ontvangen. Hoe dan ook ben ik erg blij met je prachtige beschrijving. Hallo allemaal, Voor mij is het slikken van sperma zowel beloning als straf. Ik mag mijn meesteres zoms neuken en moet haar daarna schoonlikken.

Ik kick daar enorm op maar nahet klaar komen is het soms wel letterlijk en figuurlijk slikken om je eigen sperma dan te proeven. Verder moet ik mijn sperma als ik klaar mag komen, vaak opvangen in mijn hand en daarna oplikken.

Erg vernederend, vaak moeilijk en vies op het moment maar daarna wel erg opwindend. Dus al met al een beetje dubbel gevoel. Ik volg de discussie nu even en besluit toch om even mijn mening te geven.

Persoonlijk zie ik sperma niet echt als een straf, ben geen fan van het weeïge warme smaakje en gevoel in mijn mond maar oké. Aangezien mijn voorkeur voor pijpen er wel is, neem ik dit op de koop toe. Nog niet gebeurd dus, zal in de toekomst zeker niet uitblijven Wel een beetje huiverig voor het smaakje aangezien hij rookt en dol is op koffie dus geloof niet dat het bovenaan mijn verlanglijstje zal staan bij favourite drankjes.

Ik vind eigenlijk een beetje dat het slikken erbij hoort, ongelofelijk smerig voor jezelf en de ander om het eruit te spugen. Hou je dan in, je weet dat het komt dus je kan er toch ook wel een beetje op voorbereid zijn. Verstand op nul en slikken dan ben je er het snelst doorheen is mijn idee. Ik zie het juist als een teken van overgave als je je over je gevoel van weerzin heen kan zetten en doen wat je Meester wilt.

Dat is toch diep van binnen ook wat jij wilt Misschien dat dit bericht de discussie weer terug kan brengen waar het uiteindelijk om ging. Beste mensen, ik zit al weer een tijdje mee te lezen en ik wil graag even wat dingen kwijt.

Ik ben een felle tegenstander van geweld om harde grenzen te verleggen die hoor je te respecteren. Ik zal nooit iets doen bij mijn slavin waar een nee op haar checklist te vinden is, mijn ervaring is dat door de tijd toch sommige nee's in misschien of graag veranderen. Ik vind ook dat commitment los staat van pijpen of het omgaan met sperma er is immers meer in het leven. Ik had niet verwacht dat een onderwerp als dit zoveel los maakt bij de mensen, maar vind het wel intressant om het te volgen.

Als afsluiting van mijn kant wil ik mijn slavin bedanken voor haar bijdrage op dit forum en gaan wij gewoon verder met onze fantastische relatie!!! Smakelijk draadje is dit geworden. Es kijken of ik het nog wat smakelijker kan maken. Ik vind het best fijn, wanneer mijn sub hongerig is naar mijn sperma, maar niet van belang wanneer ze niet bereid is om mijn sperma te slikken.

Dat is iets waartoe ik haar eigenlijk niet moet dwingen. En walging is een natuurlijke reactie. Maar sommigen zeggen, dat smaken aangeleerd zijn Ooit kaviaar geprobeerd? En als je weigert om sperma te slikken? Nou dan heb je gewoon te weinig commitment om je over je walging heen te zetten en die smaak aan te leren.

Dus de zweep erover en slikken, slet, dan leer je't wel. Speelmaster Nieuw lid Inlognaam: Ik zoek een zoekende vrouw. Gepost op woensdag 28 maart - Eva zoek vrouw van 20 jaar of ouder voor leuk contact. Gepost op donderdag 15 maart - Gepost op zaterdag 10 maart - DaddyDom zoekt ondeugend 'meisje'. Gepost op zondag 04 maart - DominantF Nieuw lid Inlognaam: Gepost op woensdag 28 februari - Mijn harde hand en dwingende ogen brengen je tot rust.

Meester R Nieuw lid Inlognaam: Gepost op dinsdag 27 februari - Op zoek naar jou? Begeleider Nieuw lid Inlognaam: Gepost op zondag 25 februari - Gepost op dinsdag 20 februari - Diavolo Beginnend lid Inlognaam: Gepost op zaterdag 10 februari - Welke sex-slavin of lust-sub zoekt ook een spannende, hete tijd?

DomMar Nieuw lid Inlognaam: Gepost op zaterdag 27 januari - Ben jij de onderdanige Zeeuwse dame die spanking en meer zoekt? Daniel Nieuw lid Inlognaam: Gepost op vrijdag 26 januari - Gepost op woensdag 24 januari - Mr Nieuw lid Inlognaam: Gepost op dinsdag 23 januari - Gepost op dinsdag 16 januari - Disciplinaire spanker in Zuid Limburg.

Ruben Nieuw lid Inlognaam: Gepost op zondag 07 januari - D zoekt onschuldig meisje dat niet zo onschuldig is. Gepost op woensdag 03 januari - John Nieuw lid Inlognaam: Ervaren meester zoekt leergierige slavin. Gepost op dinsdag 19 december - Gepost op vrijdag 15 december - Meneer Beginnend lid Inlognaam: Gepost op vrijdag 01 december - Zoek jij spanking en discipline?

Of zoek je meer..? Gepost op woensdag 29 november - Trust Nieuw lid Inlognaam: Gepost op woensdag 01 november - Foute dingen, ik hou daarvan. Gepost op donderdag 26 oktober - Gepost op woensdag 11 oktober - Patrick40 Nieuw lid Inlognaam: Gepost op vrijdag 06 oktober - Spankstudent Actief lid Inlognaam: Gepost op woensdag 04 oktober - Leuke spankee gezocht voor jarige dom, eventueel met mijn vriendin erbij.

Daddy Nieuw lid Inlognaam: Gepost op dinsdag 03 oktober - Ben jij mijn little girl. Desi Nieuw lid Inlognaam: Gepost op zaterdag 30 september - Zin in een leuk spanking contact? GrijzeRon Nieuw lid Inlognaam: Gepost op donderdag 28 september - Dominant en maso slavin zoeken slavin. FriendlySadist Nieuw lid Inlognaam: Dit kan even pijn doen Gepost op dinsdag 26 september - Gepost op maandag 25 september - Gepost op maandag 18 september - Bart Nieuw lid Inlognaam: Wie wil er een geil leventje?

Gepost op maandag 11 september - Gepost op zaterdag 09 september - Balduin Nieuw lid Inlognaam: Gepost op zaterdag 26 augustus - Praxidike Nieuw lid Inlognaam: Gepost op vrijdag 18 augustus - JanWillem Nieuw lid Inlognaam: Gepost op woensdag 16 augustus - Ervaren Dominant zoekt beginnende of beetje ervaren sub! Gepost op maandag 07 augustus - Gepost op zondag 23 juli - Gepost op dinsdag 18 juli - Ben jij die sub die ik zoek? Gepost op maandag 17 juli - Op zoek naar discipline?

Tim Nieuw lid Inlognaam: Gepost op donderdag 13 juli - Leuke, vriendelijke en beschaafde man zoekt een leuk en spontaan meisje of vrouw. Gepost op dinsdag 11 juli - Gepost op maandag 10 juli - In het echt ben ik je nog niet tegengekomen, maar Billenkoek, een prima manier om je doel te bereiken.

Mr Sander Nieuw lid Inlognaam: Gepost op woensdag 07 juni - Dominant Sado Nieuw lid Inlognaam: Gepost op dinsdag 06 juni -

..

Orgasme kut kutje gratis


Ik denk dat het de taak van de dominant is om uit te zoeken of een sub iets als een straf of een beloning ervaart. Of dat het wisselt. Ik kan me voorstellen dat een sub er op het ene moment naar verlangt en er op een ander moment geen zin in heeft.

En dan heb je nog het feit dat het tot iets gedwongen worden waar je eigenlijk niet zo veel zin in hebt, ook weer zeer sterke gevoelens van onderwerping met zich mee brengt en dat wat eerst als "straf" gezien wordt, nu toch weer deels als positief ervaren wordt. Oh, da's ook een goeie, Riverland. Ik was in mijn eerste bericht uitgegaan van vers sperma. Maar in het geval van dwang en bondage kan de Dom het inderdaad ook op de sub laten opdrogen, zoals je schrijft. Geeft weer een andere insteek in het verhaal: Anderzijds zijn er ongetwijfeld ook subs die dit juist uit zichzelf willen ondergaan, bijvoorbeeld omdat ze trots zijn het sperma van hun Dom zo lang mogelijk op zich te mogen hebben.

Ik kan alleen voor mezelf spreken en bij mij is het vernedering en straf. Ik moet er gewoon weg niks van hebben. Het is vies en het plakt en als ik het op mij hebben wil ik niks anders meer dan direct een half uur onder de douche staan. Gelukkig hoef ik het ook bijna nooit te ondergaan. Nee, hij maakt er tot nu toe geen gebruik van. Hij dreigd er wel eens mee, maar ik zie dan altijd aan hem dat hij het niet meent. Ik denk dat als het echt zover komt, dat ik het stopwoord zou gebruiken. Die hebben wij jaren geleden afgesproken en ik heb het nog nooit hoeven zeggen.

Ik weet wel dat hij het graag zou willen. Maar hij respecteerd het van mij. Of ik me er over heen wil zetten? Ik heb er wel eens over gefantaseerd, maar fantasie is anders dan werkelijkheid. Ik kick op vernedering en dit zou wel heel erg vernederend zijn, maar in werkelijkheid wil ik het toch niet.

Hij heeft trouwens wel eens gebruik gemaakt van mijn angst. Hij had mij toen geblindoekt en deed net als of. Mijn reactie was toen overduidelijk dat ik niet wou. Ik denk dat je iets als sperma een stuk makkelijker kunt opbouwen dan een kooi; ik bedoel, je zit in een kooi of niet: In plaats van direct een hele kwak zaad over je lijf te krijgen, zou je meester het kunnen opbouwen.

Misschien eens op een schaaltje of zo spuiten en dan met zijn vinger een klein beetje ergens op je huid aanbrengen. En dan iedere keer dat hij het weer doet in volgende sessies, steeds iets meer, totdat je inderdaad de hele lading over je heen kan krijgen. Ik weet niet of je Meester dit leest Misschien een ideetje om je afkeer om te zetten in een prachtige vernedering? Zo te horen heeft je Meester er wel oren naar ;.

Ja, hij zal dit inderdaad wel lezen zeer binnenkort: Er zijn inderdaad genoeg mogelijkheden om op te bouwen, maarja Voorlopig is voor mij het antwoord 'nee'. Hij zal moeten praten als brugman om mij op andere ideeën te brengen. Greetings BBWitch, Inderdaad - waarom iemand dwingen tot iets wat die persoon echt afgrijselijk vindt harde grens? Dit heeft niets meer met vernederingen of met bdsm te maken, maar valt eerder onder de categorie misbruik. Een Dom hoort respect te hebben voor de harde grenzen van een sub.

Ik heb al vaak genoeg verhalen gehoord van klagende dommerikken die jammeren dat 'hun sub' hen heeft verlaten omdat ze geprobeerd hebben een harde limiet te doorbreken. En je bent de enige niet die verbaasd is over het 'edele vocht'-fenomeen. Net alsof er een tekort dreigt te zijn van dat goedje. Of zijn het dan mannen die geïnspireerd werden door de Monty Python sketch 'every sperm is sacred' te zien in The Meaning of Life?

BBWitch, je haalt de woorden uit m'n mond. Ik kijk regelmatig SM films en zodra ze beginnen met een zaadlozing, dan zap ik altijd door. Ik vind het niks om er naar te kijken. En dan zit er altijd een griet bij die dat goedje zo geil mogelijk probeerd op te vangen en door te slikken. Ik snap niet wat die meiden daar leuk aan vinden. Oh, begrijp me absoluut niet verkeerd, hoor - ook voor mij is een harde grens een harde grens. Wat is er dan mooier dan stukje bij beetje die kier groter te maken?

Langzaamaan, uiteraard, en met respect voor de sub, dat is uiteraard heel belangrijk, en ik denk ook dat niemand van de bovenstaande schrijvers dat niet begrijpt. Tja, met betrekking tot de "kostbaarheid" Iets heel intiems, wat kostbaar is in die zin dat het leven kan schenken. Vandaar ook dat ik dit topic gestart ben, om te zien of anderen er ook zo over denken. Wat mezelf altijd heeft verbaasd is dat er veel mannen zijn die het erg opwindend vinden om hun sperma in het gezicht of in de mond van de vrouw te spuiten - en dat uit zich ook in veel pornofilms.

Ikzelf heb dat ook, maar kan niet de vinger op de juiste plaats leggen, het waarom hiervan. Puur biologisch gezien zou sperma inderdaad - zoals BBWitch aangeeft - in de baarmoeder gespoten moeten worden; wil de natuur voortplanting bevorderen, dan zou dit juist het meest ultieme moeten zijn. Waarom dan het gezicht en de mond? Omdat dit zo intiem en kwetsbaar is, misschien? Ik weet het niet. Haha, Balak, helemaal gelijk - maar dat moet ze nog wel kunnen. Heb overigens op het moment geen relatie, maar als ik er eentje heb dan hoop ik dat ze daartoe in staat is.

Wat jij en je Meester ook beslissen, ik wens je veel plezier: Er zijn genoeg dingen die een man kan doen en laten om de smaak van zijn sperma te verbeteren alcohol en tabak is bijvoorbeeld not-done, fruit en vruchtensap zijn juist heel goed. Tevens ben ik van mening dat een man die zijn zaad op die manier wil gebruiken ook niet vies moet zijn van zijn eigen sperma.

Als het zo is wat Marco zegt, dat de kwaliteit van het goedje verbeterd kan worden door je leefgewoonte te veranderen, dan zou er natuurlijk al sneller over te praten zijn, dan staat die deur toch op een minikier open. Maar dan is er actie van zijn kant vereist, want wat fruit betreft: Het is ook zo, dat ik niet vies ben van mijn eigen smaakje. Als ik mijn vinger langs mijn poes haal, dan is het no problem om dat af te likken. Maar als ik diezelfde vinger voor zijn mond hou, dan wil hij het niet.

Beffen vind hij overigens geen probleem. Spuiten is mij nog nooit gelukt, maar wie weet Zoek maar eens op Google naar "sperma smaak"; kom je genoeg tegen over de "do's en don't's" met betrekking tot de smaak ervan ;.

Ik lees al een paar dagen mee. Ik wil graag toeveoegen dat het bij mijn slavin zelf verder gaat dan de afkeer van sperma, ze heeft ook een hekel aan pijpen dit doet ze alleen onder de douche. We hebben inderdaad een hele intense relatie en respecteren elkaars meningen heel erg, ik vind het daarom ook belangrijk dat we allebei plezier beleven aan het "spel" Ik ben in het verleden welleens klaargekomen over mijn slavin maar het beviel gewoon niet omdat zij er echt afkeer tegen heeft.

Met de discussie heeft ze voor mij wel laten zien dat er een opening zit om eens wat grenzen opnieuw te gaan verkennen en dat zal deze zomer dus ook gaan gebeuren. Misschien dat in het bijzijn van een andere slavin zij gestimuleerd zal worden om ook eens wat verder te gaan competitie , ik zal haar hiervoor ook een advertentie laten plaatsen. Het leek me wel aardig om na zo'n gesprek toch even te vermelden wat het vervolg is: Mijn Meester heeft uitgezocht wat de smaak van sperma beïnvloed en dat is helaas koffie en vlees en laten dit nou juist de favoriete genotten zijn van mijn Meester!

Hij heeft gezegd dat hij absoluut niet beide of 1 van beide op wil geven. Dus hierbij valt bij mij weer de deur van de grens dicht in het slot. Hij is op internet nog wel verder gegaan om meer informatie op te zoeken over dit onderwerp, maar ik vraag me af of het voor hem iets oplevert.

Wat ik nog een beetje mis -heb niet alles helemaal gelezen, want is al erg lang- is of het als Dom uberhaupt wel handig is om klaar te komen. Ben niet zo'n heel ervaren Dom, maar merk wel eens dat klaarkomen ook kwetsbaarheid betekent, en dat is niet wat ik mijn sub wil geven.

Hoe is dat voor jullie? Kan niet zeggen of ik het daar zo mee eens of mee oneens ben. Ik zal moeten ervaren hoe dat voor mij werkt. Het zal ook aan mijn sub liggen. Want als zij het geloof verliest in haar meester als deze kwetsbaar is -maw als dat is waar zij op afknapt; en dat meen ik te weten van mijn sub- dan is dat natuurlijk iets wat ik niet laat zien.

Maar het blijft experimenteren Terug naar het onderwerp zou ik zeggen dat kwetsbaarheid op die manier net zo goed wel of niet een kadootje kan zijn als sperma, als het past bij de Dom en de sub. Als vrouwelijke dom zonder afkeer van sperma, gebruik ik zijn klaarkomen wel als beloning. Het sperma zelf is meer een bijprodukt, waar ik tot op heden niet specifiek op in ben gegaan in de zin van beloning of straf. Dit vind ik opzich wel interessant om eens te onderzoeken en vraag mij af hoe mannelijke onderdanigen het ervaren als er iets gedaan wordt met hun sperma.

Heeft het voor hen ook een toegevoegde waarde? De discussie gaat tot op heden voornamelijk over mannelijke dominanten en vrouwelijke onderdanigen. Hagar, dank je voor je bijdrage. Ik vind je stukje heel erg mooi en het raakt me zelfs wel; je Dom moet een gelukkig man zijn met een sub als jij. Ik had je graag een uitgebreider dankwoordje willen schrijven in een privé berichtje maar je wilt helaas geen directe berichten ontvangen.

Hoe dan ook ben ik erg blij met je prachtige beschrijving. Hallo allemaal, Voor mij is het slikken van sperma zowel beloning als straf. Ik mag mijn meesteres zoms neuken en moet haar daarna schoonlikken. Ik kick daar enorm op maar nahet klaar komen is het soms wel letterlijk en figuurlijk slikken om je eigen sperma dan te proeven.

Verder moet ik mijn sperma als ik klaar mag komen, vaak opvangen in mijn hand en daarna oplikken. Erg vernederend, vaak moeilijk en vies op het moment maar daarna wel erg opwindend.

Dus al met al een beetje dubbel gevoel. Ik volg de discussie nu even en besluit toch om even mijn mening te geven. Persoonlijk zie ik sperma niet echt als een straf, ben geen fan van het weeïge warme smaakje en gevoel in mijn mond maar oké. Aangezien mijn voorkeur voor pijpen er wel is, neem ik dit op de koop toe. Nog niet gebeurd dus, zal in de toekomst zeker niet uitblijven Wel een beetje huiverig voor het smaakje aangezien hij rookt en dol is op koffie dus geloof niet dat het bovenaan mijn verlanglijstje zal staan bij favourite drankjes.

Ik vind eigenlijk een beetje dat het slikken erbij hoort, ongelofelijk smerig voor jezelf en de ander om het eruit te spugen. Hou je dan in, je weet dat het komt dus je kan er toch ook wel een beetje op voorbereid zijn. Verstand op nul en slikken dan ben je er het snelst doorheen is mijn idee. Ik zie het juist als een teken van overgave als je je over je gevoel van weerzin heen kan zetten en doen wat je Meester wilt.

Dat is toch diep van binnen ook wat jij wilt Misschien dat dit bericht de discussie weer terug kan brengen waar het uiteindelijk om ging. Beste mensen, ik zit al weer een tijdje mee te lezen en ik wil graag even wat dingen kwijt.

Ik ben een felle tegenstander van geweld om harde grenzen te verleggen die hoor je te respecteren. Ik zal nooit iets doen bij mijn slavin waar een nee op haar checklist te vinden is, mijn ervaring is dat door de tijd toch sommige nee's in misschien of graag veranderen.

Ik vind ook dat commitment los staat van pijpen of het omgaan met sperma er is immers meer in het leven. Ik had niet verwacht dat een onderwerp als dit zoveel los maakt bij de mensen, maar vind het wel intressant om het te volgen. Als afsluiting van mijn kant wil ik mijn slavin bedanken voor haar bijdrage op dit forum en gaan wij gewoon verder met onze fantastische relatie!!! Smakelijk draadje is dit geworden. Es kijken of ik het nog wat smakelijker kan maken. Ik vind het best fijn, wanneer mijn sub hongerig is naar mijn sperma, maar niet van belang wanneer ze niet bereid is om mijn sperma te slikken.

Dat is iets waartoe ik haar eigenlijk niet moet dwingen. En walging is een natuurlijke reactie. Maar sommigen zeggen, dat smaken aangeleerd zijn Ooit kaviaar geprobeerd? En als je weigert om sperma te slikken? Nou dan heb je gewoon te weinig commitment om je over je walging heen te zetten en die smaak aan te leren. Dus de zweep erover en slikken, slet, dan leer je't wel. Speelmaster Nieuw lid Inlognaam: Ik zoek een zoekende vrouw.

Gepost op woensdag 28 maart - Eva zoek vrouw van 20 jaar of ouder voor leuk contact. Gepost op donderdag 15 maart - Gepost op zaterdag 10 maart - DaddyDom zoekt ondeugend 'meisje'. Gepost op zondag 04 maart - DominantF Nieuw lid Inlognaam: Gepost op woensdag 28 februari - Mijn harde hand en dwingende ogen brengen je tot rust.

Meester R Nieuw lid Inlognaam: Gepost op dinsdag 27 februari - Op zoek naar jou? Begeleider Nieuw lid Inlognaam: Gepost op zondag 25 februari - Gepost op dinsdag 20 februari - Diavolo Beginnend lid Inlognaam: Gepost op zaterdag 10 februari - Welke sex-slavin of lust-sub zoekt ook een spannende, hete tijd? DomMar Nieuw lid Inlognaam: Gepost op zaterdag 27 januari - Ben jij de onderdanige Zeeuwse dame die spanking en meer zoekt? Daniel Nieuw lid Inlognaam: Gepost op vrijdag 26 januari - Gepost op woensdag 24 januari - Mr Nieuw lid Inlognaam: Gepost op dinsdag 23 januari - Gepost op dinsdag 16 januari - Disciplinaire spanker in Zuid Limburg.

Ruben Nieuw lid Inlognaam: Gepost op zondag 07 januari - D zoekt onschuldig meisje dat niet zo onschuldig is. Gepost op woensdag 03 januari - John Nieuw lid Inlognaam: Ervaren meester zoekt leergierige slavin. Gepost op dinsdag 19 december - Gepost op vrijdag 15 december - Meneer Beginnend lid Inlognaam: Gepost op vrijdag 01 december - Zoek jij spanking en discipline?

Of zoek je meer..? Gepost op woensdag 29 november - Trust Nieuw lid Inlognaam: Gepost op woensdag 01 november - Foute dingen, ik hou daarvan. Gepost op donderdag 26 oktober - Gepost op woensdag 11 oktober - Patrick40 Nieuw lid Inlognaam: Gepost op vrijdag 06 oktober - Spankstudent Actief lid Inlognaam: Gepost op woensdag 04 oktober - Leuke spankee gezocht voor jarige dom, eventueel met mijn vriendin erbij.

Daddy Nieuw lid Inlognaam: Gepost op dinsdag 03 oktober - Ben jij mijn little girl. Desi Nieuw lid Inlognaam: Gepost op zaterdag 30 september - Zin in een leuk spanking contact?

GrijzeRon Nieuw lid Inlognaam: Gepost op donderdag 28 september - Dominant en maso slavin zoeken slavin. FriendlySadist Nieuw lid Inlognaam: Dit kan even pijn doen Gepost op dinsdag 26 september - Gepost op maandag 25 september - Gepost op maandag 18 september - Bart Nieuw lid Inlognaam: Wie wil er een geil leventje?

Gepost op maandag 11 september - Gepost op zaterdag 09 september - Balduin Nieuw lid Inlognaam: Gepost op zaterdag 26 augustus - Praxidike Nieuw lid Inlognaam: Gepost op vrijdag 18 augustus - JanWillem Nieuw lid Inlognaam: Gepost op woensdag 16 augustus - Ervaren Dominant zoekt beginnende of beetje ervaren sub!

Gepost op maandag 07 augustus - Gepost op zondag 23 juli - Gepost op dinsdag 18 juli - Ben jij die sub die ik zoek? Gepost op maandag 17 juli - Op zoek naar discipline? Tim Nieuw lid Inlognaam: Gepost op donderdag 13 juli - Leuke, vriendelijke en beschaafde man zoekt een leuk en spontaan meisje of vrouw.

Gepost op dinsdag 11 juli - Gepost op maandag 10 juli - In het echt ben ik je nog niet tegengekomen, maar Billenkoek, een prima manier om je doel te bereiken. Mr Sander Nieuw lid Inlognaam: Gepost op woensdag 07 juni - Dominant Sado Nieuw lid Inlognaam: Gepost op dinsdag 06 juni -

..
B2b massage amsterdam tirolersex


Wat dat betreft is het als onervaren slavin wel handig als je een eerste sessie ondergaat met een wat meer ervaren SM Meester. Zeker als die al diverse vrouwen onder zijn SM hoede heeft gehad, dan is die ervaring wel heel erg handig voor hem richting andere vrouwen. Maar ervaren of niet, een SM Meester moet altijd zich blijven inleven in de SM slavin waar hij op dat moment mee te maken heeft.

Dat is weleens lastig schakelen voor hem, bijvoorbeeld als hij kort daarvoor een heel ervaren Pijn slavin op bezoek heeft gehad. Dan is het natuurlijk niet automatisch zo dat de volgende bezoekster ook op dat niveau haar SM plezier wil gaan beleven. Wat dat betreft kan het ook wel onhandig zijn als een SM Meester te veel verschillende soorten SM vrouwen in één periode op bezoek krijgt voor een SM sessie.

Dan moet hij namelijk best wel vaak op- en terugschakelen kwa SM niveau. Over Lust-SM valt eigenlijk niet zo heel veel samen te vatten. Zij komen wat erotiek betreft liever tot een SM-achtig gebeuren waarbij zoveel mogelijk uit de SM slavin wordt gehaald, zodat zij komt tot een zo groot mogelijke SM beleving. Je kan als SM Meester een stuk meer doen dan alleen iemand "gedwongen" sexuele handelingen te laten uitvoeren in bijvoorbeeld geboeide of geblind-doekte situatie.

Je kan mondeling bijvoorbeeld benadrukken dat zij er enkel en alleen is voor jouw genot, en dat voor klaar te komen zij beslist jouw toestemming nodig heeft, enz. Daarmee kan je ook allerlei Lust-SM effecten of gevoelens versterken of benadrukken, enz. Tenslotte nog over de diverse SM vormen. Een meer ervaren SM Meester zal proberen te achterhalen vooraf! Natuurlijk zal in de praktijk niet altijd iedere SM sessie tot het maximaal gewenste effect leiden, maar kan je de slaagkansen wel flink vergroten door te werken met een goede Sublijst.

Eén van de grootste fouten die je kan maken als SM Meester is aan de slag te gaan met het idee van "we zien wel waar het schip strandt". Je gaat dan ook eerder als Meester een vertwijfelde indruk maken op je SM-partner. En dat is vrij funest voor de SM beleving van de onderdanige.

En er éénmaal twijfel in je spel sluipt, dan is het ook niet meer mogelijk dat een SM Meester nog kan bijschakelen tijdens een SM sessie. En daarmee bedoel ik dat als je niet meer kan inschatten wat een onderdanige wel of niet leuk vindt, je ook niet meer weet of je de SM nog wat lichter of juist zwaarder kan maken.

Je wist immers sowieso al niet meer weet waar je aan toe was met de onderdanige, dus is het bijschakelen of juist terugschakelen kwa niveau tijdens een sessie ook niet goed meer mogelijk. En dat vergroot de kans weer op een teleurstellende sessie voor de onderdanige, enz. Dus kortom, het vooraf weten van welke SM vorm de onderdanige zoekt in SM, en in welke sterkte of op welke manier, dan vergroot duidelijk de kansen op een goede SM sessie.

Je kan dan als SM Meester ook beter een plan van aanpak maken vooraf! Als iets gewoon niet goed lijkt te werken bij een onderdanige, dan kan moet.. Maar dat is allemaal ook gewoon "logica" en je verstand en gevoel blijven gebruiken tijdens een sessie. Mogelijkheden van Lust-SM   Bij Lust-SM kan je denken aan de min of meer de voor de hand liggende handelingen, zoals intieme sex, pijpen, massage, vingeren, zoenen, beffen, enz. In paniek worstelde ze om los te komen, met als enig resultaat dat ze nog meer besefte hoezeer ze aan hem was overgeleverd.

Zou hij haar vermoorden? Laat hem me geen pijn doen, bad ze tot God. Na ongeveer een half uur, schatte ze, stopten ze. Hij maakte haar polsen los, om ze daarna onmiddellijk weer te boeien. Achter op haar rug ditmaal. Even later duwde hij haar in de kofferbak van een andere auto. Het enige dat ze daarna een heel lange tijd kon waarnemen, ze schatte het op enkele uren, was het geronk van de motor. Toen de rit eindelijk voorbij was tilde hij haar, schijnbaar moeiteloos, uit de auto.

Hij hield haar armen stevig in zijn greep en stuurde haar zo in een bepaalde richting. Ze werd een huis ingeleid, een trap op en weer een trap af, door verschillende ruimtes, tot ze ergens aankwamen waar het muf rook en vochtig aanvoelde.

Hier maakte hij de boeien los en liet haar de mondbal uitspuwen. Ook haalde hij de blinddoek weg. Hoewel het licht gedempt was, werd ze er toch een paar tellen door verblind. Wanhopig keek ze rond, zoekend naar een weg om te ontsnappen. De vierkante ruimte waarin ze zich bevond was ruim, zo’n 6 bij 6 meter, en zeker drie meter hoog.

De muren en de vloer waren van ruwe baksteen en er was geen raam. Er stonden verschillende meubelstukken die ze niet kon plaatsen en de muren hingen vol met enge attributen als zwepen en klemmen. Er zaten verschillende katrollen aan het plafond waar doorheen touwen waren gehaald. Aan alles was te zien dat dit een martelkamer was. Was haar dochter hier ook geweest? Waren die afschuwelijke foto’s hier genomen? Toen viel haar oog op de twee deuren, dat op ongeveer twee meter van elkaar in een van de muren zaten.

Meteen volgde er een waarschuwing. Als ze ook maar één poging zou doen, zou ze streng gestraft worden.

Desondanks rende ze naar de deur die het dichtste bij was. Die bleek van metaal en zat op slot. Vervolgens rende ze naar de andere. Ook van metaal en ook op slot.

Huilend leunde ze met haar rug ertegen aan. Zachtjes, bijna fluisterend, zei hij dat ze er spijt van zou krijgen. Tevens voorspelde hij, nog steeds fluisterend, dat ze snel zou leren om hem te gehoorzamen. Met een vinger naar het midden van de kamer wijzend, gelastte hij haar vervolgens om zich daar uit te kleden.

Die woorden waren niet gefluisterd maar werden als pijlen op haar afgevuurd, op een uiterst kille toon. Elke pijl was een voltreffer die een wond sloeg in haar moed. Vanzelfsprekend willigde Diana zijn eis niet meteen in. Ze deed zelfs helemaal niets maar bleef stokstijf staan.

Hij moest ervan grinniken, tevreden als hij was bij vooruitzicht van het plezier dat ze hem daardoor zou verschaffen. Wil je soms geld? Dit zal je berouwen! De politie zal je vinden! Zijn enige reactie was de arm die hij ophief vanachter zijn rug. In zijn hand lag een lange, gemeen uitziende, leren zweep, waarmee hij haar één keer raakte, ter hoogte van haar heupen.

Haar schreeuw was hard, kort en schor. Diana sloeg haar armen om zich heen, knikte vervolgens dubbel, en kon maar net voorkomen dat ze door de knieën zou gaan. Haar lippen trilden en vruchteloos probeerde ze de opkomende tranen te bedwingen. Ga naar het midden van de kamer en kleed je uit. Tranen welden op en met een bibberende stem smeekte ze om haar alsjeblieft niets aan te doen. Hij bleef haar alleen maar ijzig aanstaren, zonder een woord te zeggen.

Snikkend begon Diana haar blouse uit te trekken. Toen ze het kledingstuk eenmaal in haar hand had wist ze niet wat ermee te doen. Ik zal alles voor je doen, ik doe alles. Maar vermoordt me alsjeblieft niet. Heb je me nog niet genoeg pijn gedaan met mijn dochter. Alsjeblieft, laat me toch gaan. Diana slaakte een schrille kreet en hield abrupt haar mond. Haar lichaam schokte en ze sloeg haar handen voor de ogen. Fijntjes merkte hij op dat ze in ieder geval wel zou doen wat hij wilde.

Hij gaf haar een laatste waarschuwing. Als ze niet direct zou opstaan en zich verder zou uitkleden, of als ze zich met haar handen zou bedekken, dan zou ze nog niet jarig zijn. Huilend en bang, maar niet langer smekend kwam Diana overeind.

Daarna trok ze, telkens balancerend op een been, haar sneakers uit. Toen ze de strakke pijpen van haar broek omlaag stroopte, trok ze per ongeluk haar slipje mee. Niet beseffend hoe koddig dat in de gegeven situatie was, hees ze het weer snel omhoog. Met hangend hoofd maakte ze de sluiting van haar bh los en ontblootte zo haar niet al te grote, welgevormde borsten. Rond en op de tepels groeiden enkele zwarte, duidelijk zichtbare haartjes.

Het slipje, dat ze even daarvoor nog zo snel omhoog getrokken had, moest er nu alsnog aan geloven. Met haar armen langs haar lichaam stond ze daar, naakt, trillend, snotterend en beschaamd. Ze huiverde, maar dat was niet alleen van de kou. Vervolgens begon hij haar borsten te betasten.

Hij kneep net zolang in haar tepels, een voor een, tot ze hard werden en rechtop gingen staan. Diana kromp ineen maar bleef doodstil staan. Langzaam sneed hij met een nagel in haar huid. Van haar borsten naar beneden, over haar buik, naar de grote bos zwart schaamhaar. Het was zoveel en zo dik, dat ze onmogelijk op een fatsoenlijke manier een bikini gedragen zou kunnen hebben.

Hij greep een plukje vast en trok het er in een keer uit. Van de pijn kneep Diana haar ogen dicht. Ze snakte naar adem en jammerde luid. Daarna moest ze haar armen gestrekt omhoog steken. Diana keek omhoog, naar de twee touwen die vlak boven haar hoofd hingen. Aan elk touw zat een zwarte, leren polsband. Bevend als een rietje liet ze hem de banden om haar polsen doen. Daarna liep hij naar de muur en draaide aan een wiel. Diana werd omhoog getrokken. En wel zover, dat ze op het laatst alleen nog met het puntje van haar tenen de vloer kon raken.

Om haar enkels kreeg ze net zulke banden als ze om haar polsen had, en ook die verbond hij met een touw. Een voor een trok hij die touwen strak, waardoor haar voeten van de vloer kwamen en haar benen werden gespreid. De andere einden van de touwen werden vastgebonden aan haken aan de muur. Naakt en wijdbeens opgehangen stond Diana doodsangsten uit. Ze was in de hel beland, dat wist ze zeker. Ging hij haar op deze manier om zeep helpen? De zweep raakte haar vol in de buik.

Diana schreeuwde het uit en zwaaide in de touwen heen en weer. Ik wens geen enkel geluid van je te horen. Opnieuw betastte hij haar borsten. Met zijn mond ditmaal. Hij zoog net zolang aan haar tepels tot ze weer hard werden. Daarna verlegde hij zijn aandacht naar haar oksels, waarin stoppeltjes stonden.

Het was al even geleden dat ze die geschoren had. Hij inhaleerde de geur, waarop Diana uit afkeer haar hoofd afdraaide, en beet venijnig. De druppeltjes bloed die verschenen likte hij op. Ondanks het verbod om geluid te maken, jammerde Diana. Vol afkeer keek hij haar aan. Vanwege het geluid dat ze gemaakt had en omdat hij haar moddervet vond. Alles aan haar lubberde. Echter niet voor lang. Na een paar minuten kwam hij alweer terug.

Met een plastic tas en een mandje in zijn handen. Eerst frommelde hij haar kleding in de tas, daarna kleedde hij zich uit. Uit haar ooghoeken zag Diana hoe hij zijn kleren netjes opvouwde en op een stapeltje legde in de mand. Ook zag ze dat hij flink behaard was en heel gespierd. Onwillekeurig, tegen wil en dank, had ze ook snel een blik op zijn penis geworpen.

Daar werd ze niet door gerust gesteld. De penis van haar echtgenoot was de enige penis die ze kende en dat orgaan had, in haar ogen, normale proporties.

Vergeleken met de penis die ze nu zag kwam haar man er echter maar bekaaid vanaf. Dit monster was lang, dik en donker. Het werd op haar gericht en ze wist wat er op het punt stond te gebeuren. Huilend, angstig en vol weerzin begon ze met haar hoofd te schudden. Zijn gezicht was vlakbij en door de tranen heen staarde Diana naar zijn halfopen lippen. Het enige dat ze wilde was haar mond stijf dicht houden.

De sissend uitgesproken waarschuwing was echter voldoende. Hij bracht zijn lippen naar die van haar en zij dwong zichzelf om hetzelfde te doen.

Zijn tong baande zich direct een weg naar binnen. Diana kon zijn adem ruiken en zijn mond had een zo sterke smaak, dat ze er misselijk van werd. Na enige minuten deed hij een stapje achteruit en oliede zijn penis. Diana vergat dat ze geen geluid mocht maken en smeekte hem om het niet te doen.

Met twee rake klappen in het gezicht legde hij haar het zwijgen op. Zonder veel plichtplegingen verkrachtte hij haar, in één langzame, doorgaande beweging. Hij was zo groot geschapen dat Diana ervan gromde. Vanzelfsprekend stoorde hij zich niet aan haar tranen, die rijkelijk vloeiden.

Integendeel zelfs, door haar gedetailleerd te vertellen wat haar te wachten stond als ze niet zou anticiperen, dwong hij haar om net zo met hem te vrijen als hij met haar.

Hangend in de touwen en diep gepenetreerd, moest ze haar tong actief gebruiken en anticiperen op die van hem. In doodsangst en vol afgrijzen voerde ze de opdracht uit. Diana proefde zijn smaak, ademde zijn adem en slikte zijn speeksel. Hij beet hard in haar tong. Toen ze die in een reactie terugtrok greep hij een borst en draaide die er bijna af. Dus stak ze haar tong gauw weer uit en liet hem erop kauwen. Ondertussen begonnen haar schouders pijn te doen.

Dat verlichtte iedere keer heel even de druk op haar schouders. Het leek een eeuwigheid te duren voordat hij klaarkwam. Toen het eindelijk zover was, duurde het nog een keer zo lang eer zijn orgasme voorbij was.

Daarna trok hij zich met een ruk uit haar terug. Hij pakte een dikke, leren riem van de muur en sloeg zo hard mogelijk over haar borstbeen, net onder haar kin. Eerst was er het harde, kletsende geluid van het leer op haar huid, daarna de harde, schorre schreeuw van Diana.

Hij deed het kalm aan, er was immers geen enkele haast bij. Voor elke slag haalde hij zijn arm zo ver mogelijk naar achteren en geselde haar dan uit volle kracht. Bij elke slag werd alle lucht uit haar longen geperst. Tussen elke slag hield hij een korte pauze, zodat ze de pijn goed kon ervaren. Diana bleef het uitschreeuwen en smeekte onophoudelijk om genade. De riem was vier centimeter breed.

Daarmee bedekte hij haar lichaam onder mooie, gelijkmatige, vier centimeter brede striemen. Door de pijn en haar geschreeuw was haar energie zo snel verbruikt, dat het enige geluid dat ze halverwege nog kon maken, een kreunend 'ah' was.

Diana haalde adem met horten en stoten en ze zweette ondertussen zo erg, dat met iedere slag een fijne nevel opdwarrelde. Na afloop, hij had haar van voren en van achteren helemaal beurs geslagen, inspecteerde hij het gekneusde vlees. Diana hing als een zak in de touwen, haar gejammer was allang verstomd. Hij fluisterde dat hij het zo graag zag en verkrachtte haar vervolgens nog een keer. Omdat ze geen respons gaf trok hij haar hoofd omhoog, aan haar haren, en dwong haar om weer met hem te vrijen.

Haar lichaam deed echter zo’n pijn, en ze was zo uitgeput, dat ze het bijna niet kon opbrengen. Maar het lukte toch en zwakjes gaf ze hem haar tong.

Bij de eerste slag van een nieuwe serie smeekte ze weer om op te houden. Dat was het laatste geluid dat ze die nacht zou maken, hij had haar bewusteloos geslagen. Desondanks ging hij door en bewerkte hij haar hele lichaam een tweede keer. Toen hij daarmee klaar was propte hij de bal weer in haar mond, bracht oordoppen in bij haar en trok een zwarte kap over haar hoofd. Vervolgens deed hij het licht uit en trok de deur achter zich dicht.

Het ene moment was ze bij bewustzijn, dan weer niet. Hoewel de pijn van de riem langzaam wegebde, nam de pijn in haar polsen en schouder juist toe. Soms, als ze weer eens even bij bewustzijn was, kon ze zichzelf horen kreunen.

Dorst, wat had ze een dorst. Hoelang ze daar gehangen had kon ze bij benadering niet zeggen. Het was lang geweest, heel lang. Maar ineens werden de kap, de mondbal en de oordoppen verwijderd. Van schrik knipperde ze met haar ogen. Haar kracht en moed waren allang verdwenen, zo ze die al had gehad, en vol angst keek ze naar alles wat hij deed. Hij maakte haar enkels los, waardoor haar benen, waaruit het gevoel verdwenen was, tegen elkaar vielen. Toen hij haar vervolgens liet zakken kwamen haar schouders terug in de juiste positie en dat deed verschrikkelijk pijn.

Eenmaal met haar voeten op de vloer, zakte ze direct door de knieën. Daardoor werden haar armen met een ruk omhoog getrokken. Vervolgens raakte ze weer bewusteloos. Maar ook daaruit ontwaakte ze weer en toen lag ze op een eenpersoons bed, in een andere kamer. Haar armen lagen langs haar lichaam en ze was niet geboeid.

Desondanks kon ze haar schouders niet bewegen. Hij was er ook, maar ze kon niet zien wat hij aan het doen was. Wat zou hij nu met haar gaan doen? Blijkbaar voelde hij dat ze bij was gekomen want ineens kwam hij op haar toegelopen. Haar mond was zo droog dat Diana alleen maar kon reageren met een flauw knikje. Ze probeerde het woord 'water' uit te spreken maar het lukte niet. Het enige geluid dat ze maakte was een krakend gemompel.

Als reactie begon hij te lachen, een mooie, vriendelijke lach. Ik had gezegd dat je geen geluid mocht maken. Nu heb je straf verdiend. Door de grimas op haar gezicht leek het of ze huilde. Hij hielp haar overeind. Omdat ze haar schouders niet kon bewegen moest ze, om te gaan staan, rollend uit bed zien te komen.

Ze was licht in het hoofd en stond wankel op de benen. Haar buik deed er pijn van. Willoos liep ze achter hem aan. Ze liepen een donkere gang door, een deur, nog een gang, tot ze in een prachtige, helder verlichte badkamer aankwamen. Tegen de wand stond een grote wastafel met twee wasbakken. Er was een royale moderne wc, een enorm bad, wat later een bubbelbad bleek te zijn, en een riante doucheruimte. Bovenal was het er warm.

Hij lichtte de bril van de wc en wees in de pot. Daaruit mocht ze drinken, zonder haar handen te gebruiken.

Diana deed een paar tellen helemaal niets. Vol ongeloof en verbijstering keek ze naar de wc, toen naar hem, dan weer naar de wc. Was dat soms een grap? Dat is de tijd die je krijgt om zoveel water te drinken als je kunt.

Daar moet je het tot morgen mee doen. Toen hij begon te tellen haastte ze zich echter naar de wc. Met haar pijnlijke schouders duurde het twee kostbare seconden voordat ze haar hoofd in de pot kon steken. Snel, maar onbeholpen, likte ze zoveel mogelijk water op van het plasje dat er stond. Het verkwikte haar, wat was het lekker. Ze hoorde wel dat hij 'tien' riep maar ze ging gewoon door met likken.

Met als gevolg dat hij haar aan haar haren overeind trok en hard tegen de muur wierp. Even later zat ze in een stoel met haar hoofd boven een wasbak en waste hij geroutineerd haar haren. Ditmaal waren zijn sterke handen zacht.

Moe en verzwakt als ze was, werd ze er zelfs slaperig van. Na haar haren te hebben geföhnd, pakte hij een washandje en waste haar hele lichaam. Hij gebruikte zeep en heet water en schrobde stevig. Dat schrijnde, want haar lichaam was beurs en bedekt met bloeduitstortingen.

Daarna begon hij haar met een scheermes te scheren. Hij schoor haar onderarmen, benen, de haren op en rond haar tepels, alles scheerde hij af. De meeste tijd had hij nodig voor de dikke bos schaamhaar. Met elke haal van het mes werd haar pubis meer ontbloot, tot er geen haartje meer viel te ontdekken. Ze moest zelfs gaan staan en bukken, zodat hij haar rond de anus kon scheren. Diana vond dat haar kruis er uit zag als de vagina van een meisje en ze voelde zich er nog naakter door.

Voor het eerst sinds ze hier was aangekomen, op deze vreselijke plaats, dacht ze weer aan Isabelle. Tranen welden op, van verdriet, omdat ze nu wist wat haar dochter was overkomen. In stilte smeekte ze God om hen allebei te laten sterven. Tot besluit wreef hij een bloedstelpend middel in haar schaamstreek.

Hoewel ze niet volledig weg durfde te bewegen. Daarna gaf hij haar tandpasta en een tandenborstel. Alles in haar mond diende te worden gepoetst, haar tanden, haar tong, haar wangslijmvlies en haar verhemelte.

Ook moest ze flossen. In je nieuwe leven heb je slechts twee verantwoordelijkheden; zelfcontrole en mij bevredigen. Daar lag immers het centrum van hun waardigheid. Omdat ze er actief iets voor moesten doen en het daarom intens haatten. Daarom liet hij haar knielen terwijl hij ondertussen zijn broek uitdeed. Diana vreesde het ergste. Ze wist dat ze opnieuw verkracht zou worden en kon alleen maar hopen dat als ze goed zou meewerken, en alles zou doen wat hij wilde, het draaglijk zou zijn en ze het zou overleven.

Maar wat bedoelde hij precies met 'discipline'? Gebruik nu dat mondje maar eens waarvoor het is bedoeld. Ik ben niet gauw tevreden, dus je zult heel erg je best moeten doen. Wat kon ze ertegen doen? Met zichtbare tegenzin leidde ze zijn penis haar mond in. Hij was veel groter geschapen dan haar man. Voor dit monster moest ze haar mond werkelijk opendoen. Zijn pik was zelfs zo groot en dik, dat ze er ontzag voor had.

De smaak was niet onbekend, een mix van bittere urine en vlezig aroma. Diana deed haar uiterste best, waarbij ze de voorkeuren van haar man als uitgangspunt nam.

Dus gebruikte ze haar tong en haar wangen, kietelde ze de schacht met haar nagels, en tikte ze voorzichtig tegen zijn ballen. Hoewel pijpen niet haar favoriete bezigheid was, hield ze zoveel van haar man dat ze dit wel regelmatig met hem deed. Maar hij had nooit in haar mond mogen klaarkomen, daar had ze altijd weerstand tegen gehad. De man die ze nu aan het pijpen was, besefte ze, zou dat wel doen. Daarvan was ze zeker. Hij drukte zijn pik zo diep in haar mond dat het haar verstikte.

Vervolgens trok hij zich zover terug, dat ze precies aan zijn eikel kon knabbelen. Stel hem tevreden, bevredig hem, geef hem genot, wees lief, doe het goed, zorg dat hij het lekker vindt, hield ze zichzelf onophoudelijk voor. Likkend, zuigend en knabbelend bewoog ze haar lippen over zijn pik.

Hij pakte haar hoofd vast en stootte toen zijn penis zo diep mogelijk naar binnen. Tot in haar keel. Diana probeerde haar ademhaling aan het ritme van die stoten aan te passen. Sneller en sneller ging het. Tot ineens een vloed van sperma haar mond inspoot. Diana kon niets anders doen dan slikken, en nog eens, en weer, en nog een keer, terwijl ze ondertussen zachtjes in zijn ballen kneep. Daarna liet hij zijn lul minutenlang in haar mond zitten. Net zolang tot hij zijn normale proporties weer had aangenomen en er een warme, zachte massa was overgebleven, die precies in haar mond paste.

Zijn schaamhaar kriebelde in haar neus en haar hoofd rustte tegen de zachte huid van zijn onderbuik. Ondertussen hield ze al die tijd met een hand zijn ballen vast, en had ze andere op een van zijn dijen gelegd. Op dat moment was Diana meer intiem met deze man, dan ze ooit met haar echtgenoot was geweest. Van alle verwarde gevoelens die ze had, overheerste vooral een gevoel van opluchting.

Dit had ze zonder problemen klaargespeeld en ze was er zeker van dat ze hem tevreden had gesteld. Toen hij bij haar vandaan stapte, waardoor zijn pik haar mond uitgleed, lag er een flauwe glimlach op zijn mond.

Met een milde klank in zijn stem zei hij dat ze een beloning verdiend had. Vreemd genoeg versnelden die woorden haar hartslag. Wanneer ze die beloning zou krijgen, vermeldde hij echter niet.

Hij ging namelijk gewoon door met haar 'lessen'. Diana moest vooroverbuigen en haar hoofd op de armen leggen. Tegelijkertijd moest ze haar kont in de lucht houden. Vervolgens begon hij met een vinger rond haar anus te cirkelen.

Arnold had ook wel eens met haar anus gespeeld en dat had Diana best opwindend gevonden. De paar keer dat hij een vinger een stukje haar rectum in had geduwd, was dat niet onprettig geweest. Verder was het nooit gegaan. Maar deze man was Arnold niet, deze man was anders. Deze man duwde zonder veel plichtplegingen een goed geoliede vinger door haar kringspier, vrijwel onmiddellijk gevolgd door een tweede.

Er ontsnapte haar een hijgende zucht. Na enige tijd werden de vingers vervangen door allebei zijn duimen, die hij ritmisch in en uit haar rectum bewoog. Kreunend spande ze haar kringspier, in een onwillekeurige poging om hem eruit te werken en de ingang te sluiten. Ondanks het voornemen om geen woord te zeggen, begon ze hem te smeken om het rustig aan te doen. Laat me er even aan wennen. Ik zal doen wat je wilt. Geef me een paar tellen, dat zal helpen. Diana schudde met haar achterwerk en schreeuwde het uit.

Hij trok zijn hand terug en begon tegen haar te praten. Als gewoonlijk sprak hij zachtjes, bijna fluisterend. Je zult leren hoe je mijn plezier kunt vergroten. Wie weet, misschien ga je het zelf ook lekker vinden. Hoewel dat niet belangrijk is.

Je darmen hebben overigens een schoonmaakbeurt nodig. Moet je toch eens kijken hoe smerig het daar is. Aan een vinger zat zelfs een hele klont, precies rond de nagel.

Juist die vinger duwde hij recht onder haar neus. De geur van poep niet was te missen. De straf daarvoor is een complete herhaling van de straf van gisteren. En dat komt boven op de straffen die je vandaag toch al verdiend had.

Dat ze doordrongen was goed te zien, Diana viel hulpeloos opzij en barstte in snikken uit. Je krijgt tien tellen om een besluit te nemen. Het idee was ongelofelijk weerzinwekkend, maar alles was beter dan nog eens zo geslagen te worden. Dat zou ze echt niet kunnen verdragen, dat zou haar dood betekenen. Dus kwam ze overeind. In stilte biddend dat hier gauw een einde aan zou komen, pakte ze zijn meest schone hand en bracht die naar haar mond.

Eerst likte ze de pink, die niet op haar gebruikt leek te zijn. Maar blijkbaar deed ze het niet goed. Hij wilde althans dat ze het met veel meer overtuiging deed. Vervolgens bewoog ze de pink in en uit haar mond. Na de pink, volgde zijn ringvinger en herhaalde het ritueel zich. Blijkbaar deed ze het nu wel goed, hij zei namelijk niets meer. Daar had hij ook geen reden toe. Diana deed namelijk haar uiterste best.

Dat ze zichzelf ondertussen verachtte deed er niet toe. Ze was eenvoudig te bang voor wat hij haar aan kon doen. Of voor wat hij al gedaan had en opnieuw kon doen.

Zijn pink en ringvinger had ze schoon gepijpt, nu was zijn middelvinger aan de beurt. Hoewel ook die er schoon uitzag rook hij toch naar poep. Kom op, lafaard, verzamelde ze haar moed, en zoog toen de vinger diep haar mond in.

Het smaakte zoals stront vermoedelijk altijd smaakt; als stront. Dat ze de vinger zo diep haar mond had ingezogen was een bewuste keus geweest. Op die manier had ze gedacht de meeste poepsmaak zover mogelijk van haar smaakpapillen vandaan te kunnen houden.

Maar ze kwam er al snel achter gekomen dat het helemaal niets uitmaakte. Het smaakte rot op alle plaatsen in haar mond. Op zijn wijsvinger zat een flinke bruine vlek, met daarin kleine korreltjes.

De angst dwong haar echter om door te gaan en dus zoog ze ook die vinger haar mond in. De smaak was sterk en de korreltjes voelden zanderig aan. Terwijl de poep zich vermengde met haar speeksel probeerde ze uit alle macht de braakneigingen te onderdrukken, Zijn stem was mooi, diep en het timbre gemoduleerd. Dat je hard je best doet om jezelf te overwinnen. Hoewel ze niet met zekerheid kon zeggen of ze hem ook schoon gekregen had.

Want haar lippen zaten ondertussen onder de poep. Toen ze dacht dat ze haar maag weer onder controle had, pakte ze zijn andere hand. De pink en ringvinger gingen nog wel, die waren relatief schoon. Zeker ten opzicht van de middelvinger, waaraan nog steeds die grote klont poep zat vastgekleefd.

Toen die eenmaal aan de beurt was keerden de braakneigingen in alle hevigheid terug. Heftig kokhalzend en ondefinieerbare keelklanken uitstotend, kreeg ze het desondanks voor elkaar om hem in haar mond te nemen.

Zuigend, likkend en slikkend pulkte ze de klont los met haar tong. Diana bleef enkele tellen doodstil zitten, haalde heel diep adem, en slikte het toen door.

Al met al was het toch ook weer niet zo’n groot stuk geweest. Na deze vinger, waren zijn ringvinger en duim een eitje.

Het was haar gelukt, ze had het voor elkaar gekregen, aan zijn handen was geen poep meer te zien! Toen ze op mocht staan rende ze naar de wc en ging boven de pot over haar nek. Het was echter alleen een beetje slijm dat eruit kwam. Dit is een nieuwe aantekening. Vervolgens bracht hij een geolied slangetje in haar rectum. Diana wist meteen dat ze een klysma ging krijgen.

Dat had ze namelijk wel eens eerder gehad, in het ziekenhuis. Hij friemelde met iets in de wasbak en even later voelde ze inderdaad een warme vloeistof haar darmen inlopen. Toen er zoveel vloeistof in haar zat dat ze, op basis van haar herinnering, verwachtte dat de toevoer zou stoppen, gebeurde dat echter niet. Haar darmen raakten voller en voller. Om zijn aandacht te trekken, en toch geen woord te zeggen, snikte ze schril. Maar er kwam geen enkele reactie. Hij liet haar zo vol lopen dat er hevige krampen in haar buik ontstonden.

Toen hij eindelijk de slang verwijderde, kreunde ze luid en ze schokte met haar heupen om de druk te verminderen.

Vertwijfeld staarde ze naar de wc. Had hij er wel een idee van hoeveel hij in haar had laten lopen? Om te verkomen dat ze leeg zou lopen kneep Diana uit alle macht haar kringspier dicht. Het zou haar niet lukken, dat wist ze nu al. Hij had vast iets anders in haar laten lopen dan alleen water. Wanhopig kneep ze haar billen zo stevig mogelijk tegen elkaar. Vergeefs, want ineens spoot er met zo’n kracht een straal waterige stront naar buiten dat het hele bad werd onder gespat.

Er kwamen zelfs een heleboel spetters op de vloer en de wanden terecht. Na de eerste golf kwamen er nog twee kleinere, minder krachtig golven. Het stinkende slib liep in stralen langs haar benen en vulde het bad met een laagje vloeibare stront. De vreselijke geur die meekwam, verdrong elke andere geur. Diana wist niet hoe ze moest reageren en daarom verroerde ze geen vin. De man had er rustig naar staan kijken, met zijn armen over elkaar. Het lukte je niet eens vijf minuten! Je dochter heeft meer discipline dan jij.

Wat zei hij daar? Maar hij praatte gewoon verder. Misschien mag ze me helpen als ik je hiervoor straf. Maar wat zullen we eerst doen? Smerig ben je toch al, dus waarom zou ik je niet een tijdje in je eigen stront laten lopen. Ja, dat is mooi. Raap een paar brokken op en smeer je gezicht ermee in.

Je borsten ook, opschieten, smeer die stront over je tieten! Vergeet je kut niet! Doe het meteen of ik sla die waardeloze pruim tot moes. En nu door je haar! Daarna bond hij haar polsen samen op de rug. Hij bracht een halsband om en duwde haar de badkamer uit. Diana was versuft en ziek van de stank, maar hij had alweer een erectie. Ze werd teruggebracht naar de martelkamer waar hij haar bont en blauw sloeg.

Daarna kreeg ze de oordoppen weer in, net als de mondbal, en trok hij een kap over haar hoofd. Vervolgens bond hij haar op dezelfde manier als de vorige keer en trok haar ruw de lucht in. Pas toen reageerde ze weer. Ze blèrde als een schaap en zwaaide uit protest in de touwen heen en weer. Het duurde echter niet lang voor ze stil hing.

De hele ruimte had zich gevuld met de geur van poep maar Diana merkte er niets van. Hij deed het licht uit en liet haar bewusteloos in het donker hangen. Dan was ze er wel, dan was ze er niet. Tot ze weer eens terugkeerde en het besef doordrong dat haar voeten niet langer waren vastgebonden en haar armen juist werden losgemaakt.

In doodsangst slaakte ze eerst een prachtige gil, om daarna meteen weer in een diepe bewusteloosheid te zinken. Toen ze daar weer van bijkwam lag ze op een bed. Ze vermoedde dat het hetzelfde bed was waarop ze al eerder gelegen had, maar zeker weten deed ze het niet. Want de kap was dan wel verdwenen, daarvoor in de plaats was ze geblinddoekt.

Ook zaten de doppen nog steeds in haar oren. Of weer, dat wist ze ook niet. Blijkbaar was ze gewassen. In plaats van de rotte geur van stront, rook ze namelijk zeep. Haar armen en benen waren vastgebonden, maar gelukkig niet al te stevig. Ze kon ietwat verliggen, waardoor ze verlichting kon vinden voor de hevige pijn in haar schouders. Haar belangrijkste zorg was echter water.

Haar mond was zo uitgedroogd dat ze niet meer kon slikken. Tegen beter weten in opende ze haar mond, in de hoop dat er water zou stromen. Ook haar lippen waren kurkdroog en er waren pijnlijke kloofjes ontstaan.

Ze worstelde om los te komen, tot ze weer buiten bewustzijn raakte. Haar mond bewoog niet zoals het zou moeten. Uiteindelijk kreeg ze het echter toch voor elkaar. Open je mond, een klein beetje maar. Diana hoestte eerst, om vervolgens gulzig het vloeibare leven in te slikken. De manoeuvre werd herhaald en ze kon er geen genoeg van krijgen.

Wat had hij een heerlijke, gemene mond! Na de tweede slok hief ze, gulzig als een kuiken, haar mond al bij voorbaat op voor de volgende. Die keer bleef hij, nadat ze het water had ingeslikt, met zijn mond op haar lippen drukken.

Al bij de eerste aanraking van zijn tong, anticipeerde Diana. Ze speelde met zijn tong zoals hij speelde met die van haar. Hij bracht meer water, op dezelfde wijze, en dus vonden hun tongen elkaar weer. Diana wist niet wat ze voelde of zou moeten voelen. Na een lange tijd waarin pijn de enige sensatie was geweest, zonder iets te kunnen zien of te horen, was deze zachte, natte tong aanlokkelijk. Eindelijk was hij teder met haar. Daar was ze hem dankbaar voor en ze wilde dan ook niet dat hij zou ophouden.

Tegelijkertijd besefte ze heel goed dat hij de duivel was. Een demon, waarvan ze geen idee had hoe ze hem zou kunnen weerstaan. Ze mocht zoveel drinken als ze wilde.

Dus dronk ze tot haar dorst gelest was. En dat was pas vele tongzoenen later. Het volgende dat ze voelde waren zijn handen, die haar langdurig olieden. Haar vagina, schaamlippen, klit, zelfs inwendig, alles werd overdadig geolied. Vervolgens neukte hij haar. Diana zag niets en hoorde niets, noch kon ze zich bewegen. Het enige wat ze kon doen, was zich concentreren op de plaats waar ze in contact was met hem. Hij drukte zijn lippen op de hare en Diana reageerde meteen.

Ze had natuurlijk geen keus, maar op dat specifieke moment wilde ze het zelf ook. Op de een of andere manier troostte het haar, voelde ze zich er beter door. Dus zoog ze aan zijn lippen en gaf ze hem haar tong.

Toen hij erin beet trok ze die echter weer snel terug. Het geluid dat ze daarbij maakte hield het midden tussen kreunen en schreeuwen. Deze man, die haar water onthield en verschafte, had de macht over haar ellende en genot.

Het was werkelijk de duivel die haar pad had gekruist. Hij neukte haar resoluut, overtuigend, zorgvuldig en gevarieerd, en dat deed hij met een techniek die ze niet kende. Tegelijkertijd waren zijn handen overal, zo leek het. Zonder enige twijfel was het verkrachting, was het slechts een nachtmerrie.

Desondanks gloeiden haar gezicht, borsten, oksels, armen, en buik, door de wijze waarop hij haar betastte, en er ontstond ergens in haar onderlijf een flauwe prikkeling. Een prikkeling, die gaandeweg veranderde in een hunkering. Ongemerkt, tegen wil en dank, ondanks het bizarre van de situatie, raakte Diana opgewonden.

In de betekenis van heet worden. Maar ze hield zich onder controle. Voornamelijk omdat het verwarrend was. Dit wilde ze helemaal niet, ze wilde niets liever dan hem vermoorden en dan hard wegrennen. Maar er was ook angst dat hij het zou merken en er dan acuut mee zou stoppen. Desondanks ging haar ademhaling met horten en stoten en kreunde ze licht. Ook was ze ongemerkt kleine, heimelijk bewegingen met haar heupen gaan maken. Toen hij klaarkwam, ze voelde letterlijk hoe het sperma in haar kolkte, viel hij zwaar op haar neer.

Door de spieren in haar onderlichaam samen te trekken trachtte ze stiekem de sensaties gaande te houden. Tevergeefs, hij klom van haar af en vrijwel meteen voelde haar vagina leeg en koud aan. Daarna gebeurde er een lange tijd, een heel erg lange tijd, niets meer. Eenzaam, afgesneden van zintuiglijke prikkelingen en zonder enig besef van tijd, lag Diana vastgebonden op het bed. Oneindig lang was ze afgesneden van eten, drinken, geluid, beelden, tast en beweging. Haar behoeften verdampten en ze was zich gaan afvragen of hij ooit nog zou terugkeren.

Tweemaal had ze een paniekaanval, waarin ze worstelde om los te komen en waarin ze om hem riep. Tevergeefs natuurlijk, er kwam geen enkele maal een respons.

Was hij haar soms aan het uithongeren? Zou dit de manier zijn waarop ze dood zou gaan? Hoelang had ze niet gegeten? De honger werd zo hevig dat haar buik er pijn van deed. Op het laatst kon ze alleen nog maar aan eten denken. Ze kon het zelfs ruiken. Toen ineens de oordoppen verwijderd werden, en hij zei dat het tijd was om de schulden in te lossen voor haar onbehoorlijke gedrag, was haar eerste reactie er een van opluchting.

Gelukkig, ze zou niet sterven, hij liet haar leven. Daarna pas kwam de angst. Maar hij was al begonnen met een stevige afranseling. Daarvoor gebruikte hij een hard en plat voorwerp, dat bij elke slag een hard, kletsend geluid veroorzaakte.

In eerste instantie kreunde ze nauwelijks hoorbaar. Naarmate de ranselpartij langer duurde, verloor ze echter haar kalmte. Op het laatst stuiterde haar lichaam op en neer en rolde ze van links naar rechts. Voor zover de bondage dat toeliet althans. Ook was ze steeds harder gaan krijsen. Uiteindelijk smeekte ze hem om te stoppen en beloofde ze hem dat ze gehoorzaam zou zijn. Vanzelfsprekend hielp het niets.

Integendeel, hij siste dat het geluid van haar stem meer dan genoeg reden was om de straf te verdubbelen. En dat voerde hij ook prompt uit. Nadat ze helemaal bond en blauw geslagen was, maakte hij haar polsen los en mocht ze gaan zitten.

Hij vergat echter niet om meteen haar handen weer samen te binden, achter op haar rug. Bij het eerste contact van zijn penis met haar lippen, zoog ze hem direct haar mond in.

Hoewel ze erg verzwakt was en ze crepeerde van de pijn, was de angst zo groot dat ze hem heerlijk pijpte. De warmte en vlezigheid van het orgaan, en het feit dat ze eraan kon zuigen, boden zelfs een zekere troost.

Daardoor kon ze ophouden met snikken. Nadat ze zijn sperma had weggeslikt trok hij bruut zijn penis uit haar mond, positioneerde haar terug in dezelfde houding, bracht de oordoppen in, ranselde haar nog eens goed af, en verdween opnieuw.

Na een nieuwe periode van eenzaamheid en zintuiglijke isolatie, verwijderde hij de hele bondage. Diana was ondertussen gaan denken dat ze nu toch echt stervende was. Ze moest iets te eten hebben! Ze moest iets drinken! Maar ze vroeg niets.

Kale kut milf meisje neukt opa


Ik was in mijn eerste bericht uitgegaan van vers sperma. Maar in het geval van dwang en bondage kan de Dom het inderdaad ook op de sub laten opdrogen, zoals je schrijft. Geeft weer een andere insteek in het verhaal: Anderzijds zijn er ongetwijfeld ook subs die dit juist uit zichzelf willen ondergaan, bijvoorbeeld omdat ze trots zijn het sperma van hun Dom zo lang mogelijk op zich te mogen hebben.

Ik kan alleen voor mezelf spreken en bij mij is het vernedering en straf. Ik moet er gewoon weg niks van hebben. Het is vies en het plakt en als ik het op mij hebben wil ik niks anders meer dan direct een half uur onder de douche staan.

Gelukkig hoef ik het ook bijna nooit te ondergaan. Nee, hij maakt er tot nu toe geen gebruik van. Hij dreigd er wel eens mee, maar ik zie dan altijd aan hem dat hij het niet meent. Ik denk dat als het echt zover komt, dat ik het stopwoord zou gebruiken.

Die hebben wij jaren geleden afgesproken en ik heb het nog nooit hoeven zeggen. Ik weet wel dat hij het graag zou willen. Maar hij respecteerd het van mij. Of ik me er over heen wil zetten? Ik heb er wel eens over gefantaseerd, maar fantasie is anders dan werkelijkheid. Ik kick op vernedering en dit zou wel heel erg vernederend zijn, maar in werkelijkheid wil ik het toch niet. Hij heeft trouwens wel eens gebruik gemaakt van mijn angst.

Hij had mij toen geblindoekt en deed net als of. Mijn reactie was toen overduidelijk dat ik niet wou. Ik denk dat je iets als sperma een stuk makkelijker kunt opbouwen dan een kooi; ik bedoel, je zit in een kooi of niet: In plaats van direct een hele kwak zaad over je lijf te krijgen, zou je meester het kunnen opbouwen.

Misschien eens op een schaaltje of zo spuiten en dan met zijn vinger een klein beetje ergens op je huid aanbrengen. En dan iedere keer dat hij het weer doet in volgende sessies, steeds iets meer, totdat je inderdaad de hele lading over je heen kan krijgen.

Ik weet niet of je Meester dit leest Misschien een ideetje om je afkeer om te zetten in een prachtige vernedering? Zo te horen heeft je Meester er wel oren naar ;. Ja, hij zal dit inderdaad wel lezen zeer binnenkort: Er zijn inderdaad genoeg mogelijkheden om op te bouwen, maarja Voorlopig is voor mij het antwoord 'nee'.

Hij zal moeten praten als brugman om mij op andere ideeën te brengen. Greetings BBWitch, Inderdaad - waarom iemand dwingen tot iets wat die persoon echt afgrijselijk vindt harde grens?

Dit heeft niets meer met vernederingen of met bdsm te maken, maar valt eerder onder de categorie misbruik. Een Dom hoort respect te hebben voor de harde grenzen van een sub. Ik heb al vaak genoeg verhalen gehoord van klagende dommerikken die jammeren dat 'hun sub' hen heeft verlaten omdat ze geprobeerd hebben een harde limiet te doorbreken.

En je bent de enige niet die verbaasd is over het 'edele vocht'-fenomeen. Net alsof er een tekort dreigt te zijn van dat goedje. Of zijn het dan mannen die geïnspireerd werden door de Monty Python sketch 'every sperm is sacred' te zien in The Meaning of Life? BBWitch, je haalt de woorden uit m'n mond. Ik kijk regelmatig SM films en zodra ze beginnen met een zaadlozing, dan zap ik altijd door.

Ik vind het niks om er naar te kijken. En dan zit er altijd een griet bij die dat goedje zo geil mogelijk probeerd op te vangen en door te slikken. Ik snap niet wat die meiden daar leuk aan vinden. Oh, begrijp me absoluut niet verkeerd, hoor - ook voor mij is een harde grens een harde grens. Wat is er dan mooier dan stukje bij beetje die kier groter te maken?

Langzaamaan, uiteraard, en met respect voor de sub, dat is uiteraard heel belangrijk, en ik denk ook dat niemand van de bovenstaande schrijvers dat niet begrijpt. Tja, met betrekking tot de "kostbaarheid" Iets heel intiems, wat kostbaar is in die zin dat het leven kan schenken. Vandaar ook dat ik dit topic gestart ben, om te zien of anderen er ook zo over denken. Wat mezelf altijd heeft verbaasd is dat er veel mannen zijn die het erg opwindend vinden om hun sperma in het gezicht of in de mond van de vrouw te spuiten - en dat uit zich ook in veel pornofilms.

Ikzelf heb dat ook, maar kan niet de vinger op de juiste plaats leggen, het waarom hiervan. Puur biologisch gezien zou sperma inderdaad - zoals BBWitch aangeeft - in de baarmoeder gespoten moeten worden; wil de natuur voortplanting bevorderen, dan zou dit juist het meest ultieme moeten zijn.

Waarom dan het gezicht en de mond? Omdat dit zo intiem en kwetsbaar is, misschien? Ik weet het niet. Haha, Balak, helemaal gelijk - maar dat moet ze nog wel kunnen. Heb overigens op het moment geen relatie, maar als ik er eentje heb dan hoop ik dat ze daartoe in staat is. Wat jij en je Meester ook beslissen, ik wens je veel plezier: Er zijn genoeg dingen die een man kan doen en laten om de smaak van zijn sperma te verbeteren alcohol en tabak is bijvoorbeeld not-done, fruit en vruchtensap zijn juist heel goed.

Tevens ben ik van mening dat een man die zijn zaad op die manier wil gebruiken ook niet vies moet zijn van zijn eigen sperma. Als het zo is wat Marco zegt, dat de kwaliteit van het goedje verbeterd kan worden door je leefgewoonte te veranderen, dan zou er natuurlijk al sneller over te praten zijn, dan staat die deur toch op een minikier open.

Maar dan is er actie van zijn kant vereist, want wat fruit betreft: Het is ook zo, dat ik niet vies ben van mijn eigen smaakje.

Als ik mijn vinger langs mijn poes haal, dan is het no problem om dat af te likken. Maar als ik diezelfde vinger voor zijn mond hou, dan wil hij het niet.

Beffen vind hij overigens geen probleem. Spuiten is mij nog nooit gelukt, maar wie weet Zoek maar eens op Google naar "sperma smaak"; kom je genoeg tegen over de "do's en don't's" met betrekking tot de smaak ervan ;. Ik lees al een paar dagen mee. Ik wil graag toeveoegen dat het bij mijn slavin zelf verder gaat dan de afkeer van sperma, ze heeft ook een hekel aan pijpen dit doet ze alleen onder de douche. We hebben inderdaad een hele intense relatie en respecteren elkaars meningen heel erg, ik vind het daarom ook belangrijk dat we allebei plezier beleven aan het "spel" Ik ben in het verleden welleens klaargekomen over mijn slavin maar het beviel gewoon niet omdat zij er echt afkeer tegen heeft.

Met de discussie heeft ze voor mij wel laten zien dat er een opening zit om eens wat grenzen opnieuw te gaan verkennen en dat zal deze zomer dus ook gaan gebeuren. Misschien dat in het bijzijn van een andere slavin zij gestimuleerd zal worden om ook eens wat verder te gaan competitie , ik zal haar hiervoor ook een advertentie laten plaatsen. Het leek me wel aardig om na zo'n gesprek toch even te vermelden wat het vervolg is: Mijn Meester heeft uitgezocht wat de smaak van sperma beïnvloed en dat is helaas koffie en vlees en laten dit nou juist de favoriete genotten zijn van mijn Meester!

Hij heeft gezegd dat hij absoluut niet beide of 1 van beide op wil geven. Dus hierbij valt bij mij weer de deur van de grens dicht in het slot. Hij is op internet nog wel verder gegaan om meer informatie op te zoeken over dit onderwerp, maar ik vraag me af of het voor hem iets oplevert.

Wat ik nog een beetje mis -heb niet alles helemaal gelezen, want is al erg lang- is of het als Dom uberhaupt wel handig is om klaar te komen. Ben niet zo'n heel ervaren Dom, maar merk wel eens dat klaarkomen ook kwetsbaarheid betekent, en dat is niet wat ik mijn sub wil geven. Hoe is dat voor jullie? Kan niet zeggen of ik het daar zo mee eens of mee oneens ben. Ik zal moeten ervaren hoe dat voor mij werkt. Het zal ook aan mijn sub liggen. Want als zij het geloof verliest in haar meester als deze kwetsbaar is -maw als dat is waar zij op afknapt; en dat meen ik te weten van mijn sub- dan is dat natuurlijk iets wat ik niet laat zien.

Maar het blijft experimenteren Terug naar het onderwerp zou ik zeggen dat kwetsbaarheid op die manier net zo goed wel of niet een kadootje kan zijn als sperma, als het past bij de Dom en de sub. Als vrouwelijke dom zonder afkeer van sperma, gebruik ik zijn klaarkomen wel als beloning. Het sperma zelf is meer een bijprodukt, waar ik tot op heden niet specifiek op in ben gegaan in de zin van beloning of straf.

Dit vind ik opzich wel interessant om eens te onderzoeken en vraag mij af hoe mannelijke onderdanigen het ervaren als er iets gedaan wordt met hun sperma. Heeft het voor hen ook een toegevoegde waarde? De discussie gaat tot op heden voornamelijk over mannelijke dominanten en vrouwelijke onderdanigen. Hagar, dank je voor je bijdrage.

Ik vind je stukje heel erg mooi en het raakt me zelfs wel; je Dom moet een gelukkig man zijn met een sub als jij. Ik had je graag een uitgebreider dankwoordje willen schrijven in een privé berichtje maar je wilt helaas geen directe berichten ontvangen. Hoe dan ook ben ik erg blij met je prachtige beschrijving. Hallo allemaal, Voor mij is het slikken van sperma zowel beloning als straf. Ik mag mijn meesteres zoms neuken en moet haar daarna schoonlikken.

Ik kick daar enorm op maar nahet klaar komen is het soms wel letterlijk en figuurlijk slikken om je eigen sperma dan te proeven. Verder moet ik mijn sperma als ik klaar mag komen, vaak opvangen in mijn hand en daarna oplikken. Erg vernederend, vaak moeilijk en vies op het moment maar daarna wel erg opwindend. Dus al met al een beetje dubbel gevoel. Ik volg de discussie nu even en besluit toch om even mijn mening te geven. Persoonlijk zie ik sperma niet echt als een straf, ben geen fan van het weeïge warme smaakje en gevoel in mijn mond maar oké.

Aangezien mijn voorkeur voor pijpen er wel is, neem ik dit op de koop toe. Nog niet gebeurd dus, zal in de toekomst zeker niet uitblijven Wel een beetje huiverig voor het smaakje aangezien hij rookt en dol is op koffie dus geloof niet dat het bovenaan mijn verlanglijstje zal staan bij favourite drankjes. Ik vind eigenlijk een beetje dat het slikken erbij hoort, ongelofelijk smerig voor jezelf en de ander om het eruit te spugen. Hou je dan in, je weet dat het komt dus je kan er toch ook wel een beetje op voorbereid zijn.

Verstand op nul en slikken dan ben je er het snelst doorheen is mijn idee. Ik zie het juist als een teken van overgave als je je over je gevoel van weerzin heen kan zetten en doen wat je Meester wilt.

Dat is toch diep van binnen ook wat jij wilt Misschien dat dit bericht de discussie weer terug kan brengen waar het uiteindelijk om ging. Beste mensen, ik zit al weer een tijdje mee te lezen en ik wil graag even wat dingen kwijt. Ik ben een felle tegenstander van geweld om harde grenzen te verleggen die hoor je te respecteren. Ik zal nooit iets doen bij mijn slavin waar een nee op haar checklist te vinden is, mijn ervaring is dat door de tijd toch sommige nee's in misschien of graag veranderen.

Ik vind ook dat commitment los staat van pijpen of het omgaan met sperma er is immers meer in het leven. Ik had niet verwacht dat een onderwerp als dit zoveel los maakt bij de mensen, maar vind het wel intressant om het te volgen. Als afsluiting van mijn kant wil ik mijn slavin bedanken voor haar bijdrage op dit forum en gaan wij gewoon verder met onze fantastische relatie!!!

Smakelijk draadje is dit geworden. Es kijken of ik het nog wat smakelijker kan maken. Ik vind het best fijn, wanneer mijn sub hongerig is naar mijn sperma, maar niet van belang wanneer ze niet bereid is om mijn sperma te slikken. Dat is iets waartoe ik haar eigenlijk niet moet dwingen.

En walging is een natuurlijke reactie. Maar sommigen zeggen, dat smaken aangeleerd zijn Ooit kaviaar geprobeerd? En als je weigert om sperma te slikken? Nou dan heb je gewoon te weinig commitment om je over je walging heen te zetten en die smaak aan te leren. Dus de zweep erover en slikken, slet, dan leer je't wel.

Dat vind ik erg fantasieloos. Stel nou dat een hypotetische Dom X-weetikveel perse wil dat zijn sub zich over haar walging van zijn sperma heen zet en leert om van dat sperma te genieten Een goede methode bijvoorbeeld om iemand iets te leren is vaak door zelf het goede voorbeeld te geven, nietwaar?

En, zoals al eerder aangestipt werd: Marco heeft het al gezegd: Van de pijn kneep Diana haar ogen dicht. Ze snakte naar adem en jammerde luid. Daarna moest ze haar armen gestrekt omhoog steken. Diana keek omhoog, naar de twee touwen die vlak boven haar hoofd hingen.

Aan elk touw zat een zwarte, leren polsband. Bevend als een rietje liet ze hem de banden om haar polsen doen. Daarna liep hij naar de muur en draaide aan een wiel. Diana werd omhoog getrokken. En wel zover, dat ze op het laatst alleen nog met het puntje van haar tenen de vloer kon raken. Om haar enkels kreeg ze net zulke banden als ze om haar polsen had, en ook die verbond hij met een touw. Een voor een trok hij die touwen strak, waardoor haar voeten van de vloer kwamen en haar benen werden gespreid.

De andere einden van de touwen werden vastgebonden aan haken aan de muur. Naakt en wijdbeens opgehangen stond Diana doodsangsten uit. Ze was in de hel beland, dat wist ze zeker. Ging hij haar op deze manier om zeep helpen? De zweep raakte haar vol in de buik. Diana schreeuwde het uit en zwaaide in de touwen heen en weer.

Ik wens geen enkel geluid van je te horen. Opnieuw betastte hij haar borsten. Met zijn mond ditmaal. Hij zoog net zolang aan haar tepels tot ze weer hard werden. Daarna verlegde hij zijn aandacht naar haar oksels, waarin stoppeltjes stonden.

Het was al even geleden dat ze die geschoren had. Hij inhaleerde de geur, waarop Diana uit afkeer haar hoofd afdraaide, en beet venijnig. De druppeltjes bloed die verschenen likte hij op. Ondanks het verbod om geluid te maken, jammerde Diana. Vol afkeer keek hij haar aan. Vanwege het geluid dat ze gemaakt had en omdat hij haar moddervet vond. Alles aan haar lubberde. Echter niet voor lang. Na een paar minuten kwam hij alweer terug.

Met een plastic tas en een mandje in zijn handen. Eerst frommelde hij haar kleding in de tas, daarna kleedde hij zich uit. Uit haar ooghoeken zag Diana hoe hij zijn kleren netjes opvouwde en op een stapeltje legde in de mand.

Ook zag ze dat hij flink behaard was en heel gespierd. Onwillekeurig, tegen wil en dank, had ze ook snel een blik op zijn penis geworpen.

Daar werd ze niet door gerust gesteld. De penis van haar echtgenoot was de enige penis die ze kende en dat orgaan had, in haar ogen, normale proporties. Vergeleken met de penis die ze nu zag kwam haar man er echter maar bekaaid vanaf. Dit monster was lang, dik en donker.

Het werd op haar gericht en ze wist wat er op het punt stond te gebeuren. Huilend, angstig en vol weerzin begon ze met haar hoofd te schudden.

Zijn gezicht was vlakbij en door de tranen heen staarde Diana naar zijn halfopen lippen. Het enige dat ze wilde was haar mond stijf dicht houden.

De sissend uitgesproken waarschuwing was echter voldoende. Hij bracht zijn lippen naar die van haar en zij dwong zichzelf om hetzelfde te doen. Zijn tong baande zich direct een weg naar binnen.

Diana kon zijn adem ruiken en zijn mond had een zo sterke smaak, dat ze er misselijk van werd. Na enige minuten deed hij een stapje achteruit en oliede zijn penis. Diana vergat dat ze geen geluid mocht maken en smeekte hem om het niet te doen. Met twee rake klappen in het gezicht legde hij haar het zwijgen op. Zonder veel plichtplegingen verkrachtte hij haar, in één langzame, doorgaande beweging. Hij was zo groot geschapen dat Diana ervan gromde.

Vanzelfsprekend stoorde hij zich niet aan haar tranen, die rijkelijk vloeiden. Integendeel zelfs, door haar gedetailleerd te vertellen wat haar te wachten stond als ze niet zou anticiperen, dwong hij haar om net zo met hem te vrijen als hij met haar.

Hangend in de touwen en diep gepenetreerd, moest ze haar tong actief gebruiken en anticiperen op die van hem. In doodsangst en vol afgrijzen voerde ze de opdracht uit. Diana proefde zijn smaak, ademde zijn adem en slikte zijn speeksel.

Hij beet hard in haar tong. Toen ze die in een reactie terugtrok greep hij een borst en draaide die er bijna af. Dus stak ze haar tong gauw weer uit en liet hem erop kauwen. Ondertussen begonnen haar schouders pijn te doen. Dat verlichtte iedere keer heel even de druk op haar schouders. Het leek een eeuwigheid te duren voordat hij klaarkwam. Toen het eindelijk zover was, duurde het nog een keer zo lang eer zijn orgasme voorbij was. Daarna trok hij zich met een ruk uit haar terug. Hij pakte een dikke, leren riem van de muur en sloeg zo hard mogelijk over haar borstbeen, net onder haar kin.

Eerst was er het harde, kletsende geluid van het leer op haar huid, daarna de harde, schorre schreeuw van Diana.

Hij deed het kalm aan, er was immers geen enkele haast bij. Voor elke slag haalde hij zijn arm zo ver mogelijk naar achteren en geselde haar dan uit volle kracht. Bij elke slag werd alle lucht uit haar longen geperst. Tussen elke slag hield hij een korte pauze, zodat ze de pijn goed kon ervaren. Diana bleef het uitschreeuwen en smeekte onophoudelijk om genade. De riem was vier centimeter breed. Daarmee bedekte hij haar lichaam onder mooie, gelijkmatige, vier centimeter brede striemen.

Door de pijn en haar geschreeuw was haar energie zo snel verbruikt, dat het enige geluid dat ze halverwege nog kon maken, een kreunend 'ah' was. Diana haalde adem met horten en stoten en ze zweette ondertussen zo erg, dat met iedere slag een fijne nevel opdwarrelde. Na afloop, hij had haar van voren en van achteren helemaal beurs geslagen, inspecteerde hij het gekneusde vlees. Diana hing als een zak in de touwen, haar gejammer was allang verstomd.

Hij fluisterde dat hij het zo graag zag en verkrachtte haar vervolgens nog een keer. Omdat ze geen respons gaf trok hij haar hoofd omhoog, aan haar haren, en dwong haar om weer met hem te vrijen.

Haar lichaam deed echter zo’n pijn, en ze was zo uitgeput, dat ze het bijna niet kon opbrengen. Maar het lukte toch en zwakjes gaf ze hem haar tong.

Bij de eerste slag van een nieuwe serie smeekte ze weer om op te houden. Dat was het laatste geluid dat ze die nacht zou maken, hij had haar bewusteloos geslagen.

Desondanks ging hij door en bewerkte hij haar hele lichaam een tweede keer. Toen hij daarmee klaar was propte hij de bal weer in haar mond, bracht oordoppen in bij haar en trok een zwarte kap over haar hoofd. Vervolgens deed hij het licht uit en trok de deur achter zich dicht. Het ene moment was ze bij bewustzijn, dan weer niet. Hoewel de pijn van de riem langzaam wegebde, nam de pijn in haar polsen en schouder juist toe. Soms, als ze weer eens even bij bewustzijn was, kon ze zichzelf horen kreunen.

Dorst, wat had ze een dorst. Hoelang ze daar gehangen had kon ze bij benadering niet zeggen. Het was lang geweest, heel lang. Maar ineens werden de kap, de mondbal en de oordoppen verwijderd.

Van schrik knipperde ze met haar ogen. Haar kracht en moed waren allang verdwenen, zo ze die al had gehad, en vol angst keek ze naar alles wat hij deed.

Hij maakte haar enkels los, waardoor haar benen, waaruit het gevoel verdwenen was, tegen elkaar vielen. Toen hij haar vervolgens liet zakken kwamen haar schouders terug in de juiste positie en dat deed verschrikkelijk pijn. Eenmaal met haar voeten op de vloer, zakte ze direct door de knieën. Daardoor werden haar armen met een ruk omhoog getrokken. Vervolgens raakte ze weer bewusteloos. Maar ook daaruit ontwaakte ze weer en toen lag ze op een eenpersoons bed, in een andere kamer.

Haar armen lagen langs haar lichaam en ze was niet geboeid. Desondanks kon ze haar schouders niet bewegen. Hij was er ook, maar ze kon niet zien wat hij aan het doen was. Wat zou hij nu met haar gaan doen? Blijkbaar voelde hij dat ze bij was gekomen want ineens kwam hij op haar toegelopen. Haar mond was zo droog dat Diana alleen maar kon reageren met een flauw knikje.

Ze probeerde het woord 'water' uit te spreken maar het lukte niet. Het enige geluid dat ze maakte was een krakend gemompel. Als reactie begon hij te lachen, een mooie, vriendelijke lach. Ik had gezegd dat je geen geluid mocht maken. Nu heb je straf verdiend. Door de grimas op haar gezicht leek het of ze huilde. Hij hielp haar overeind. Omdat ze haar schouders niet kon bewegen moest ze, om te gaan staan, rollend uit bed zien te komen.

Ze was licht in het hoofd en stond wankel op de benen. Haar buik deed er pijn van. Willoos liep ze achter hem aan. Ze liepen een donkere gang door, een deur, nog een gang, tot ze in een prachtige, helder verlichte badkamer aankwamen.

Tegen de wand stond een grote wastafel met twee wasbakken. Er was een royale moderne wc, een enorm bad, wat later een bubbelbad bleek te zijn, en een riante doucheruimte.

Bovenal was het er warm. Hij lichtte de bril van de wc en wees in de pot. Daaruit mocht ze drinken, zonder haar handen te gebruiken. Diana deed een paar tellen helemaal niets. Vol ongeloof en verbijstering keek ze naar de wc, toen naar hem, dan weer naar de wc. Was dat soms een grap? Dat is de tijd die je krijgt om zoveel water te drinken als je kunt.

Daar moet je het tot morgen mee doen. Toen hij begon te tellen haastte ze zich echter naar de wc. Met haar pijnlijke schouders duurde het twee kostbare seconden voordat ze haar hoofd in de pot kon steken. Snel, maar onbeholpen, likte ze zoveel mogelijk water op van het plasje dat er stond.

Het verkwikte haar, wat was het lekker. Ze hoorde wel dat hij 'tien' riep maar ze ging gewoon door met likken. Met als gevolg dat hij haar aan haar haren overeind trok en hard tegen de muur wierp. Even later zat ze in een stoel met haar hoofd boven een wasbak en waste hij geroutineerd haar haren. Ditmaal waren zijn sterke handen zacht. Moe en verzwakt als ze was, werd ze er zelfs slaperig van. Na haar haren te hebben geföhnd, pakte hij een washandje en waste haar hele lichaam.

Hij gebruikte zeep en heet water en schrobde stevig. Dat schrijnde, want haar lichaam was beurs en bedekt met bloeduitstortingen. Daarna begon hij haar met een scheermes te scheren. Hij schoor haar onderarmen, benen, de haren op en rond haar tepels, alles scheerde hij af.

De meeste tijd had hij nodig voor de dikke bos schaamhaar. Met elke haal van het mes werd haar pubis meer ontbloot, tot er geen haartje meer viel te ontdekken. Ze moest zelfs gaan staan en bukken, zodat hij haar rond de anus kon scheren.

Diana vond dat haar kruis er uit zag als de vagina van een meisje en ze voelde zich er nog naakter door. Voor het eerst sinds ze hier was aangekomen, op deze vreselijke plaats, dacht ze weer aan Isabelle. Tranen welden op, van verdriet, omdat ze nu wist wat haar dochter was overkomen.

In stilte smeekte ze God om hen allebei te laten sterven. Tot besluit wreef hij een bloedstelpend middel in haar schaamstreek. Hoewel ze niet volledig weg durfde te bewegen. Daarna gaf hij haar tandpasta en een tandenborstel.

Alles in haar mond diende te worden gepoetst, haar tanden, haar tong, haar wangslijmvlies en haar verhemelte. Ook moest ze flossen.

In je nieuwe leven heb je slechts twee verantwoordelijkheden; zelfcontrole en mij bevredigen. Daar lag immers het centrum van hun waardigheid. Omdat ze er actief iets voor moesten doen en het daarom intens haatten. Daarom liet hij haar knielen terwijl hij ondertussen zijn broek uitdeed.

Diana vreesde het ergste. Ze wist dat ze opnieuw verkracht zou worden en kon alleen maar hopen dat als ze goed zou meewerken, en alles zou doen wat hij wilde, het draaglijk zou zijn en ze het zou overleven.

Maar wat bedoelde hij precies met 'discipline'? Gebruik nu dat mondje maar eens waarvoor het is bedoeld. Ik ben niet gauw tevreden, dus je zult heel erg je best moeten doen. Wat kon ze ertegen doen? Met zichtbare tegenzin leidde ze zijn penis haar mond in. Hij was veel groter geschapen dan haar man. Voor dit monster moest ze haar mond werkelijk opendoen. Zijn pik was zelfs zo groot en dik, dat ze er ontzag voor had. De smaak was niet onbekend, een mix van bittere urine en vlezig aroma.

Diana deed haar uiterste best, waarbij ze de voorkeuren van haar man als uitgangspunt nam. Dus gebruikte ze haar tong en haar wangen, kietelde ze de schacht met haar nagels, en tikte ze voorzichtig tegen zijn ballen. Hoewel pijpen niet haar favoriete bezigheid was, hield ze zoveel van haar man dat ze dit wel regelmatig met hem deed. Maar hij had nooit in haar mond mogen klaarkomen, daar had ze altijd weerstand tegen gehad. De man die ze nu aan het pijpen was, besefte ze, zou dat wel doen.

Daarvan was ze zeker. Hij drukte zijn pik zo diep in haar mond dat het haar verstikte. Vervolgens trok hij zich zover terug, dat ze precies aan zijn eikel kon knabbelen. Stel hem tevreden, bevredig hem, geef hem genot, wees lief, doe het goed, zorg dat hij het lekker vindt, hield ze zichzelf onophoudelijk voor.

Likkend, zuigend en knabbelend bewoog ze haar lippen over zijn pik. Hij pakte haar hoofd vast en stootte toen zijn penis zo diep mogelijk naar binnen. Tot in haar keel. Diana probeerde haar ademhaling aan het ritme van die stoten aan te passen.

Sneller en sneller ging het. Tot ineens een vloed van sperma haar mond inspoot. Diana kon niets anders doen dan slikken, en nog eens, en weer, en nog een keer, terwijl ze ondertussen zachtjes in zijn ballen kneep. Daarna liet hij zijn lul minutenlang in haar mond zitten. Net zolang tot hij zijn normale proporties weer had aangenomen en er een warme, zachte massa was overgebleven, die precies in haar mond paste. Zijn schaamhaar kriebelde in haar neus en haar hoofd rustte tegen de zachte huid van zijn onderbuik.

Ondertussen hield ze al die tijd met een hand zijn ballen vast, en had ze andere op een van zijn dijen gelegd. Op dat moment was Diana meer intiem met deze man, dan ze ooit met haar echtgenoot was geweest. Van alle verwarde gevoelens die ze had, overheerste vooral een gevoel van opluchting. Dit had ze zonder problemen klaargespeeld en ze was er zeker van dat ze hem tevreden had gesteld.

Toen hij bij haar vandaan stapte, waardoor zijn pik haar mond uitgleed, lag er een flauwe glimlach op zijn mond. Met een milde klank in zijn stem zei hij dat ze een beloning verdiend had. Vreemd genoeg versnelden die woorden haar hartslag. Wanneer ze die beloning zou krijgen, vermeldde hij echter niet. Hij ging namelijk gewoon door met haar 'lessen'. Diana moest vooroverbuigen en haar hoofd op de armen leggen.

Tegelijkertijd moest ze haar kont in de lucht houden. Vervolgens begon hij met een vinger rond haar anus te cirkelen. Arnold had ook wel eens met haar anus gespeeld en dat had Diana best opwindend gevonden. De paar keer dat hij een vinger een stukje haar rectum in had geduwd, was dat niet onprettig geweest.

Verder was het nooit gegaan. Maar deze man was Arnold niet, deze man was anders. Deze man duwde zonder veel plichtplegingen een goed geoliede vinger door haar kringspier, vrijwel onmiddellijk gevolgd door een tweede. Er ontsnapte haar een hijgende zucht. Na enige tijd werden de vingers vervangen door allebei zijn duimen, die hij ritmisch in en uit haar rectum bewoog.

Kreunend spande ze haar kringspier, in een onwillekeurige poging om hem eruit te werken en de ingang te sluiten. Ondanks het voornemen om geen woord te zeggen, begon ze hem te smeken om het rustig aan te doen. Laat me er even aan wennen. Ik zal doen wat je wilt. Geef me een paar tellen, dat zal helpen. Diana schudde met haar achterwerk en schreeuwde het uit. Hij trok zijn hand terug en begon tegen haar te praten. Als gewoonlijk sprak hij zachtjes, bijna fluisterend. Je zult leren hoe je mijn plezier kunt vergroten.

Wie weet, misschien ga je het zelf ook lekker vinden. Hoewel dat niet belangrijk is. Je darmen hebben overigens een schoonmaakbeurt nodig. Moet je toch eens kijken hoe smerig het daar is. Aan een vinger zat zelfs een hele klont, precies rond de nagel.

Juist die vinger duwde hij recht onder haar neus. De geur van poep niet was te missen. De straf daarvoor is een complete herhaling van de straf van gisteren. En dat komt boven op de straffen die je vandaag toch al verdiend had. Dat ze doordrongen was goed te zien, Diana viel hulpeloos opzij en barstte in snikken uit. Je krijgt tien tellen om een besluit te nemen. Het idee was ongelofelijk weerzinwekkend, maar alles was beter dan nog eens zo geslagen te worden.

Dat zou ze echt niet kunnen verdragen, dat zou haar dood betekenen. Dus kwam ze overeind. In stilte biddend dat hier gauw een einde aan zou komen, pakte ze zijn meest schone hand en bracht die naar haar mond. Eerst likte ze de pink, die niet op haar gebruikt leek te zijn. Maar blijkbaar deed ze het niet goed. Hij wilde althans dat ze het met veel meer overtuiging deed. Vervolgens bewoog ze de pink in en uit haar mond. Na de pink, volgde zijn ringvinger en herhaalde het ritueel zich. Blijkbaar deed ze het nu wel goed, hij zei namelijk niets meer.

Daar had hij ook geen reden toe. Diana deed namelijk haar uiterste best. Dat ze zichzelf ondertussen verachtte deed er niet toe. Ze was eenvoudig te bang voor wat hij haar aan kon doen. Of voor wat hij al gedaan had en opnieuw kon doen.

Zijn pink en ringvinger had ze schoon gepijpt, nu was zijn middelvinger aan de beurt. Hoewel ook die er schoon uitzag rook hij toch naar poep. Kom op, lafaard, verzamelde ze haar moed, en zoog toen de vinger diep haar mond in. Het smaakte zoals stront vermoedelijk altijd smaakt; als stront.

Dat ze de vinger zo diep haar mond had ingezogen was een bewuste keus geweest. Op die manier had ze gedacht de meeste poepsmaak zover mogelijk van haar smaakpapillen vandaan te kunnen houden. Maar ze kwam er al snel achter gekomen dat het helemaal niets uitmaakte.

Het smaakte rot op alle plaatsen in haar mond. Op zijn wijsvinger zat een flinke bruine vlek, met daarin kleine korreltjes. De angst dwong haar echter om door te gaan en dus zoog ze ook die vinger haar mond in. De smaak was sterk en de korreltjes voelden zanderig aan.

Terwijl de poep zich vermengde met haar speeksel probeerde ze uit alle macht de braakneigingen te onderdrukken, Zijn stem was mooi, diep en het timbre gemoduleerd. Dat je hard je best doet om jezelf te overwinnen. Hoewel ze niet met zekerheid kon zeggen of ze hem ook schoon gekregen had. Want haar lippen zaten ondertussen onder de poep. Toen ze dacht dat ze haar maag weer onder controle had, pakte ze zijn andere hand.

De pink en ringvinger gingen nog wel, die waren relatief schoon. Zeker ten opzicht van de middelvinger, waaraan nog steeds die grote klont poep zat vastgekleefd. Toen die eenmaal aan de beurt was keerden de braakneigingen in alle hevigheid terug. Heftig kokhalzend en ondefinieerbare keelklanken uitstotend, kreeg ze het desondanks voor elkaar om hem in haar mond te nemen.

Zuigend, likkend en slikkend pulkte ze de klont los met haar tong. Diana bleef enkele tellen doodstil zitten, haalde heel diep adem, en slikte het toen door. Al met al was het toch ook weer niet zo’n groot stuk geweest. Na deze vinger, waren zijn ringvinger en duim een eitje.

Het was haar gelukt, ze had het voor elkaar gekregen, aan zijn handen was geen poep meer te zien! Toen ze op mocht staan rende ze naar de wc en ging boven de pot over haar nek. Het was echter alleen een beetje slijm dat eruit kwam.

Dit is een nieuwe aantekening. Vervolgens bracht hij een geolied slangetje in haar rectum. Diana wist meteen dat ze een klysma ging krijgen. Dat had ze namelijk wel eens eerder gehad, in het ziekenhuis. Hij friemelde met iets in de wasbak en even later voelde ze inderdaad een warme vloeistof haar darmen inlopen.

Toen er zoveel vloeistof in haar zat dat ze, op basis van haar herinnering, verwachtte dat de toevoer zou stoppen, gebeurde dat echter niet. Haar darmen raakten voller en voller. Om zijn aandacht te trekken, en toch geen woord te zeggen, snikte ze schril. Maar er kwam geen enkele reactie. Hij liet haar zo vol lopen dat er hevige krampen in haar buik ontstonden. Toen hij eindelijk de slang verwijderde, kreunde ze luid en ze schokte met haar heupen om de druk te verminderen.

Vertwijfeld staarde ze naar de wc. Had hij er wel een idee van hoeveel hij in haar had laten lopen? Om te verkomen dat ze leeg zou lopen kneep Diana uit alle macht haar kringspier dicht. Het zou haar niet lukken, dat wist ze nu al.

Hij had vast iets anders in haar laten lopen dan alleen water. Wanhopig kneep ze haar billen zo stevig mogelijk tegen elkaar. Vergeefs, want ineens spoot er met zo’n kracht een straal waterige stront naar buiten dat het hele bad werd onder gespat. Er kwamen zelfs een heleboel spetters op de vloer en de wanden terecht.

Na de eerste golf kwamen er nog twee kleinere, minder krachtig golven. Het stinkende slib liep in stralen langs haar benen en vulde het bad met een laagje vloeibare stront. De vreselijke geur die meekwam, verdrong elke andere geur. Diana wist niet hoe ze moest reageren en daarom verroerde ze geen vin. De man had er rustig naar staan kijken, met zijn armen over elkaar.

Het lukte je niet eens vijf minuten! Je dochter heeft meer discipline dan jij. Wat zei hij daar? Maar hij praatte gewoon verder. Misschien mag ze me helpen als ik je hiervoor straf. Maar wat zullen we eerst doen? Smerig ben je toch al, dus waarom zou ik je niet een tijdje in je eigen stront laten lopen.

Ja, dat is mooi. Raap een paar brokken op en smeer je gezicht ermee in. Je borsten ook, opschieten, smeer die stront over je tieten! Vergeet je kut niet! Doe het meteen of ik sla die waardeloze pruim tot moes. En nu door je haar! Daarna bond hij haar polsen samen op de rug. Hij bracht een halsband om en duwde haar de badkamer uit.

Diana was versuft en ziek van de stank, maar hij had alweer een erectie. Ze werd teruggebracht naar de martelkamer waar hij haar bont en blauw sloeg.

Daarna kreeg ze de oordoppen weer in, net als de mondbal, en trok hij een kap over haar hoofd. Vervolgens bond hij haar op dezelfde manier als de vorige keer en trok haar ruw de lucht in. Pas toen reageerde ze weer. Ze blèrde als een schaap en zwaaide uit protest in de touwen heen en weer. Het duurde echter niet lang voor ze stil hing. De hele ruimte had zich gevuld met de geur van poep maar Diana merkte er niets van. Hij deed het licht uit en liet haar bewusteloos in het donker hangen.

Dan was ze er wel, dan was ze er niet. Tot ze weer eens terugkeerde en het besef doordrong dat haar voeten niet langer waren vastgebonden en haar armen juist werden losgemaakt. In doodsangst slaakte ze eerst een prachtige gil, om daarna meteen weer in een diepe bewusteloosheid te zinken. Toen ze daar weer van bijkwam lag ze op een bed. Ze vermoedde dat het hetzelfde bed was waarop ze al eerder gelegen had, maar zeker weten deed ze het niet.

Want de kap was dan wel verdwenen, daarvoor in de plaats was ze geblinddoekt. Ook zaten de doppen nog steeds in haar oren. Of weer, dat wist ze ook niet. Blijkbaar was ze gewassen. In plaats van de rotte geur van stront, rook ze namelijk zeep. Haar armen en benen waren vastgebonden, maar gelukkig niet al te stevig. Ze kon ietwat verliggen, waardoor ze verlichting kon vinden voor de hevige pijn in haar schouders. Haar belangrijkste zorg was echter water. Haar mond was zo uitgedroogd dat ze niet meer kon slikken.

Tegen beter weten in opende ze haar mond, in de hoop dat er water zou stromen. Ook haar lippen waren kurkdroog en er waren pijnlijke kloofjes ontstaan. Ze worstelde om los te komen, tot ze weer buiten bewustzijn raakte. Haar mond bewoog niet zoals het zou moeten. Uiteindelijk kreeg ze het echter toch voor elkaar.

Open je mond, een klein beetje maar. Diana hoestte eerst, om vervolgens gulzig het vloeibare leven in te slikken. De manoeuvre werd herhaald en ze kon er geen genoeg van krijgen. Wat had hij een heerlijke, gemene mond! Na de tweede slok hief ze, gulzig als een kuiken, haar mond al bij voorbaat op voor de volgende.

Die keer bleef hij, nadat ze het water had ingeslikt, met zijn mond op haar lippen drukken. Al bij de eerste aanraking van zijn tong, anticipeerde Diana. Ze speelde met zijn tong zoals hij speelde met die van haar.

Hij bracht meer water, op dezelfde wijze, en dus vonden hun tongen elkaar weer. Diana wist niet wat ze voelde of zou moeten voelen. Na een lange tijd waarin pijn de enige sensatie was geweest, zonder iets te kunnen zien of te horen, was deze zachte, natte tong aanlokkelijk.

Eindelijk was hij teder met haar. Daar was ze hem dankbaar voor en ze wilde dan ook niet dat hij zou ophouden. Tegelijkertijd besefte ze heel goed dat hij de duivel was. Een demon, waarvan ze geen idee had hoe ze hem zou kunnen weerstaan. Ze mocht zoveel drinken als ze wilde. Dus dronk ze tot haar dorst gelest was. En dat was pas vele tongzoenen later.

Het volgende dat ze voelde waren zijn handen, die haar langdurig olieden. Haar vagina, schaamlippen, klit, zelfs inwendig, alles werd overdadig geolied. Vervolgens neukte hij haar. Diana zag niets en hoorde niets, noch kon ze zich bewegen. Het enige wat ze kon doen, was zich concentreren op de plaats waar ze in contact was met hem. Hij drukte zijn lippen op de hare en Diana reageerde meteen. Ze had natuurlijk geen keus, maar op dat specifieke moment wilde ze het zelf ook.

Op de een of andere manier troostte het haar, voelde ze zich er beter door. Dus zoog ze aan zijn lippen en gaf ze hem haar tong. Toen hij erin beet trok ze die echter weer snel terug. Het geluid dat ze daarbij maakte hield het midden tussen kreunen en schreeuwen.

Deze man, die haar water onthield en verschafte, had de macht over haar ellende en genot. Het was werkelijk de duivel die haar pad had gekruist. Hij neukte haar resoluut, overtuigend, zorgvuldig en gevarieerd, en dat deed hij met een techniek die ze niet kende. Tegelijkertijd waren zijn handen overal, zo leek het.

Zonder enige twijfel was het verkrachting, was het slechts een nachtmerrie. Desondanks gloeiden haar gezicht, borsten, oksels, armen, en buik, door de wijze waarop hij haar betastte, en er ontstond ergens in haar onderlijf een flauwe prikkeling.

Een prikkeling, die gaandeweg veranderde in een hunkering. Ongemerkt, tegen wil en dank, ondanks het bizarre van de situatie, raakte Diana opgewonden. In de betekenis van heet worden.

Maar ze hield zich onder controle. Voornamelijk omdat het verwarrend was. Dit wilde ze helemaal niet, ze wilde niets liever dan hem vermoorden en dan hard wegrennen.

Maar er was ook angst dat hij het zou merken en er dan acuut mee zou stoppen. Desondanks ging haar ademhaling met horten en stoten en kreunde ze licht. Ook was ze ongemerkt kleine, heimelijk bewegingen met haar heupen gaan maken.

Toen hij klaarkwam, ze voelde letterlijk hoe het sperma in haar kolkte, viel hij zwaar op haar neer. Door de spieren in haar onderlichaam samen te trekken trachtte ze stiekem de sensaties gaande te houden. Tevergeefs, hij klom van haar af en vrijwel meteen voelde haar vagina leeg en koud aan. Daarna gebeurde er een lange tijd, een heel erg lange tijd, niets meer. Eenzaam, afgesneden van zintuiglijke prikkelingen en zonder enig besef van tijd, lag Diana vastgebonden op het bed.

Oneindig lang was ze afgesneden van eten, drinken, geluid, beelden, tast en beweging. Haar behoeften verdampten en ze was zich gaan afvragen of hij ooit nog zou terugkeren. Tweemaal had ze een paniekaanval, waarin ze worstelde om los te komen en waarin ze om hem riep. Tevergeefs natuurlijk, er kwam geen enkele maal een respons. Was hij haar soms aan het uithongeren?

Zou dit de manier zijn waarop ze dood zou gaan? Hoelang had ze niet gegeten? De honger werd zo hevig dat haar buik er pijn van deed. Op het laatst kon ze alleen nog maar aan eten denken. Ze kon het zelfs ruiken. Toen ineens de oordoppen verwijderd werden, en hij zei dat het tijd was om de schulden in te lossen voor haar onbehoorlijke gedrag, was haar eerste reactie er een van opluchting.

Gelukkig, ze zou niet sterven, hij liet haar leven. Daarna pas kwam de angst. Maar hij was al begonnen met een stevige afranseling. Daarvoor gebruikte hij een hard en plat voorwerp, dat bij elke slag een hard, kletsend geluid veroorzaakte. In eerste instantie kreunde ze nauwelijks hoorbaar. Naarmate de ranselpartij langer duurde, verloor ze echter haar kalmte.

Op het laatst stuiterde haar lichaam op en neer en rolde ze van links naar rechts. Voor zover de bondage dat toeliet althans. Ook was ze steeds harder gaan krijsen. Uiteindelijk smeekte ze hem om te stoppen en beloofde ze hem dat ze gehoorzaam zou zijn. Vanzelfsprekend hielp het niets. Integendeel, hij siste dat het geluid van haar stem meer dan genoeg reden was om de straf te verdubbelen. En dat voerde hij ook prompt uit. Nadat ze helemaal bond en blauw geslagen was, maakte hij haar polsen los en mocht ze gaan zitten.

Hij vergat echter niet om meteen haar handen weer samen te binden, achter op haar rug. Bij het eerste contact van zijn penis met haar lippen, zoog ze hem direct haar mond in. Hoewel ze erg verzwakt was en ze crepeerde van de pijn, was de angst zo groot dat ze hem heerlijk pijpte. De warmte en vlezigheid van het orgaan, en het feit dat ze eraan kon zuigen, boden zelfs een zekere troost. Daardoor kon ze ophouden met snikken. Nadat ze zijn sperma had weggeslikt trok hij bruut zijn penis uit haar mond, positioneerde haar terug in dezelfde houding, bracht de oordoppen in, ranselde haar nog eens goed af, en verdween opnieuw.

Na een nieuwe periode van eenzaamheid en zintuiglijke isolatie, verwijderde hij de hele bondage. Diana was ondertussen gaan denken dat ze nu toch echt stervende was.

Ze moest iets te eten hebben! Ze moest iets drinken! Maar ze vroeg niets. Ze was zelfs te bang om überhaupt een geluid te maken. Haar polsen gingen weer achter op de rug en daarna werd ze naar een fitnessruimte gebracht. Om ervoor te zorgen dat ze daadwerkelijk in beweging bleef, ranselde hij haar voortdurend af met een korte zweep. Hij sloeg op haar buik, op haar rug, en op haar benen.

Hij sloeg overal en zorgde er zo voor dat ze bleef rennen, hijgend en wankelend. Helaas kon ze het niet volhouden. Ze viel hard, waarna de band haar op de grond rolde. Daar liggend, kon ze alleen nog maar hijgend jammeren. De afranseling ging echter nog een hele tijd door. Na de training bracht hij haar naar de badkamer. Daar mocht ze weer uit de toiletpot drinken.

Vervolgens waste en scheerde hij haar en gaf haar opnieuw een klysma. Tot haar opluchting mocht ze deze keer gebruik maken van het toilet. Het enige dat ze echter loosde, was water. Het was een goed ingerichte, smaakvolle eetkamer. De meubels waren van donker mahonie en er lag een prachtig Perzisch tapijt op de vloer. Hij liet haar knielen naast een van de stoelen en liep zelf de kamer uit. Het hart bonkte haar in de keel. Wat stond haar nu weer te wachten?

Het kwam niet eens in Diana op om een vluchtweg te zoeken. Ze verroerde eenvoudigweg geen vin en bleef geknield op hem wachten.

Hoe lang was het nu geleden - twee dagen, drie dagen, een week, een maand? Nu was ze zelf niet meer dan een zielig slachtoffer, een slavin tegen wil en dank. Ze had geen enkele controle meer over zichzelf of de situatie, dat had hij. Als hij wilde dat ze stront at, at ze stront.

Als hij wilde dat ze in stilte leed, leed ze in stilte. Als hij haar pijn wilde doen, tot ver over haar pijngrens, dan deed hij dat.

Als hij wilde dat ze ernaar verlangde om door hem geneukt te worden, dan was dat haar wens. Het was dat laatste wat ze nog het meest verafschuwde. Hoewel het woord ‘afschuw’ haar gevoelens niet precies omschreef.

Er was eerder sprake van mistroostigheid. Daarnaast was ze veel te bang om hem te haten. Ineens rook ze gebakken spek en eieren. Ook de geur van koffie streelde haar neus. Met moeite, het kostte zelfs alle kracht, kon ze zichzelf ervan weerhouden om naar de deur te kruipen. Alsjeblieft, bad ze, martel me niet hiermee. Daar was hij weer, een blad dragend met een stomende omelet met spekjes, geroosterd brood met boter, fruitsalade, een kan vers geperste sinaasappelen en een potje koffie.

Hij ging pal naast haar zitten en begon te eten. Duizelig werd door de mix van geuren kon Diana haar ogen niet van het voedsel houden. Maar ze hield vol. Als een hondje dat geleerd had om netjes te blijven zitten, wachtte ze geknield op haar beurt.

Na een tijdje keek hij op haar neer, zijn lippen likkend. Je leert om jezelf onder controle te houden. Nu is het is tijd dat je wat eet. Hij propte zijn mond vol met omelet, kauwde er even op, boog zich voorover, en plaatste zijn mond op die van haar.

Vervolgens spuugde hij de brij van eieren en spekjes in haar mond. Voor afgrijzen was allang geen ruimte meer, Diana nam het voedsel dankbaar aan. Alvorens het door te slikken liet ze eerst alles over haar smaakpapillen rollen.

Net als eerder met het water in de wc, wilde ze meer. Hap voor hap, slok voor slok, werd ze gevoederd. Zijn mond, wat een heerlijke mond, nog nooit had ze zo naar een mond verlangd. Ze zoog de laatste brokjes omelet en brood van zijn tong af en slurpte ze gulzig naar binnen. Met het puntje van haar tong zocht ze vervolgens naar achtergebleven stukjes tussen haar tanden.

Zelfs de druppeltjes sinaasappelsap en koffie die op zijn kin achterbleven, likte ze zorgvuldig weg. Alles bij elkaar kreeg ze niet zo bijster veel te eten, van alles slechts enkele hapjes en slokjes. Toch had ze al snel een weldadig gevuld gevoel. Dit is de manier waarop je voortaan zult eten. Als ik het te druk heb zal ik het serveren in een bak. Is er soms iets dat je nu zou willen zeggen? Maar hoe zou ze hem aan moeten spreken?

Ooit had ze wel eens een programma over BDSM op tv gezien en gek genoeg was dat wat ze zich ineens herinnerde. Toen wist ze ineens ook wat ze moest doen. Zal ik haar ooit nog zien? Natuurlijk leeft ze nog. Maar je zult het moeten verdienen om haar te zien.

Zo, en nu is het tijd om weer naar je kamer te gaan. Het was de stem van iemand die niet wilde grieven. Het is niet nodig om me pijn te doen. Maar gelukkig, hij begon te glimlachen. Niet één vraag, maar twee. Ik vind het leuk om je pijn te doen en het is jouw rol om mij dat plezier te verschaffen.

Als ik klaar ben met je zul je veel gewilliger en volgzamer zijn. Vermoedelijk wil je dan niets anders meer dan het bevredigen van mijn behoeften. Wellicht zul je er zelfs naar verlangen. Dit is de moeilijkste tijd voor je. Maar uiteindelijk zul je het doen.